Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Μικροί Κομήτες» και «Κομήτες» έσωσαν το Πρασινοχώρι... «Μπράβο στα Παιδιά»!


Με την παράσταστη «Μπράβο στα παιδιά» ολοκλήρωσαν με την σειρά τους την θεατρική χρονιά, οι ομάδες «Μικροί Κομήτες» και «Κομήτες» του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας.


Οι μαθητές Β', Γ' και Δ' Δημοτικού, από τα θεατρικά εργαστήρια, με εμψυχώτρια και σκηνοθέτη την Δήμητρα Σταματίου, ανέβηκαν στην σκηνή της Στέγης και μας αφηγήθηκαν πώς οι κάτοικοι και τα παιδιά του «Πρασινοχωρίου» κατάφεραν να συγκεντρώσουν χρήματα για να ξαναχτίσουν το χωριό τους, να αναδασώσουν και να χτίσουν ένα καταφύγιο για τα τραυματισμένα ζώα, έπειτα από μια πυρκαγιά που ξέσπασε.


Στην πορεία της παράστασης, οι θεατές έγιναν μέρος του έργου, υποδυόμενοι... τους θεατές που παρακολουθούσαν τους μικρούς ηθοποιούς -παιδιά και κατοίκους του Πρασινοχωρίου- να παρουσιάζουν μια πλούσια μουσικοχορευτική παράσταση με μάγους, κορίτσια-λάστιχο, χορευτές, μουσικούς και ζωγράφους.


Τα παιδιά τελικά κατάφεραν να συγκεντρώσουν αρκετά χρήματα για να ξαναχτίσουν το χωριό, να σώσουν τα ζώα και να φυτέψουν δέντρα. Μπράβο στα παιδιά!

Επί Σκηνής (αλφαβητικά):

Αναστασοπούλου Ειρήνη, Γάτου Ιωάννα, Γεωργάκη Ελένη, Γεωργόπουλος Δημήτρης, Δαμιανάκη Ελευθερία, Δημητρίου Ηλιάννα, Δούπουλη Αναστασία, Θεοδωρίδης Βασίλειος, Θεοδωρίδου Δέσποινα, Θεοδωρίδου Στυλιανή, Καραγαβριηλίδου Ζωή, Καρτασάκη Ευγενία, Κουτσίδου Σεμέλη, Κοσμίδου Ελένη, Κωνσταντινίδης Πέτρος, Λινάρδου Ιωάννα-Αμαλία, Μπεκιαρίδου Αλεξάνδρα, Μωραΐτου Μαρία-Ζωή, Μωραΐτου Σοφία, Νάκας Πάρης, Νικολαΐδου Αθανασία, Ουρδουλίδου Πηνελόπη, Ουσουλτζόγλου Δέσποινα, Παπαδοπούλου Άννα, Παπαδοπούλου Ευδοκία, Παρασκευοπούλου-Χαραντώνη Ελένη, Πέγιος Δημήτρης, Πολυχρονοπούλου Γεωργία, Σογαντζής Δημήτρης, Σταματοπούλου Αφροδίτη, Φύκατα Ευαγγελία, Φύκατα Χριστιάνα.

Δείτε φωτογραφίες:








































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ