Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνεχίζουν στο 100% την αποχή τα Μικροβιολογικά στην Ημαθία


Κατεβαίνουν την Πέμπτη στην Αθήνα για συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη


Συνάντηση στο Υπουργείο Υγείας μεταξύ του Υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη και εκπροσώπων των εργαστηριακών γιατρών από όλη τη χώρα, έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι της Πέμπτης 16 Μαΐου 2024.

Οι εργαστηριακοί γιατροί απέχουν από τα ιατρικά τους καθήκοντα και κρατούν κλειστά τα ιατρεία τους από τις 8 Μαΐου, διαμαρτυρόμενοι για την αντιμετώπιση που έχουν από τον ΕΟΠΥΥ και την ΗΔΙΚΑ.

Από τα αποτελέσματα της συνάντησης στο Υπουργείο θα εξαρτηθεί και η πορεία των κινητοποιήσεων. Την Παρασκευή, αμέσως μετά την συνάντηση με τον Άδωνι Γεωργιάδη, θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική τηλεδιάσκεψη για να αποφασιστεί αν τα εργαστήρια θα συνεχίσουν ή όχι την αποχή, αναλόγως με την πρόθεση του Υπουργείου για ικανοποίηση ή όχι των αιτημάτων τους.

Στο 100% πλέον η αποχή των μικροβιολογικών εργαστηρίων στην Ημαθία

Θυμίζουμε ότι στην Ημαθία, από τις 8 Μαΐου έκλεισαν σχεδόν όλα τα μικροβιολογικά εργαστήρια (πλην ενός) και διαγνωστικά κέντρα. Σήμερα και το τελευταίο μικροβιολογικό αποφάσισε την αποχή, με την συμμετοχή στην Ημαθία να φτάνει πλέον το 100%. Σημειώνεται ότι τα διαγνωστικά κέντρα ξεκίνησαν την λειτουργία τους.

Οι Ημαθιώτες ιατροί κατεβαίνουν στην Αθήνα για την συνάντηση με τον Άδωνι Γεωργιάδη

Αντιπροσωπεία των εργαστηριακών γιατρών της Ημαθίας θα ξεκινήσουν νωρίς το πρωί της Πέμπτης 16/6 με λεωφορεία από το πάρκο της Ελιάς, προκειμένου το μεσημέρι να βρίσκεται στο Υπουργείο για την κρίσιμη συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.

1 σχόλιο:

  1. Με σοβαρο κωλοτουμπα θα συναντηθουν.....αν εχει αξιοπιστια αυτος τοσο θα ειναι αξιοπιστη η οποια συζητηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ