Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Kοιμήθηκες Μάντζιο!

Γράφει ο «Κατάσκοπος»

Τα τελευταία 30 χρόνια ο Άρης έχει παίξει τελικό κυπέλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, έχασε με 1-0. Δεν σκόραρε! Έπαιξε τελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Καυτανζόγλειο, έχασε με 2-0. Δεν σκόραρε! Έπαιξε τελικό κυπέλλου επίσης με τον Ολυμπιακό στην Πάτρα, έχασε με 3-0. Δεν σκόραρε! Έπαιξε τελικό κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο Ο.Α.Κ.Α., έχασε με 1-0. Δεν σκόραρε! Έπαιξε χθες τελικό κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο Βόλο, έχασε με 1-0. Δεν σκόραρε! 

Όταν έχεις παίξει 5 τελικούς και δεν έχεις βάλει ούτε ένα γκολ, τότε δεν δικαιούσαι τίποτα σ' αυτήν την ζωή. Το λες ατυχία, το λες ανικανότητα, το λες κατάρα; Πες το όπως θέλεις! Το θέμα είναι ότι πικράθηκε ένας ολόκληρος λαός που ήθελε σαν τρελός αυτό το τρόπαιο.

Ειδικά όμως χθες, το ματς το έχασε ξεκάθαρα ο Μάντζιος. Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της ζωής του, τον πήρε ο ύπνος στον πάγκο. Καλά ρε Στρατηγέ Άκη, παίρνει κόκκινη ο Κότσιρας στο 50', βλέπεις ότι αυτή η διαιτητής σφυράει τα πάντα. Αντιλαμβάνεσαι ότι μοιράζει κίτρινες και κόκκινες κάρτες για πλάκα και εσύ τι κάνεις; Αφήνεις τον Νταρίντα μέσα στον αγώνα, που έχει ήδη μια κίτρινη; Αυτός είναι το πιο κεντρικό σου χαφ, μαρκάρει σαν σκύλος και ανά πάσα στιγμή μπορεί να φάει δεύτερη κίτρινη...

Εκείνη την ώρα, ένας μεγάλος προπονητής βγάζει από το ματς τους τρεις κιτρινισμένους παίκτες. Μοντόγια, Νταρίντα και Σαμόρα έξω και αμέσως μπαίνουν μέσα Φετφατζίδη, Βέλεθ, και Φεράρι. Ειδικά ο Φετφατζίδης για κλειστές άμυνες είναι μανούλα, αφού είναι σβούρας και στριφογυρίζει με ευκολία μέσα στην περιοχή. Έχεις μια ολόκληρη ώρα (30 λεπτά κανονική διάρκεια και 30 λεπτά παράταση, για να παίξεις 11 εναντίον 10) και στο 80 πετάς μέσα και τον Ανσαριφάρντ, παίζεις 4-4-2 και κλειδώνεις το κύπελλο. 

Και εσύ ρε Μάντζιο τι έκανες για 16 ολόκληρα λεπτά πριν φάει την δεύτερη κίτρινη ο Νταρίντα; Ροχαλίζεις! Και πας να μου βάλεις τον Φετφατζίδη στο 95', γιατί; Για να σου αλλάξει την ροή του παιχνιδιού; Αστεία πράγματα. Προσπαθείς να μιμηθείς τον Λουτσέσκου (μέχρι και τα ίδια ρούχα φοράς - μαύρο κοστούμι, άσπρο πουκάμισο και άσπρα παπούτσια), αλλά δυστυχώς είσαι μια κακή απομίμηση. Και δεν το λέω αυτό γιατί ο Ρουμάνος είναι πιο έξυπνος από εσένα, αλλά γιατί έχει δίπλα του ένα επιτελείο, που τον συμβουλεύει ανά δύο λεπτά τι να κάνει. Ακόμα και όταν βραχυκυκλώνει, έχει γατόνια δίπλα του που δυστυχώς εσύ δεν έχεις;

Πήγες λανθασμένα τα έδωσες όλα με τον ΠΑΟΚ, για να του κόψεις το πρωτάθλημα και τελικά τα έχασες εσύ όλα! Με τον Δικέφαλο έπρεπε να το δεις σαν μια δυνατή προπόνηση και όχι πόλεμο. Να κατεβάσεις τους τόνους και απλά να βάλεις τους παίκτες σου σε ροτέισον. Θεωρώ πως όλο αυτό, αποσυντόνισε τον οργανισμό Άρη! Ακόμα και τους φιλάθλους του. 

Πραγματικά, αν όχι χθες, που έπαιζες μ' έναν πεθαμένο Παναθηναϊκό και με 10 παίκτες, τότε ΠΟΤΕ;

17 σχόλια:

  1. Για πρώτη φορά θα συμφωνήσω μαζί σου αν και είσαι αμπαλος κατασκοπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κόμπλεξ εκεί οδηγεί σε λαθη.αντε πάλι στης τρύπες σας πάλι .καλό καλοκαίρι,,,😭😭😭😭😭😭

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου άρεσε το σχόλιο,για την διαιτησία δεν λαλεί κανείς ,μα κανείς. Απέβαλε τον Κότσιρα σωστά του Νταριντα είναι κάρτα ναι θα μου πεις σαν παοκτσης ή ΠΟΚατζης ,του Ζουλ επίσης είναι σωστά κόκκινη έτσι τον Μπακασετα γιατί τον προστάτεψε αφού τα δίνει όλα ,την κλωτσιά του Μπερνάρ στο γόνατο γιατί αφού τα δίνει όλα , χέρι του σέντερ μπακ ας το έβλεπε στο VAR τώρα θα μου πεις τι λέω και θα έχεις δίκαιο όταν παίζουν μπάλα τα λεφτά κερδίζουν τα περισσότερα. Τα 9 του ΠΑΟΚ κερδίζουν τα 10του Μαρινάκη,τα 9του ΠΑΟΚ επίσης τα 8 του Αλαφούζου κτλ το 1 του Άρη ούτε με φραπέ( αρ) τα 8 του Αλαφούζου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τον πεθαμένο Παναθηναϊκό υπήρχε τρόπος αναστασης,και εφαρμόστηκε κατά γράμμα. Πρώτα χωρίς φιλάθλους,έτσι κι αλλιώς ο κύριος όγκος των φιλάθλων του ήταν Γερμανία,δεύτερον γυναίκα ελίτ που μας αποβάλει πρώτους ,άριστη διαιτησία ,και έχουμε και παράπονα. Όσο για τον Άρη και όποια ομάδα δεν τα έχει τα φράγκα κύπελλο και πρωτάθλημα δεν βλέπει ούτε σε 500 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ εν μέρει σε όσα λες,όμως αν αγαπάς την ομάδα σου,πρέπει να είσαι από τους πρώτους που πρέπει να οργανωθείς για να διώξεις αυτόν τον άνθρωπο από πρόεδρο. Σας έχει κάνει ρεζίλι και το μόνο που ξέρει είναι να μεταφέρει στους παίκτες πως να γίνονται αδιαθλητικοι,για τίποτα άλλο δε είναι ικανός.

      Διαγραφή
    2. Και να φέρω ποιον ,τον οδοντίατρο ποιον ; οι ναρκεμποροι,οι σκυλοπνιχτες και οπλεμποροι ,πήγαν άλλου,και ρωτώ ποιος υγιής επιχειρηματίας θα επένδυε σαυτο το πρωτάθλημα; Κάρυ και πολύ μας είναι.

      Διαγραφή
    3. Αδερφέ μου αν εννοεις τις τελευταίες σου λέξεις,κάρυ και πολύ μας είναι,τότε ετοιμάσου να ζεις για πολλά χρόνια ακόμη τον Άρη χωρίς τίτλο. Για το πανηγύρι της Αγίας Μαρίνας καλός είναι.

      Διαγραφή
    4. Δεν ξέρω αν θυμάσαι τον ΠΑΟΚ πριν τον Ιβάν,κάτι εβδομες και κάτι ενδεκατες θέσεις στο πρωτάθλημα . Όσο για τον Κάρυ η γνώμη μου δεν διαφέρει πολύ από την δική σου,αλλά μην ξεχνάς ότι αυτός όσο λαμόγιο και αν είναι τον ξανά ανέβασε στην σούπερ λιγκ,και πέντε χρόνια συνεχόμενα στην Ευρώπη,χώρια που τον συμπολίτη τον έχει πελάτη επτά στις δέκα φορές. Αν είχε το ένα δέκατο της οικονομικής δυνατότητας του Ιβάν ή του χοντρου θα έπαιρνε τόσα όσα οι άλλοι όλοι μαζί.

      Διαγραφή
  5. o mantsios itan poly ligos opos prin mia evdomada poy de edose syxaritriria sto protathliti!krima giati itan eykairia na xeperasoyn oi arides to komplex pou exoyn mono stoxo na nikoyn ton paok!i zoi soy epistrefei oti dineis k ayto poy sou axizei?parte to xana apo tin arxi kai ligo alios arides

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με παλλαϊκά συλλαλητήρια κατά του Αλαφούζου, κινδύνευε ο αφραγκούζος, τα έσοδα Ευρώπης του Πάο, ο Σκάι και οι ψήφοι. Ο Άρης θα ήταν το ιδανικό θύμα στο σφαγείο. Εντάξει είμαστε τώρα; Εντάξει είμαστε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιγαντοοθονη στο δημαρχειο με τη Στεφανι φραπαρ να σηκωνει το κυπελλο.Παστιτσιο ξερει να μαγειρευει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα παράπονα και οι διαμαρτυρίες του Καρυ αφορούσαν τις δύο κόκκινες που δέχτηκε ο Άρης σε έξι λεπτά. Υπάρχει κανονισμός που το απαγορεύει και δεν το ξέρω; Απλά τραγικός, την αποτυχία του και τις ευθύνες του προσπαθεί να τις ρίξει αλλού και οι μάομαο τα τρώνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε δεν αφορούσαν τις δύο κάρτες,την κάρτα του Νταριντα που δεν ήταν ,την κάρτα Μπερνάρ που δεν δώθηκε ,το πέναλτι που δεν ειδε,την κάρτα Μπακασετα πριν την κόκκινη,την κάρτα επίσης Μπερνάρ που μετά το φάουλ που δεν δωθηκε στον Ουντουμπατζιο κλώτσησε για να πάρει μπάλα και πολλά άλλα. Όταν τα δίνεις ,τα δίνεις όλα,όχι ένα προς δέκα,μέχρι και ο μεγαλύτερος αντιαρειανος Βαρουχας εκραξε. Όλα καλά το big 4 Ευρώπη με πρωτάθλημα και κύπελλο μοιρασμένα.

      Διαγραφή
  9. Γράφει ο Τζέιμς Μποντ της αθλητικογραφίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΚΟΒΩ ΤΟΝ ΦΡΑΠΕ, ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΜΟΝΟ ΦΡΑΠΑΡ
      ... ΑΣ ΕΠΙΝΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ...ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ...ΣΕ ΛΑΘΩΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΑ ΔΩΣΑΝ ΟΛΑ...ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...ΑΝ ΕΜΠΑΙΝΕ Ο ΑΡΗΣ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΟΛΟΙ ΘΑ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΤΩΡΑ ΔΩΣΑΝΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ...ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ...

      Διαγραφή
  10. Forza καρυ,επρεπε καποιος να της εξηγησει αλλα γαλλικα της φραπαρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ