Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ενημερωτική δράση εμβολιασμού παιδιών Ρομά σε Εργοχώρι και Τριφυλλοπάζαρο


Το Κέντρο Κοινότητας με παράτημα ΡΟΜΑ του Βέροιας την Πέμπτη 30/5/2024 πραγματοποίησε δράση αγωγής υγείας, σε συνεργασία με το παιδιατρικό τμήμα του Κέντρου Υγείας Βέροιας, στους καταυλισμούς Εργοχωρίου και Τριφυλλοπάζαρου.

Πραγματοποιήθηκε έλεγχος της εμβολιαστικής κάλυψης των παιδιών των καταυλισμών και σε περιπτώσεις ανεπαρκούς εμβολιαστικής κάλυψης δόθηκαν οδηγίες για να προγραμματιστεί άμεσα ο εμβολιασμός τους.







8 σχόλια:

  1. Όταν λέτε "Τριφυλλοπάζαρο", τί εννοείτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η παριοχή Τριφυλλοπάζαρου είναι από Σταδίου πρός οδό Παυσανίου , δηλαδή περνάμε την γέφυρα των σφαγείων προς την Παυσανίου και αριστερά στρίφουμε για τον σταθμό (χωματόδρομος) , εκεί στην αρχή του χωματόδρομου ήταν το παζάρι του τριφυλλιού . Στην περιοχή αυτή αγόρασε η δευαβ οικόπεδο , το οποίο παράνομα οι γύφτοι (ρομά ) το κατάλαβαν ........ας κάνουν έρευνα οι δημοσιογράφοι !

      Διαγραφή
    2. Χαχαχαχαχα,τρίφυλλα…
      Καλό!.

      Διαγραφή
    3. Τρίφυλλα
      Τετράφυλλα
      Χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    4. Ήσαστε για τα γίδια ....ο άνθρωπος εξηγεί την περιοχή και εσείς κοροϊδεύετε , λυπάμαι , αίσχος -έλεος ! ....{Ανώνυμος31 Μαΐου 2024 στις 11:11 μ.μ.
      Χαχαχαχαχα,τρίφυλλα…
      Καλό!.
      Ανώνυμος31 Μαΐου 2024 στις 11:13 μ.μ.
      Τρίφυλλα
      Τετράφυλλα
      Χαχαχαχαχα }

      Διαγραφή
  2. Εκτός από δράση εμβολιασμού, θα πρέπει να δημιουργήσετε μια δράση σε αυτή την ομάδα τήρησης των νόμων του ελληνικού κράτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ