Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το βιβλίο του «Η Αθώωση - Χονγκ Κονγκ 2019» παρουσίασε στη Θεσσαλονίκη ο Σάκης Κεχαγιόγλου


Ποιοί Βεροιώτες βρέθηκαν στο Makedonia Palace;

Το βιβλίο του με τίτλο «Η Αθώωση - Χονγκ Κονγκ 2019», παρουσίασε στη Θεσσαλονίκη ο γνωστός Βεροιώτης ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου.


Το βιβλίο έχει θέμα την υπόθεση της Ειρήνης Μελισσαροπούλου, η οποία συνελήφθη το 2017 να μεταφέρει στις αποσκευές της 2,6 κιλά κοκαΐνης και η οποία δικάστηκε και αθωώθηκε στο Χονγκ Κονγκ το 2019 αλλά και στην Αθήνα το 2023, με συνήγορο υπεράσπισής της τον Σάκη Κεχαγιόγλου.

Το βιβλίο παρουσιάστηκε το απόγευμα της Παρασκευής 24 Μαΐου 2024 στο ξενοδοχείο «Makedonia Palace». Για το βιβλίο μίλησαν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Γ.Γ. ΥΠΕΘΑ Αντώνης Οικονόμου, ο επ. αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεώργιος Ζορμπάς, ο εκδότης Χρήστος Ζαμπούνης και φυσικά ο συγγραφέας, Σάκης Κεχαγιόγλου. Την εκδήλωση συντόνιζε η Δημοσιογράφος - Παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη.

Πολλοί ήταν και οι Βεροιώτες που παραβρέθηκαν στην παρουσίαση του καλού τους φίλου και συντοπίτη τους. Μεταξύ αυτών, όπως διακρίνονται στις φωτογραφίες, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Μιχάλης Τζαφερόπουλος με την σύζυγό του Σοφία Σίσκου, η πρώην αντιδήμαρχος Γεωργία Μπατσαρά, οι κύριοι Χρήστος Κιτσώνας, Αλέξης Χατζηθεοδώρου, Γιώργος Γαβριηλίδης, Σωτήρης Γιαννάκης, Κώστας Ζιώγας και φυσικά τα αδέλφια του Νίκος και Γιάννης Κεχαγιόγλου.












2 σχόλια:

  1. Το μανεκεν που έπιασαν με την κοκαΐνη στην βαλίτσα δεν ήταν στην επιτυχημένη εκδήλωση; Να δει ο κόσμος και να κόψει φάτσα την αθώωση; Σαν δεν ντρέπονται λίγο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ