Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ορκίστηκαν νέοι γιατροί στο Νοσοκομείο

Ορκωμοσία νέων μόνιμων ιατρών πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο Βέροιας, ενισχύοντας έται την στελέχωση της Μονάδς Υγείας της πόλης μας.

Η ορκωμοσία έγινε το πρωί της Τρίτης 21 Μαΐου 2024 στο γραφείο του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας Ηλία Πλιόγκα.

Ο Διοικητης καλωσόρισε τον νέο Συντονιστή Διευθυντή Χειρουργικής κ. Γιώργο Τσακίρη και την Επιμελήτρια Ιατρικής Βιοπαθολογίας κ. Ελισάβετ Ακριτίδου, καθώς και τη νέα Ειδικευόμενη γιατρό Αναισθησιολογίας κ. Μαρία - Ελένη Τερζή, με τους ιατρούς να δεσμεύονται να υπηρετήσουν με ακεραιότητα και να προσφέρουν υψηλής ποιότητας ιατρική φροντίδα στους ασθενείς.



10 σχόλια:

  1. Αφήστε να πάρει γιατρούς και κανένα αλλο νοσοκομείο ρε παιδια! καθε εβδομάδα και δύο ορκωμοσίες έχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κε Διοικητή. Σχετικά με το ραντεβού οφθαλμολογικής κλινικής που μουείπαν για Νοέμβριο από τα ραντεβού σας, σας ενημερώνω επρόκειτο για άμεση επέμβαση που δεν το γνώριζα και έτσι έχω δώσει 2,5 Χιλ όντας με 30 χρόνια εισφορές υγειας...φυσικά για εσάς και τον Υπουργό είναι ψιλά γραμματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν φρόντισε ακομη ο Αδωνης να επιβάλει απογευματινά χειρουργεια οφθαλμολογικά;;;Πολυ κακως!!!

      Διαγραφή
    2. Αυτό τι είναι ειρωνεία;;; Ανόητοι αύριο θα είναι η σειρα σας

      Διαγραφή
  3. Τώρα που πήραν ειδικευόμενη αναισθησιολογο,θα χεστουμε στις απογευματινές εγχειρίσεις,και σε δυο με τρία χρόνια αφού εκπαιδευτεί θα πάει σε νοσοκομείο της Αττικής ή στο εξωτερικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aπό τη Βέροια είναι η ειδικευόμενη και εδώ θα μείνει.Αντε γίνατε όλοι ειδικοί τρομάρα σας.

      Διαγραφή
    2. Στον 10:32 όταν μιλάς για νυχτωμενους και ειδικούς να μην κρίνεις εξ ίδιον τα αλλότρια,την ίδια την ρώτησες;;; εεεε με το μισθό που θα παίρνει ,ότι από τα ανωτέρω που γράφω να κάνει θα αμοίβεται έως και πέντε φορές περισσότερο. Εκτός και αν έχει ταχθεί στην εθελοντική προάσπιση της υγείας της Ημαθίας.

      Διαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Λάθος 21% φιλτατε,άσε τα πρόβατα μπαίνουν μόνα τους στο μαντρί ΟΛΑ ,μας λείπουν αλλά 79% που έχουν χεσμενο τον τσομπανη.

      Διαγραφή
  5. Δυστυχώς οι ειδικευόμενοι βγάζουν την δουλειά .τους ειδικούς τους ψάχνεις είναι πολυτέλεια να ενημερώνεσαι από ειδικό
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ