Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Διαμαρτυρία αστυνομικών στο Σύνταγμα: Βροντερό «παρών» των συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ. από την Ημαθία

Στην πρώτη γραμμή του αγώνα βρίσκονται οι συνδικαλιστές της Αστυνομίας από την Ημαθία. Αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων από το νομό μας, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Απόστολο Μούρτη, βρέθηκαν στην Αθήνα για να διεκδικήσουν τα αιτήματά τους.


 
Με δυναμική κινητοποίηση, έξω ακριβώς από τη Βουλή και με κεντρικό σύνθημα «Ως εδώ», θέλησαν να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση και στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. 


Aξίζει να σημειωθεί πως οι συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ. δεν δίστασαν να στήσουν σκηνές στο Σύνταγμα, καυτηριάζοντας μ' αυτόν τον τρόπο, τα ελάχιστα χρήματα που λαμβάνουν οι αστυνομικοί σε εκτός έδρας αποστολές. 


Μάλιστα, ο κ. Μούρτης μίλησε στους δημοσιογράφους για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το αστυνομικό προσωπικό στην άσκηση των καθηκόντων του, αλλά και τις πενιχρές αποζημιώσεις που παίρνει. Ζήτησε να ικανοποιηθούν άμεσα τα δίκαια αιτήματα. Πιο συγκεκριμένα έδωσε συνεντεύξεις στους τηλεοπτικούς σταθμούς του ΑΝΤ1, του Alpha, του OPEN και του Action 24.





1 σχόλιο:

  1. Ρε Μουρτη θα μας τρελάνεις...ο Κούλης ήρθε στη Βέροια και εσύ πηγές στην Αθήνα για διαμαρτυρία.....κάτι μου μυριζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ