Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ενημερωτική συνάντηση για την χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ) διοργανώνει ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας


Ανοιχτή για το κοινό και για επαγγελματίες υγείας
Ενημερωτική συνάντηση για το κοινό με θέμα «Τι είναι χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ) και ποιος είναι ο ρόλος του καπνίσματος», διοργανώνει ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας (ΙΣΗ). Ομιλητής θα είναι ο καθηγητής Πνευμονολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Κωνσταντίνος Κωστίκας.

Η ενημερωτική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024 στις 19:00, στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Ημαθίας (Πλατεία Ρακτιβάν 1, Βέροια, πλατεία Ωρολογίου, 3ος όροφος, στον ίδιο όροφο με τα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας).

Μετά την ενημέρωση του κοινού θα ακολουθήσει παρουσίαση στους ιατρούς και νοσηλευτές του ΙΣΗ με θέμα «Η χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ) για τον μη πνευμονολόγο.

Αν και η δεύτερη παρουσίαση θα απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας, θα είναι ανοικτή και στο γενικό κοινό το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει ερωτήσεις προς τον ομιλητή μετά το τέλος της παρουσίασης.

Οι ιατροί του ΙΣΗ παρακαλούνται να παρακολουθήσουν με φυσική παρουσία. Στους παρευρισκόμενους ιατρούς και νοσηλευτές θα δοθεί ένα μόριο Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Το βιογραφικό του κ. Κωστίκα μπορείτε να το δείτε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ