Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δούρου & Καραμέρος ξεσήκωσαν τους Συριζαίους στη Βέροια: «Θα κερδίσουμε τη μάχη πόρτα-πόρτα»

Μια εκδήλωση γεμάτη... ατάκες! Δείτε το φωτορεπορτάζ του veriotis.gr

Την Ημαθία επισκέφθηκαν την Πέμπτη 30 Μαΐου 2024 η Βουλευτής, Τομεάρχης Εξωτερικών, μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρώην Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου Αττικής και ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Ανατολικής Αττικής Γιώργος Καραμέρος, στο πλαίσιο περιοδείας τους στην Κεντρική Μακεδονία ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.


Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στην Ημαθία, βρέθηκαν στην Αλεξάνδρεια και στη Νάουσα, ενώ το πρωί, συναντήθηκαν με τα τοπικά ΜΜΕ στη Βέροια, όπου και παραχώρησαν συνέντευξη τύπου. Το βράδυ της Πέμπτης, συμμετείχαν στην ανοιχτή πολιτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Ελιά στη Βέροια, όπου ανέλυσαν την πρόταση - εναλλακτική του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.


Την εκδήλωση προλόγισε ο συντονιστής της Ν.Ε. Ημαθίας Γρηγόρης Γεωργιάδης, ενώ στο πάνελ παραβρέθηκαν και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Γιώργος Νούσκαλης και Αντώνης Τουμανίδης.

Τόλκας: «Πριν πάτε να ψηφίσετε, ρωτήστε τον λογιστή σας!»


Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρώην υφυπουργός Άγγελος Τόλκας, λέγοντας μεταξύ άλλων πως, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μόνο κόμμα στην Ημαθία που κάνει αντιπολίτευση στην Ν.Δ. Άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση και τα στελέχη της, κάνοντας λόγο για σκοταδισμό και εκμετάλλευση των πόρων των πολιτών, ενώ αναφέρθηκε και στα μεγάλα έργα της Ημαθίας που έμειναν όπως είπε στις φωτογραφίες, όπως το Τελωνείο της Κουλούρας, στον κάθετο άξονα, την μη χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από το Ταμείο Ανάκαμψης, καλώντας τους πολίτες, πριν πάνε να ψηφίσουν, να ρωτήσουν τον λογιστή τους.


Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο Γιώργος Καραμέρος, λέγοντας πως η ενισχυμένης αναλογικής και την απώλεια βουλευτικών εδρών από τον ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει ελλιπής εκπροσώπηση απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, κάτι που όπως είπε το αντιλαμβάνονται ειδικά στην περιφέρεια, όπου οι τοπικοί βουλευτές της Ν.Δ. και των άλλων κομμάτων είναι απόντες.

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι έπεσε και σηκώθηκε μέσα σε ένα δύσκολο δεκάμηνο και πλέον έχει νέες προτάσεις που απευθύνονται σε ευρύτερα ακροατήρια.


Ασκώντας με την σειρά του κριτική στην κυβέρνηση, είπε πως ήρθε η σκληρή αλήθεια για τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και αναφέρθηκε σε σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζουμε, όπως την ακρίβεια, την κατάρρευση της δημόσιας υγείας, την εγκληματικότητα, την εκμετάλλευση εθνικών θεμάτων.

Σχετικά με τις ευρωεκλογές, είπε πως το πραγματικό μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη θα είναι ένα ποσοστό κάτω του 30% και πως τα μηνύματα για τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ είναι θετικά, κάτι που όπως ανέφερε, οφείλετε στην απώλεια ελέγχου του Πρωθυπουργού, στην καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ, στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονται παντού, δίπλα στον κόσμο.

«Η 9η Ιουνίου είναι ευκαιρία να βάλουμε τέλος στην κοροϊδία. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αλλάξει και επανασυστήνεται. Ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ για να μην γκρινιάζετε μετά για το 41%», είπε κλείνοντας ο κ. Καραμέρος.

«Θα κερδίσουμε τη μάχη πόρτα - πόρτα, μέχρι την τελευταία στιγμή σαν τη μάχη του Στάλινγκραντ»


Στο βήμα ανέβηκε στη συνέχεια ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Γιώργος Νούσκαλης, απευθύνοντας κάλεσμα για αγώνα πόρτα - πόρτα «σαν την μάχη του Στάλιγκραντ, μέχρι την τελευταία στιγμή» όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Την κάτσαμε - Η κυβέρνηση μας κάνει να ντρεπόμαστε»


Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Αντώνης Τουμανίδης με την σειρά του, παίρνοντας τον λόγο, θέλησε να απευθυνθεί στους νέους, λέγοντάς τους πως, «ο βασικός λόγος για να μας ψηφίσετε είναι για να δείτε πως δεν τάζουμε λαγούς με πετραχείλια. Αν όμως το κάνουμε, να μας μπινελικώσετε. Οι νέοι, στην ερώτηση "πώς βλέπετε τα πράγματα" απαντούν "την κάτσαμε". Δεν είναι ντροπή η λέξη αλλά όσα κάνει η κυβέρνηση που μας κάνει να ντρεπόμαστε», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Υπουργός... Κατεδάφισης και το ξεμάτιασμα




Τον λόγο πήρε στο τέλος η Ρένα Δούρου, ευχαριστώντας αρχικά τον κόσμο και της Ημαθίας, που ήταν στο πλευρό της τα χρόνια του δικαστικού της αγώνα. Ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση είνα πως αυτά που την χαρακτηρίζουν είναι ψεύδος και χυδαιότητα και πως αντί να απολογείται ο Μητσοτάκης, κατηγορεί και πάλι τον ΣΥΡΙΖΑ για λεφτόδεντρα.

Αναφερόμενη στον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και την πρόφατη επίσκεψή του στη Βέροια για τα εγκαίνια της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου, τον αποκάλεσε Υπουργό Κατεδάφισης του ΕΣΥ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «αν τους κρατήσουμε λίγο ακόμα στην εξουσία, το μόνο που θα μας μείνει είναι το ξεμάτιασμα», θέλοντας να σχολιάσει την γενική κατάσταση που επικρατεί στο δημόσιο σύστημα υγείας.


Σχετικά με τον χαρακτηρισμό του Άδωνι Γεωργιάδη προς τον Πολάκη ως «ανεπρόκοπο», είπε πως «αν είναι ανεπρόκοπος ο Πολάκης, τότε θα σας αποκαλέσω έναν έναν εδώ ανεπρόκοπους. Που χάρη στον Πολάκη και τον Τσίπρα η Ν.Δ. βρήκε 37 δις».

Στο τέλος της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι προμηθεύτηκαν ευρωψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ όσοι επιθυμούσαν πρόσφεραν οικονομική ενίσχυση στο κόμμα, στα κουτιά που υπήρχαν στις εξόδους του χώρου που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση.

Δείτε φωτογραφίες:




















































20 σχόλια:

  1. Με αυτόν τον Μητσοτάκη, είστε δεύτεροι, με 20 μονάδες διαφορά.
    Παραιτηθείτε, και φυτέψτε λαχανόκηπο.

    Πιο χρήσιμοι θα είστε( γαι την κοινωνία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. την περικαιφαλαια την φορας ακομα απο το 2018 η την εβγαλες????? χαχαχαχαχχα
      Τον σανο μην ξεχασεις να κοψεις για να τον φας κιολας ....

      Διαγραφή
    2. Σωστά το λες ,με αυτόν τον Μητσοτάκη παραιτηθείτε για να πάρει ο Κούλης άλλο ένα 15% και να χεστουμε στο ταληρο,και θα είμαστε όλη χρήσιμοι στην κοινωνία εεεεε; καλό ε; είδες που μπορεί ο καθένας να πει μ@λ@κι@, δεν έχεις μόνο εσύ το προνόμιο.

      Διαγραφή
    3. Προς 2.15 και 3.53

      Η διαφορά 20 μονάδων στις ευρωεκλογες με κυβερνητικο κομμα που εχει παρει σκληρες αποφάσεις εις βαρος του συνολου του λαου υποδηλώνει δυο πραγαματα

      α)ειναι πολυ καλος πρωθυπουργος ο Μητσοτακης και εχει επικρατησει ολοκληρωτικα των αντιπαλων του
      β) ειναι τοσο αναξιοπιστη η προταση και τα προσωπα της αξιωματικης αντιπολιτευσης που ο λαος αποφασιζει Μητσο τακη
      γ)δεν εχει

      Το οτι δεν επιλέγετε λαχανοκηπο δε σημαίνει οτι εχετε στο μυαλο το κοινωνικό καλο ,αλλα ισως το στενο προσωπικο συμφέρον . . . . . . . . . . . . .

      Προτιμώ περικεφαλαία, παρα τσουβάλι προδότη .

      Διαγραφή
    4. Σου έγραψα και παραπάνω ,είναι πολύ καλός πρωθυπουργός ο Κούλης, αναξιόπιστη η αντιπολίτευση και δεν έχει άλλη επιλογή ο ψηφοφόρος, Κούλη ή λαχανόκηπο. Είναι η δεύτερη μ@λ@κι@ που γράφω σήμερα,μήπως και συ έτσι ξεκίνησες και σου έγινε συνήθειο;

      Διαγραφή
    5. προς 5:19 προτιμας με την ανοησια σας να καταστρεφεται οικογενειες και ζωες επειδη εχετε πορωση να ταιζετε αυτους που χρεωστουν στο κρατος 500 εκατ. αλλα κανετε την παπια ...και αυτους που σε βαζουν το χερι στην τσεπη καθε μερα και την επομενη παραπανω....αν αυτο δεν ειναι ανοησια σας τι μπορει να ειναι...Ατομικη ευθυνη ανοησιας ειναι...οσο βολεμενος και να εισαι τον χαρακτηρισμο του αφελη δεν τον ξεφευγεις...τετοιες απαντησεις πρεπει να περνετε και φτυσιμο μηπως και συνελθετε αιμοδοτες της κλικας ...προσεξτε γιατι οι εκκλησιες δεν βοηθουν πλεον αν δεν μπορειτε εντιμα να σταθειτε στα ποδια σας..και εγω στην διαδρομη μου δεν ειδα ποτε τα τζακια να εχουν βαλει στην τσεπη να βοηθησουν την κοινωνια ....αντιθετα αυξανουν τα ακινητα απο τον κοπο σας κυριοι επικινδυνα αφελεις

      Διαγραφή
    6. Προς 9.53
      Ανακαλυψες αργά, σε τι είσαι καλος.

      Σας το λέει ο κόσμος με την απαξίωση που σας δείχνει, αλλά σαν ωψιμος μλκς αργείς να το αντιληφθείς.

      Διαγραφή
    7. Στον 8:29 δεν το ανακάλυψα ακόμη αλλά προσπαθώ να γίνω τόσο καλός σαν εσένα,αλλά έχεις δίκαιο είμαι όψιμος μ@λ@κ@ς ,πως μπορώ εγώ να φτάσω έναν τέτοιο grande ,που είναι χρόνια τωρα στο κουρμπετι. Σε αφήνω τώρα πάω στον λαχανόκηπο,με μια παραδοχή ,δεν μπορώ να σε φτάσω είναι αήττητη ,εσύ ξέρεις ποια.

      Διαγραφή
  2. Καλά μ@λ@κ@ς είσαι , να δηλητηριαστούμε με τα λαχανικά , καλλίτερα στην Σιβηρία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακόμα ένα πρωινό που ο Μητσοτάκης πριν ξεκινήσει το οτιδήποτε είπε δυο φορές το Πάτερ Ημών. Μια φορά για αυτόν και την οικογένεια του και μια δεύτερη για να μην αλλάξει το παραμικρό στην αντιπολίτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες στις εκλογές θα πέσει πολύ ΜΑΥΡΟ στις κάλπες για τον ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 20 φουκαραδες όλοι και όλοι ,😆😆😆😆😆😆😆

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οσο οι γαλαζιοι θα τα βλεπετε καλα μεσα απο την γαλαζια γυαλα τοσο ο Ραμα και Ο Ερτογαν θα σας λενε γκιαουρηδες....Δεν πηρατε τιποτε χαμπαρι ουτε απο Εθνικα, ουτε απο Δικαιοσυνη, ουτε απο δικαστικες αρχειοθετησεις, ουτε απο επιδοτησηςι αγροτικες...ισως λογω εκλογων να ακουσετε πολλα θαθαθαθα...αλλα παρτε τωρα μια αυξηση και στο ρευμα...και ολα αυτα γιατι ρημαξαν τα εσοδα και γιαυτο δεν κατεβαζει το ΦΠΑ και τον φορο καταναλωσης γιατι απο εκει εχει σιγουρο εσοδο μπας και σωσει την παρτιδα τηε γαλαζιας λεηλασιας του...Οσο πιο γρηγορα ξυπνηστε τι παιζετε τοσο το καλυτερο για την χωρα...τα περι σταθεροτητας εχει αλλη προσεγγιση...σταθεροτητα στην ιδιωτικοποιηση των παντων και παντου μεσα σε αυτη η χωρις Ελληνικο ΑΦΜ CVC ...ασχοληθειτε λιγο μην περιμενετε με ανοικτο το χερι της ζητιανιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για το Μάτι δεν απολογήθηκες Δούρου, έχεις μούτρα και μιλάς,άσε ρε σύριζα και κοπριά μυρίζουν το ίδιο.μου θέλετε και ψήφους άντε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πριν αλεκτωρ λαλήσει τρις νατα μας με τα Τέμπη και τα αμνοερίφια μουγκα στην στρούγκα εξού και η κοπριά που σου μυρίζει. Τώρα βελαξε όσο θέλεις.

      Διαγραφή
  8. Υλικά άσε τις βλακείες με τον λογιστή....επί ΣΥΡΙΖΑ χάσαμε τα νεφρά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά που σάπισαν επί νουδουπασοκα. Ο Κούλης φροντίζει για την μεταμόσχευση νέων νεφρών.

      Διαγραφή
  9. Τώρα που περνάς καλά με τα νεφρά σου αγόρασε γρασο αντί για λάδι για να τρέχεις στην κατηφόρα και όποιος σε σωσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ