Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παρουσία του Άδωνι Γεωργιάδη εγκαινιάστηκε η νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου Βέροιας


Δείτε βίντεο και πλούσιο φωτορεπορτάζ του veriotis.gr
Παρουσία του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Τετάρτης 29 Μαΐου 2024 τα εγκαίνια της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου Βέροιας.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας Ηλίας Πλιόγκας, ο Διοικητής της 3ης ΥΠΕ Παναγιώτης Μπογιατζίδης, ο Διοικητής της ΚΤ.ΥΠ. Τ
ιμολέων Κατσίπος, οι βουλευτές Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος, Τάσος Μπαρτζώκας και Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας Ανδρέας Καλογερόπουλος, ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ημαθίας Αλέξανδρος Κουβακάς, οι Διοικητές των Νοσοκομείων Πτολαμαΐδας, Γρεβενών, Κοζάνης και Φλώρινας, ο αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Παπανικολάου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας Γιώργος Μπίκας, οι Δήμαρχοι Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης, Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης, ο αναπληρωτής του Δημάρχου Βέροιας, αντιδήμαρχος Βασίλης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ημαθίας Σταύρος Γιανναβατρτζής, πρόεδροι των ΔΗΜΤΟ Ημαθίας, μέλη της ΔΕΕΠ Ημαθίας, ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Βέροιας Ηλίας Νοβάκης, ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Ημαθίας Φίλιππος Παπαστεργιόπουλος, σύσσωμο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου, οι σπουδαστές και εκπαιδευτικοί του Δ.ΙΕΚ Νοσηλευτικής του Νοσοκομείου Βέροιας, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της Ημαθίας κ.α.


Τον Αγιασμό των εγκαινίων τέλεσε ο Αρχ. Παύλος Σταματάς, ο οποίος εκπροσώπησε τον Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων και ο 
πατέρας Διονύσιος Συρόπουλος, εφημέριος του ιερού ναού του Νοσοκομείου.


Ακολούθησε ο χαιρετισμός του Διοικητή του Νοσοκομείου Ημαθίας Ηλία Πλιόγκα, ο οποίος έκανε αναφορά στο ιστορικό κατασκευής της νέας πτέρυγας, από την μελέτη και την έγκριση μέχρι την υλοποίηση και λειτουργία. Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης, ο Διοικητής της ΚΤ.ΥΠ. Τιμολέων Κατσίπος και
ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Βέροιας Ηλίας Νοβάκης.


Ακολούθησε η ομιλία του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος άσκησε σφοδρή κριτική στην περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για την καθυστέρηση υλοποίησης του έργου, που όπως είπε, κινδύνευσε να απενταχθεί και να ζητηθεί η επιστροφή των χρημάτων, χαρακτηρίζοντας τα στελέχη της «άχρηστα και ανεπρόκοπα», αναφερόμενος ειδικά και στον κ. Πολάκη, ενώ αναφερόμενος στην νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου, είπε ότι είναι μια απάντηση σε όσους έλεγαν ότι διορίστηκε στη θέση του Υπουργού Υγείας για να εκτελέσει ένα ύπουλο σχέδιο διάλυσης του ΕΣΥ.


Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στην αγαστή συνεργασία του Υπουργείου, της ΥΠΕ και των φορέων που συνέβαλαν στην υλοποίηση του έργου του «μικρού θαύματος» όπως το χαρακτήρισε, ενώ εξήρε ειδικά και την συμβολή του κ. Πλιόγκα στην υλοποίηση της νέας πτέρυγας και των νέων ΤΕΠ του Νοσοκομείου, λέγοντας χαρακτηριστικά, απευθυνόμενος στον Διοικητή, ότι «αυτό το έργο δικαιούται εις το διηνεκές 
να έχει το όνομά σας»


Τέλος, αναφέρθηκε στην υπερηφάνεια που νιώθει, που στην πλάκα θεμελίωσης του έργου το 2013 αναγράφεται το όνομά του ως Υπουργός Υγείας, όπως και στην ταμπέλα εγκαινίων το 2024.


Στη συνέχεια, την κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν ο Υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης, ο Διοικητής Ηλίας Πλιόγκας, οι βουλευτές της Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος, Τάσος Μπαρτζώκας και Λάζαρος Τσαβδαρίδης και ο πρώην αν. Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης.


Πριν την αποχώρησή του από το Νοσοκομείο ο κ. Υπουργός, ξεναγήθηκε στους χώρους της νέας πτέρυγας, όπου συνάντησε ασθενείς και προσωπικό και στους χώρους των νέων ΤΕΠ.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

























































































13 σχόλια:

  1. Λυπηρές εικόνες!!! Και μετά απορούμε γιατί καταντήσαμε έτσι!!!! Αν όλοι αυτοί μαζεύτηκαν για τον Αδωνη λίγα μας κάνουν και καλά κάνουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λυπηρό που ο κατά δήλωσή του κεντροαριστερός δήμαρχος Βεροίας έλαμψε δια της απουσίας του.Ντροπή!

      Διαγραφή
  2. Βρε πως τους αρέσει να βγαίνουν φωτογραφίες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολοι θα παρετε ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το βαθύ ΠΑΣΟΚ τι θέλει εκεί;;;;......απλά είναι συμβασιούχοι ορισμένου χρόνου κ θέλουν να γίνουν αορίστου.... ποιοί να είναι άραγε;... κουίζ για σε Βεροιώτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευτυχώς εκανε τα εγκαίνια σήμερα ο υπουργος ,οποτε απο την Πεμπτη αυριο,αντε απο την Δευτερα θα κλεισουμε ραντεβου να εξυπηρετηθουμε οι Ημαθιωτες και δε θα πληρωνουμε στους ιδιωτες για την πιο απλη επεμβαση ωστε να μην περιμενουμε 6 μηνες+
    Τι,όχι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το πάρκιγκ και το νέο κυλικείο θα το εγκαινιάσει στις βουλευτικές εκλογές ,αφού ο Πουλάκης δεν έριξε ούτε ένα κυβικό τρια άλφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σήψη και παρακμή..Είναι λυπηρό πραγματικά οι ίδιοι και οι ίδιοι να ποζάρουν με καμάρι δίπλα σε ποιον? Στον καταστροφέα της δημόσιας υγείας, σε έναν τύπο που δε σέβεται ούτε γιατρούς ούτε ασθενείς..
    Που ο λόγος του είναι πάντα προσβλητικός και απαξιωτικός..Μη θεωρείτε ότι σας τιμάει αυτό στα μάτια των πολιτών..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τέτοια μεγαλεία, τόσες επίσημες επισκέψεις -παρουσίες που έχει η πόλη μας εδώ και ένα μήνα ούτε το 1912 με την απελευθέρωσή της!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η θέρμανση είναι συνδεδεμένη με το παλιό λεβητοστάσιο ετών 50 και δεν έχει γίνει νέο στην καινούριο πτέρυγα. Καλησπέρα κ καλή βραδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το πιο λυπηρό είναι οτι οι ίδιοι και οι ίδιοι παρελκόμενοι Ημαθιώτες κάνουν το παν να βγούνε μία φώτο δίπλα στον καταστροφέα Υπουργο της Δημόσιας Υγείας και καμαρώνουν .... δίπλα στον άνθρωπο που καμάρωνε για τις απολύσεις στην υγεία που έκανε στα χρόνια των μνημονίων και πεταξε εκατονταδες αν οχι χιλιαδες εργαζομενους στην ανεργια ....
    ο υπουργος-βιβλιοπώλης που έδιωχνε τις καθαρίστριες απο τα δημόσια νοσοκομεία για να βάλει ιδιώτες ....
    Ντροπή ντροπή ντροπή για τους συμπολιτες μου που καμαρωναν διπλα του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΟΝΟ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΗΔΙΑ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πόσες φορες θα κανουν εγκαινια αυτην την πτερυγα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ