Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πιστοφίδης Κατασκευαστική: Εύσημα απο τον πρωθυπουργό στους συντελεστές κατασκευής του έργου για «Τα Παιδιά της Άνοιξης»

Μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην υπό ανέγερση νέα δομή για «Τα Παιδιά της Άνοιξης», η ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ έχοντας αναλάβει την αδειοδότηση, μελέτη, κατασκευή και επίβλεψη του έργου, δέχθηκε τα εύσημα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Σε ανακοίνωση της εταιρείας, αναφέρονται τα εξής: 

"Για όλους όσοι εργάζονται με πάθος για την εκπλήρωση ενός σπουδαίου στόχου, η επίσκεψη του πρωθυπουργού στο υπό κατασκευή Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας των «Παιδιών της Άνοιξης» αποτελεί μεγάλη τιμή και αναγνώριση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεναγήθηκε από την Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Νόρα Σαρκατζή, στους χώρους που σε λίγους μήνες θα φιλοξενούν τα «Παιδιά της Άνοιξης», ενώ κατόπιν συνομίλησε με συντελεστές της προσπάθειας.

Η «ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ο.Ε.» έχοντας αναλάβει την αδειοδότηση, μελέτη, κατασκευή και επίβλεψη του έργου, δέχθηκε τα εύσημα από τον πρωθυπουργό και όπως πάντα, στέκεται με ευθύνη και ειλικρινή ευαισθησία δίπλα στις οικογένειες των Παιδιών με Αναπηρία.

Για άλλη μια φορά, εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στην πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμΕΑ, Νόρα Σαρκατζή, για την εμπιστοσύνη που δείχνει στην εταιρεία μας. Με τις δυνάμεις όλων, η νέα δομή αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2024, αναβαθμίζοντας καθοριστικά την ποιότητα ζωής των φιλοξενούμενων παιδιών και των οικογενειών τους".








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ