Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πήρε παράταση η δήλωση καθαρισμού οικοπέδων στο gov.gr


Παράταση πήρε η προθεσμία των πολιτών, δήλωσης καθαρισμού οικοπέδων και ακάλυπτων χώρων ιδιοκτησίας τους στην σχετική πλατφόρμα του gov.gr (δείτε εδώ σχετικά).

Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα akatharista.apps.gov.gr που δημιούργησε το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης σε συνεργασία με το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και το υπουργείο Εσωτερικών και έχει ως σκοπό να καθαριστούν όλα τα οικόπεδα ως μέτρο προστασίας στην εξάπλωση φωτιάς.

Η πλατφόρμα άνοιξε μόλις χθες 27/5, με τους πολίτες να έχουν στην διάθεσή τους μόνο 5 ημέρες να ολοκληρώσουν την διαδικασία, αφού η προθεσμία έληγε στις 31/5. Ετσι, με σημερινή απόφαση του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Προστασίας παρατείνεται η προθεσμία για τα ακαθάριστα οικόπεδα έως τις 30 Ιουνίου και οι υπόχρεοι πλέον έχουν ένα μήνα για να προβούν στις απαραίτητες για τον καθαρισμό του οικοπέδου τους ενέργειες και να το δηλώσουν στη σχετική πλατφόρμα.

Η δήλωση για τον καθαρισμό των οικοπεδικών και ακάλυπτων χώρων στην πλατφόρμα του Εθνικού Μητρώου Τήρησης Μέτρων Προληπτικής Πυροπροστασίας, βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση akatharista.apps.gov.gr, καθώς και στον ιστότοπο του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας civilprotection.gov.gr.

2 σχόλια:

  1. Γιατί είναι πολλά τα χίλια ευρώ, είμαστε η χώρα της παράτασης, γι'αυτό τίποτα δεν πάει σωστά, σφίξετε τους το ζωνάρι να δούμε καθαρίζουν ή όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά σε άλλη χώρα της Ε.Ε. , υπάρχει πλατφόρμα ακαθάριστα οικόπεδα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ