Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκθεση Ζωγραφικής και Αγιογραφίας για το Ολοκαύτωμα της Νάουσας

Το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας και Ναούσης συμπληρώνοντας 10 χρόνια λειτουργίας, σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρωικής Πόλεως

Νάουσας, στο πλαίσιο του Ολοκαυτώματος της πόλης, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία Έκθεση Ζωγραφικής και Αγιογραφίας του τμήματος του Ωδείου, τάξη κ. Χαράς Κοσμίδου. 

Η Έκθεση πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο ΝΑΙΑΣ στη Νάουσα από την Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 μέχρι και την Κυριακή 19 Μαΐου 2024.

Την έκθεση τίμησε και ευλόγησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων και τον Αγιασμό τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης π. Αρσένιος Χαλδαιόπουλος.


Επίσης, την έκθεση επισκέφτηκε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Νάουσας κ. Βίκυ Δανιηλίδου και πλήθος κόσμου.

Τα έργα που εκτέθηκαν ήταν της υπεύθυνης καθηγήτριας κ. Χαράς Κοσμίδου και των σπουδαστών Χρυσής Φωτίου, Χρήστου Κωστελίδη και Πέπης Τεκίρη.

Το διήμερο 10-12 Μαΐου υπήρξε συνοδευτική έκθεση με πολεμικό υλικό της Επανάστασης του 1821 από το Μουσείο της Αθήνας.

«Εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες στον Δήμο Ηρωικής Πόλεως Νάουσας για την συνεργασία, την παραχώρηση της αίθουσας και τις διευκολύνσεις καθώς και στα ζαχαροπλαστεία της πόλης μας που γλύκαναν τους επισκέπτες με τις δημιουργίες τους», καταλήγει η ενημέρωση του Ωδείου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ