Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κιλκίς: Κτηνοτρόφος πυροβόλησε και σκότωσε Γεωργιανό ληστή μέσα σε στάβλο


Έγκλημα σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε κτηνοτροφική μονάδα στις Μουριές του Κιλκίς με θύμα έναν 45χρονο Γεωργιανό και θύτη τον 54χρονο κτηνοτρόφο, ιδιοκτήτη της μονάδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, λίγο μετά τις 22:30, το 45χρονο θύμα μαζί με τρία ακόμη άτομα, έναν 38χρονο φίλο του, τον 15χρονο γιο του φίλου του και τον 16χρονο φίλο του γιου του, μετέβησαν στην κτηνοτροφική μονάδα του 54χρονου, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για απόπειρα κλοπής.

Ο 54χρονος κτηνοτρόφος όταν αντιλήφθηκε την παρουσία των ατόμων, έβγαλε την κυνηγετική του καραμπίνα και πυροβόλησε, με συνέπεια να πετύχει τον 45χρονο Γεωργιανό.

Όπως έγινε γνωστό, με τη βοήθεια των υπολοίπων, ο 45χρονος μεταφέρθηκε στο όχημα και όλοι μαζί αποχώρησαν από το σημείο, με κατεύθυνση προς τον οικισμό των Μουριών. Λίγο αργότερα, αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα και το ακινητοποίησαν, ενώ ο 45χρονος βρέθηκε νεκρός, έχοντας υποκύψει στα τραύματα του.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 54χρονο ιδιοκτήτη της κτηνοτροφικής μονάδα και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία. Οι έρευνες για τα αίτια και τις ακριβείς συνθήκες του φονικού βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της κοινότητας Μουριών, Θοδωρή Τυριακιδη που μίλησε στο protothema.gr, τα άτομα αυτά ήταν γνωστά για την παραβατικη τους δράση στην περιοχή και το βραδυ της Δευτέρας πήγαν στην κτηνοτροφική μονάδα του δράστη για να κλέψουν και αυτός πυροβόλησε από άμυνα, ενώ αμέσως μετά ειδοποίησε την αστυνομία για να ενημερώσει για το περιστατικό.

«Χτύπησαν την πόρτα με τσεκούρι... Φοβήθηκε πως θα τον σκοτώσουν και πυροβόλησε»

Σύμφωνα με τον πατέρα του δράστη (οι δύο τους ζουν μαζί, ενώ ο 54χρονος, που είναι ανύπαντρος και δεν έχει παιδιά, συνηθίζει να μένει στη μονάδα), οι τέσσερις πήγαν το βράδυ της Δευτέρας στην κτηνοτροφική μονάδα, έσπασαν την πόρτα και φώναζαν ότι θα σκοτώσουν τον γιο του. Εκείνος φοβήθηκε, γιατί άνοιξαν την πόρτα της αποθήκης χρησιμοποιώντας ένα τσεκούρι και ένα πυροσβεστήρα, άρχισαν να κλέβουν πράγματα και εργαλεία και τους πυροβόλησε.

Ακόμη, είπε πως ο γιος του ενός από τα άτομα που πήγαν στη μονάδα, δούλευε εκεί παλιότερα και ο δράστης τον απέλυσε επειδή τον έκλεβε και ήθελαν να πάρουν εκδίκηση.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη χθες (20 Μαΐου 2024) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ημεδαπός άνδρας, για ανθρωποκτονία.

Ειδικότερα, λίγο νωρίτερα 2 ενήλικες άνδρες και 2 ανήλικοι, επιβαίνοντας σε όχημα πήγαν σε κτηνοτροφική μονάδα και επιχείρησαν να παραβιάσουν θύρα χώρου της μονάδας, όπου βρισκόταν ο προαναφερόμενος άνδρας. 

Στη συνέχεια ο συλληφθείς πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα προς το μέρος τους, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ενός ενήλικα άνδρα.

Οι τρεις συνεργοί του εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν για απόπειρα ληστείας. 

Κατασχέθηκε μία κυνηγετική καραμπίνα, ένα φυσίγγιο και ένας κάλυκας κυνηγετικού όπλου. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

11 σχόλια:

  1. Με την ελληνική δικαιοσυνη,έμπλεξε παρα πολύ άσχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάρα πολύ καλά έκανε, γιατί αν περίμενε από την Ελληνική δικαιοσύνη να δικάσει τους κλέφτες........... καλά κρασιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωχ!!! καλά ξεμπερδέματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο καλά έκανε έτσι πρέπει για να βλέπουνε η επόμενη τι τους περιμένει τουλάχιστον ας είναι η τύχη με το μέρος του αυτό θα πει τζάμπα και βερεσέ στη φυλακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά έκανε ο άνθρωπος έπρεπε να σώσει την περιουσία του και την ζωή του.
    Όσο για το θύμα ρίσκαρε και έχασε, ο οποίος ήταν και ξένος και σεσημασμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σωστη η κινηση του κτηνοτροφου που εριξε πυρ εντος τις οικιας του για να φυλαξει την περιουσια του. Ενας εναντιον 3.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έτσι πρέπει, με συνοπτικές διαδικασιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ