Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

1ος μάγκας ο Μαρινάκης! Ξύπνα «Τίγρη» - Μόνο ο Αλαφούζος μπορούσε να το κάνει αυτό!

Kataskopos speaking
Ρε εσείς τι χαφάρες είναι αυτές που έχει ο Ολυμπιακός; Τι παιχνίδι έκαναν χθες με την Φιορεντίνα; Έπαθα πλάκα! Ιμπόρα, Τσικίνιο και Έσε έκαναν παπάδες στο κέντρο, δεν περνούσε κουνούπι. Την ώρα που τα δύο σέντερ μπακ Ρέτσος και Κάρμο την είχαν δει... Μαλντίνι. 

Στρατηγός Μεντιλίμπαρ έκανε σεμινάριο προπονητικής. Εκεί όμως που τον παραδέχθηκα πραγματικά, ήταν όταν η μισή Ελλάδα του φώναζε βγάλε τον Ελ Καμπί που έδειχνε κουρασμένος και βάλε μέσα τον Ελ Αραμπί. Εκείνος όχι, επέμενε να τον έχει μέσα, γιατί περίμενε την μισή φάση που θα την κάνει γκολ. Και το παστέλωσε τελικά! 

Έτσι όπως είδα τον Ολυμπιακό, με δυο-τρεις προσθήκες, (επειγόντως αριστερό μπακ και έναν ακόμα εξτρέμ), του χρόνου είναι το μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα. 

Παραμιλάω με τα χαφ του. Έτρεχαν, μάρκαραν, έκοβαν, δημιουργούσαν, τα πάντα όλα! Αλλά και ο Ρέτσος μα τι βραδιά Θεέ μου; Θα την λέει και στα εγγόνια του. Άλλα 3 ματς τέτοια να παίξει βλέπω να ξαναφεύγει από το Λιμάνι και να τσεπώνει ο Μαρινάκης άλλα 20 εκατομμύρια ευρώ. Πρώτος μάγκας ο Βαγγέλας έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ποιος μπορεί να του πεί τι, μετά από αυτήν την επιτυχία. Απλά δεν βλέπει κανέναν πλέον.

Αυτό το τρόπαιο όμως, δεν θα βοηθήσει μόνο τον Ολυμπιακό, αλλά και τις άλλες ομάδες. Ο ΠΑΟΚ για παράδειγμα πλέον καταλαβαίνει ότι να φτάσει στα προημιτελικά του Conference League δεν είναι πλέον επιτυχία. Πρέπει να πάει ακόμα πιο ψηλά. Εφόσον το έκανε ο Μαρινάκης, γιατί όχι και ο Σαββίδης. 

Επίσης, ο Μελισσανίδης θα πρέπει να διδάχθηκε πολλά τους τελευταίους τρεις μήνες. Ο Θεός της μπάλας τον τιμώρησε αυστηρά. Που να το φανταζόταν στο 1-2 της Τούμπας, ότι θα χάσει τέτοιο πρωτάθλημα και ότι ο μισητός του αντίπαλος, θα σηκώσει ευρωπαϊκή κούπα μέσα στο σπίτι του. Δεν γίνεται να έχεις ρε Τίγρη, νοοτροπία του 1990. Ξύπνα! Το ποδόσφαιρο εξελίσσεται... 

Η ομάδα σου χρειάζεται μεταγραφές. Ακόμα με τον Αθανασιάδης παίζεις στο τέρμα και με τον Ρότα δεξί μπακ. Μ' αυτούς, θα πας ακόμα πιο κάτω του χρόνου. 4ος θα τερματίσεις. 

Για τον Παναθηναϊκό τι να πω; Αλαφούζος είναι αυτός. Κατάφερε να πάρει ένα τρόπαιο που δεν το πανηγύρισε κανένας Βάζελος! Αυτό μόνο ο Αλαφούζος μπορούσε να το πετύχει! Είναι ικανός να χτίζει και να γκρεμίζει ταυτόχρονα. 

Πάμε να δούμε τώρα το Σάββατο τον τελικό του Champions League και φύγαμε τον Ιούνιο να δούμε Euro. Θα δούμε μπαλάρα, κρίμα που θα λείπει η Εθνική μας.

7 σχόλια:

  1. Κατάσκοπος ο αμπαλος. Αν δε έβγαζε γκολ θα τον σταυρωνες που δεν τον έβγαλε και θα έκανες τον στρατηγό δεκανέα,ξέρεις μάστορα όντως ήταν κουρασμένος όμως σαν απλός θεατής έβλεπες ότι με το που έπαιρνε τη μπάλα έπεφταν πάνω του τουλάχιστον 2 οπότε υπήρχαν κενά για τρεξίματα,αυτό πιστεύω έβλεπε και τον κρατούσε. Πάντως,φιλικά στο λέω,μην γράφεις άρθρα,εκτός από αμπαλος βγάζεις και κακία και αυτό είναι το χειρότερο, άλλο η αυστηρή κριτική άλλο η κακία.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι η παλιά κακή εκδοχή του γλιωδους παοκτση.

      Διαγραφή
  2. Αγια Σοφια για παντα κοκκινη θα γραφει η ιστορια ....Ευχαριστουμε Τιγρακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατάσκοπε πάλι γράφεις ό,τι νά 'ναι...
    πφφφφ διώχτε τον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Milko Cup οπως ειχαν πει καποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας το πινατε τοτες το milco,αφου δε σας αρεζε το απολαυσαμε εμεις!
    Του χρονου και europa league, μετα champion και τελος δυηπειροτικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μην είστε μικροψυχοι. Ο κατάσκοπος στα τελευταία άρθρα παρουσιάζει εκπληκτική βελτίωση. Έχει λογική, δυνατά επιχειρήματα και προτάσεις. Μπορεί να μην συμφωνούμε, να μην μας αρέσει η γνώμη του, αλλά κάποια πράγματα οφείλουμε να του τα αναγνωρίσουμε. Αμπαλος δεν δείχνει, άσχετος δεν φαίνεται. Έχει αποτινάξει όμως τη νοοτροπία καφενείου και συναντήθηκε με την λογική. Τούς χαιρετισμούς μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ