Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Είσαι δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ» - «Είμαστε ανεξάρτητος συνδυασμός»

Πολιτική κόντρα μεταξύ Βοργιαζίδη και Παλουκίδη
Με το... καλημέρα, ξεκίνησε μια πολιτική κόντρα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αρχικά τον λόγο πήρε ο Κώστας Παλουκίδης, ο οποίος θέλησε να απαντήσει στον Δήμαρχο Βέροιας, όσον αφορά μια παλαιότερή δήλωσή του πως ο επικεφαλής του «Ισχυρού Δήμου» ασκεί αντιπολίτευση με πρακτικές του 1980. Μάλιστα, ο κ. Παλουκίδης υπογράμμισε πως ο Βοργιαζίδης ανήκει στο ΠΑΣΟΚ και συμπεριφέρεται σαν «απολιτίκ». Μάλιστα, για να επιχειρηματολογήσει ανέφερε ορισμένα δημοσιεύματα που έγραφαν για Πράσινο Δήμο στη Βέροια.

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της «Δράσης με Γνώση», απάντησε πως έχει πολλές φορές τονίσει πως ως πολιτικός ανήκει στην κεντροαριστερά και ότι ο συνδυασμός του είναι ανεξάρτητος και διαθέτει στο δυναμικό του συμβούλους απ' όλες τις παρατάξεις του δημοκρατικού τόξου. Τέλος, απέρριψε τον όρο «απολιτίκ» και ότι ουδέποτε δήλωσε πως είναι δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ. Αντιθέτως είναι δήμαρχος ενός ανεξάρτητου συνδυασμού.

8 σχόλια:

  1. Ειναι προσβολή για τον κ.Παλουκιδη να χάνει με τέτοια διαφορά απο εναν ΠΑΣΟΚση, στον Δημο Βέροιας.
    Το ΠΑΣΟΚ εχει πεθάνει, του έχουμε κανει μνημόσυνο, τωρα ξαναβαφτισαμε το εγγονακι του, πηρε ξανα το όνομα του παππου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Κώστα Π. , μερικές φορές ξεφεύγεις , περίμενε ακόμα λίγα χρόνια και θα γίνεις δήμαρχος , έτσι είσαστε εσείς οι νέοι , βράζει το αίμα σας , υπομονή και κόψε και λίγο την ουρά σου , τέλος χρόνια σου πολλά καθώς και στο Δήμαρχο ......καλημέρα στην σελίδα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε στον περίπατο του Κασελάκη στην αγορά, ούτε στην ομιλία του Μητσοτάκη στον πεζόδρομο πήγε ο Δημαρχός σου. Στην ομιλία του Ανδρουλάκη στην Ελιά ήταν εκεί. Υπάρχουν φωτογραφίες. Τι κάνει νιάου νιάου... άσε τα σάπια και τις ουρές των άλλων λοιπόν

      Διαγραφή
    2. Απλώς είναι άρχων της πόλης και όχι πρόεδρος συλλόγου , να καταλαβαινόμαστε , οι υποψήφιοι πηγαίνουν στον κατά τόπου άρχοντα...........σαπίλα !

      Διαγραφή
  3. Να ´χαμε να λέγαμε…. Όχι Γιάννης, Γιαννάκης…. Τρώμε κουτόχορτο κ. Δήμαρχε;;; Αν δεν αποδέχεστε αυτό που λένε οι εφημερίδες και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ζητήστε διάψευση… Καλά κάνετε και το αποποιείστε γιατί σαν ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ δεν θα είχατε καμία τύχη… Μην μας κοροϊδεύετε….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κύριος Παλουκιδης ήταν υποψήφιος δήμαρχος με την ΝΔ πότε έγινε μέλος να μας πει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά κάνει ο δήμαρχος και ας λέει ότι θέλει τώρα .ΠΑΣΟΚ ήταν είναι κ θα ναι…μια φορά έτυχε να βγάλει δεξιό δήμαρχο η βεροια κ δεν τον θυμάται κανείς εκτός από κάτι καφενεία….ξύδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν σας ενοχλεί το ΠΑΣΟΚ τα μπογαλάκια σας και σε άλλη παραλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ