Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τρελάθηκε με το ινσταγκραμικό παγκάκι της Καλλίπετρας ο «Ισορροπιστής»

Ο διάσημος Ναουσαίος ράπερ «Ισορροπιστής» επιλέγει την Ημαθία για να αξιοποιήσει ποιοτικά τον ελευθερό του χρόνο, αλλά και να προμοτάρει την καταπληκτική του δουλεία.

Και υπάρχει καλύτερος προορισμός από το «ινσταγκραμικό παγκάκι» της Καλλίπετρας για να τα συνδυάσει και τα δύο; Στην Ημαθία λίγο δύσκολα. Ο «Ισορροπιστής» πέρασε μια βόλτα από το παγκάκι στη θέση «Καλλίπετρα» λίγο μετά τη Ραχιά και απόλαυσε τη θέα και τη γαλήνη του σημείου.

Τη στιγμή αυτή κοινοποίησε με τους διαδικτυακούς του φίλους στα social media, συνοδευόμενη από το νέο του τραγούδι «Μια Ζωη μαζί της» μαζί με τη Νάγια Δούκα.

3 σχόλια:

  1. Τέλειο το παγκάκι. Πεντακάθαρο το ποτάμι. Μαγευτικό τοπίο. Γιατί να μην είναι άλλωστε. Αφού όλα το απορρηματα της Ημαθίας μεταφέρονται τα ξημερώματα με σύρρωμενα απορριματοφορα από Νάουσα Βέροια ακόμα και Αλεξάνδρεια σε περιοχή προς την Αριδαία. Και τα λήμματα καταλήγουν στην τάφρο 66.Αυτό θα πει ανάπτυξη. Μια παράκληση μόνο....Υπερβολική ταχύτητα αναπτύσσουν οι οδηγοί μέσα σε κατοικημένες περιοχές. Κυκλοφορούν και πεζοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. tinayto re?to pagaki einai pio gnosto?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ