Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ημαθία: Τι ποσοστά είχαν πάρει τα κόμματα στις προηγούμενες Ευρωεκλογές

Απομένουν μόλις λίγες ημέρες πριν οι πολίτες κατευθυνθούν στα εκλογικά τμήματα για να ασκήσουν το δημοκρατικό τους δικαίωμα. Με την ψήφο τους θα εκλέξουν τους ευρωβουλευτές που θα μας εκπροσωπήσουν στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. 

Όλα τα πολιτικά κόμματα έχουν ριχτεί στην μάχη και επιδιώκουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ειδικά, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές κινούνται σ' όλη την επικράτεια και επιζητούν τον σταυρό προτίμησης. 

Ας δούμε, στις ευρωεκλογές που είχαν διεξαχθεί τον Μάιο του 2019, τί είχαν λάβει τα πολιτικά κόμματα στα 305 εκλογικά τμήματα της Ημαθίας. 

Πρώτο κόμμα στο νομό μας είχε έρθει η ΝΔ, με ποσοστό κοντά στο 33%, ενώ την δεύτερη θέση είχε πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ με 20,22%. Στην τρίτη θέση το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ενώ στην τέταρτη θέση η Ελληνική Λύση. Να θυμίσουμε πως εκείνη την εποχή κυβερνών κόμμα ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας.

Δείτε αναλυτικά τι είχαν πάρει όλα τα κόμματα στις προηγούμενες ευρωεκλογές:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ