Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εθελοντική αιμοδοσία και δωρεά μυελού των οστών στο Δημαρχείο Βέροιας


Στο πλαίσιο της «6ης Ιατρικής Εβδομάδος» που είναι αφιερωμένη στον Άγιο Λουκά τον Ιατρό, διοργανώνεται εθελοντική αιμοδοσία στο Δημαρχείο Βέροιας, την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024, από τις 9:00 έως και τις 13:30.

Η αιμοδοσία διοργανώνεται από την Ιερά Μητρόπολη Βέροιας Ναούσης και Καμπανίας, τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Νέας Νικομήδειας «Η Αγάπη», τον Δήμο Βεροίας, τον Ιατρικό Σύλλογο Ημαθίας, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Ημαθίας, τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Ημαθίας, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και τα Νοσοκομεία Βεροίας και Ναούσης.

Επίσης, θα υπάρχει ενημέρωση και επιλογή για προσφορά δείγματος για δωρεά μυελού των οστών με την υποστήριξη του «Όραμα Ελπίδας» και τον συνεργάτη στην Ημαθία Αντώνη Ιατρόπουλο.

Θερμή παράκληση του Συλλόγου Αιμοδοτών Ν. Νικομήδειας, όσοι έχουν οφεληθεί από την αιμοδοσία με την χρήση αίματος για συγγενικό περιβάλλον να προσέλθουν να αιμοδοτήσουν για την αντικατάσταση του.

«Σας περιμένουμε όλους να γνωρίσουμε και να απολαύσουμε τα οφέλη της εθελοντικής αιμοδοσίας», αναφέρει ο σύλλογος.

Οδηγίες πριν την αιμοδοσία:

• ηλικία 18 ως 65 ετών
• να αισθάνεται καλά σωματικά και ψυχολογικα
• να είναι ξεκούραστος
• να έχει κοιμηθεί την προηγούμενη 6-7 ώρες
• να έχει πάρει πρωινό
• να μην έχει καταναλώσει αλκοόλ το προηγούμενο βράδυ
• να μην έχει πάρει παυσίπονα την προηγούμενη μέρα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ