Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η φωτογραφία της Κολέτσα που τρέλανε τους άνδρες

Η Χριστίνα Κολέτσα, η αγαπημένη τραγουδίστρια που πάντα καταφέρνει να κλέβει τις εντυπώσεις, έχει ήδη μπει σε καλοκαιρινό mood, με τον καλό καιρό να την εμπνέει για να μοιραστεί με τους ακολούθους της στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες που αποπνέουν καλοκαιρινή αύρα.

Στις πρόσφατες αναρτήσεις της, η Χριστίνα ποζάρει απολαμβάνοντας καρπούζι και άλλα καλοκαιρινά φρούτα, προσφέροντας δροσερές και γεμάτες χρώμα εικόνες.

Φορώντας ένα κομψό καλοκαιρινό φορεματάκι με λεπτό spaghetti straps που αναδεικνύει το υπέροχο μπούστο της, η Χριστίνα καταφέρνει να αποπνέει μια αίσθηση φρεσκάδας και κομψότητας. Οι φωτογραφίες της είναι γεμάτες από χαμόγελα και χρώματα, με φόντο θάλασσα και ηλιόλουστες ημέρες.

Τα σχόλια των θαυμαστών της πλημμυρίζουν από θαυμασμό και επαίνους για την εντυπωσιακή της εμφάνιση και τη θετική της ενέργεια.

Η Χριστίνα Κολέτσα είναι γνωστή για την αγάπη της για τα ρούχα και την ικανότητά της να συνδυάζει άψογα κομμάτια που αναδεικνύουν τη θηλυκότητά της. Το καλοκαιρινό της φόρεμα, με το τολμηρό ντεκολτέ και τη χαλαρή γραμμή, την κάνει να ξεχωρίζει και να μαγνητίζει τα βλέμματα.

Η επιλογή της να ποζάρει με καλοκαιρινά φρούτα προσθέτει μια παιχνιδιάρικη νότα στις αναρτήσεις της, δείχνοντας την σεξι προσωπικότητα που ξέρουμε όλα αυτά τα χρόνια.

Δες τις φωτογραφίες:




1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ