Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Άδωνις Γεωριάδης από Βέροια κατά ΣΥΡΙΖΑ και Πολάκη: «Άχρηστοι και ανεπρόκοποι. Δεν έβαλαν βίδα στο Νοσοκομείο»


Στη Βέροια βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 29 Μαΐου 2024 ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωριάδης, προκειμένου να εγκαινιάσει την νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου της πόλης, έργο που χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ και σχεδιάστηκε από το Υπουργείο Υγείας.


Παίρνοντας τον λόγο ο κ. Γεωργιάδης, θέλησε να ασκήσει έντονη κριτική στην αντιπολίτευση, λέγοντας πως ακούει συχνά ότι διορίστηκε στη θέση του Υπουργού Υγείας για να εκτελέσει ένα ύπουλο σχέδιο διάλυσης του ΕΣΥ. Χαρακτήρισε τα εγκαίνια του έργου στο Νοσοκομείο Βέροιας ως απάντηση σε αυτό προς τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τους οποίους και χαρακτήρισε «άχρηστους και ανεπρόκοπους», καθώς όπως είπε, την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο δεν μπήκε ούτε βίδα, αλλά το έργο κόντεψε να απενταχθεί και να ζητηθεί η επιστροφή των χρημάτων με τόκο.


«Παραλάβαμε ένα έργο που το χρονοδιάγραμμα των εγκαινίων του θα γινόταν μέσα στο 2016, άντε αρχές του 2017. Και ανέλαβαν την εξουσία οι άχρηστοι, το ξαναλέω, οι άχρηστοι, οι ανεπρόκοποι», κάνοντας ειδική αναφορά στον πρώην αναπληρωτή Υγείας και βουλευτή Χανίων, Παύλο Πολάκη, λέγοντας «Μιλάει ο Πολάκης τώρα δήθεν ότι δεν του αρέσει η Υγεία. Να έρθει να το πει εδώ στη Βέροια! Που δεν έβαλαν βίδα 4 χρόνια».


Σχετικό βίντεο ανέβασε και στον λογαριασμό του στο TikTok ο Άδωνις Γεωργιάδης, λέγοντας ότι η νέα πτέρυγα είχε ξεκινήσει το 2013, όταν ήταν Υπουργός, αλλά «έπεσε πάνω» στον Πολάκη και στον ΣΥΡΙΖΑ και μεταξύ 2015 - 2019 δεν μπήκε ούτε βίδα, δεν χτίστηκε ούτε τούβλο. Μιλάμε για ένα έργο 30.000.000€ που ο άχρηστος Πολάκης τα είχε χάσει όλα και ο λαός της Βέροιας έχανε το Νοσοκομείο και έχει τα μούτρα και μιλάει και ο Βασίλης Κοντοζαμάνης του έβαλε τα γυαλιά, που ήρθε το 2019 ως αναπληρωτής υπουργός Υγείας, το βρήκε έτοιμο να απενταχθεί, το κρατήσαμε με μεγάλο ρίσκο για να ανταποκριθεί ο κρατικός προϋπολογισμός. Αυτά που δεν έκανε ο Πολάκης, τα έκανε ο Κοντοζαμάνης».

Δείτε το βίντεο:

8 σχόλια:

  1. Μαλιστα, μιλα ο κυριος που διεκοψε τις συμβασεις για 4000 γιατρους του ΙΚΑ και οδηγησε σε καθηζηση ολα τα Νοσοκομεια. Θυμομαστε την αθλια κατασταση στα επειγοντα και τα εξωτερικα ιατρεια του Νοσοκομειου οταν πλεον ειχε κλεισει το ΙΚΑ και για ενα μικρο προβλημα επρεπε να παει κανεις στο Νοσοκομειο αν δεν μπορουσε να παει σε ιδιωτη. Ο Γεωργιαδης ηταν ο Υπευθυνος Υπουργος Υγειας που ευχαριστως πηρε πηρε τη δοξα απο την τροικα για να να απολυσει κοσμο απο το Δημοσιο και διαχειρηστικε την Πρωτοβαθμια Υγεια αλα ΕΡΤ ...εξω ολοι. Ποσες ζωες αραγε πηρε στο λαιμο του...! Και μιλα ο αξεστος Υπουργος μιας κυβερνησης που ενω ειχαμε αποφυγει λογω γεωγραφιας το πρωτο κυμα το COVID εκανε το παν για να φερει την Ελλαδα στην κορυφη παρεα με τις χωρες με τη χειροτερη θνησιμοτητα. Συγκρινε πχ με την Κυπρο και θα δεις..Αυτη ειναι η ΝΔ στην μεγαλη εικονα των πραγματων. Κι αυτος ειναι ο πιο αξεστος Υπουργος στην μεγαλη εικονα. Αυτα και καλη επιτυχια στο Νοσοκομειο μας και σε οσους συνδραμουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιλάει ο Υπουργός που έλεγε το 2014 αν δεν κάνω λάθος η το 2012 να μην του παρει η τροικα την δόξα για τις απολύσεις στο υγειονομικό μας σύστημα ....
    Έχει το θράσσος και μιλάει ο βιβλιοπώλης που κατέστρεψε την Δημόσια υγεία .... για τόσο θρασσος μιλαμε.... βρε ουυυυστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πήγε σε ενα Νοσοκομειο κι ολα που ειχε να πει ειναι αθλιοτητες για τους προηγουμενους... Κι αυτος ο ανθρωπος ειναι αντιπροεδρος της Κυβερνησης της Ελλαδας και θα μας ηγηθει σε κατασταση κρισης..Ο καθε λαος αξιζει τους ηγετες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι τσατιζεται ετσι ο μπακαλόγατος, μηπως μοιροιζεται την αδιαφορία που κόσμου στη ΝΔ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλα ο Γεωργιαδης ειναι αυτος που ειναι. Οι δικοι μας τι τρεχουν να φωτογραφηθουν χαμογελαστοι μαζι του? Αν μη τι αλλο σεβαστειτε τα χιλιαδες θυματα του COVID (απο τις χειροτερες επιδοσεις παγκοσμιως) που εγιναν ολογω της πληρους ανικανοτητας της ΝΔ να διαχειριστει την κριση ενω δεν μας ειχε αγγιξει το πρωτο κυμα. Ελεος με τον επαρχιωτισμο σας. Και μαλιστα σε καιρους που βρωμα η υποθεση των Τεμπων με τον Γεωργιαδη να δικαιολογει τον Καραμανλη οταν δηλωνε οτι ολα ειναι καλα σε ερωτηση στη Βουλη για την ασφαλεια. Ο Γεωργιαδης εχει διεκδικησει τον ρολο του μαντροσκυλου και τρεχει ανα την Ελλαδα. Οι δικοι μας διπλα του τι κανουν σαν πετινουα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτο που δεν καταλαβε ο Γεωργιαδης ειναι οτι ο ΣΥΡΙΖΑ τον εχει νικησει κατα κρατος γιατι εμφανιζεται να υποστηριζει και να μαχετε για την αναπτυξη Δημοσιου συστηματος Υγειας που Αριστερα, ΠΑΣΟΚ αλλα και καποιες φιλελευθερες προσωπικοτητες (πχ υπουργος Δοξιαδης την δεκαετια του 70) στηριξαν. Ο πυρηνας ομως τη ΝΔ εξυπηρετει τα ιδιωτικα επιχειρηματικα συμφεροντα που την στηριζουν για την " κονομα". Ειλικρινα ποιος δεν το εχει ζησει αυτο με την ιδιωτικη ιατρικη? Η εικονα λοιπον του Γεωργιαδη στο Νοσοκομειο Βεροιας ειναι σαν να βλεπουμε τον Πολακη να ζητωκραυγαζει στα εγκανια ενος ιδιωτικου θεραπευτηριου...Α ρε Αδωνη πως την πατησες...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποση γλίτσα …. μπορει να αντεξει ο πολίτης αυτης της χωρας.????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εκείνη η πολιτεύτρια τελευταία πρέπει να έχει πλούσια συλλογή φωτογραφιών μ όλα τα στελέχη της ΝΔ,λιγη σοβαρότητα κύριοι δεν βλάπτει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ