Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το 1ο πρότυπο καλοκαιρινό αθλητικό Camp για παιδιά 6-15 ετών έρχεται στη Βέροια!


Aξιοποιήστε δημιουργικά τον καλοκαιρινό πρωινό χρόνο με την πιο δυνατή ομάδα γυμναστών/παιδαγωγών

Το 1ο πρότυπο καλοκαιρινό αθλητικό Camp θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ «Δημήτριος Βικέλας» στη Βέροια, από τις 17 έως τις 21 Ιουνίου 2024, για παιδιά, αθλητές και μη αθλητές της πόλης μας, ηλικίας από 6 έως 15 ετών!

Στο Camp, τα παιδιά, από τις 08:30 το πρωί έως τις 14:30 το μεσημέρι, υπό την καθοδήγηση εθελοντών γυμναστών, καθηγητών φυσικής αγωγής και παιδαγωγών, μαθαίνουν τεχνικές ομαδικών και ατομικών αθλημάτων, ενώ εξασκούν συνεργασία, συμμετοχή και επικοινωνία, αξιοποιώντας δημιουργικά τον καλοκαιρινό πρωινό χρόνο τους. 


Περιλαμβάνονται δραστηριότητες αθλοπαιδιών, ανάπτυξης, καθοδήγησης, ασφάλειας, μαζικού αθλητισμού, πολιτισμού, επιμόρφωσης και δεξιοτήτων.

Επιπλέον, θα γίνουν σεμινάρια για διατροφή αθλητών και υγιεινή διατροφή, ψυχολογία, πρώτες βοήθειες, κυκλοφοριακή αγωγή και αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών φωτιάς/εγκλωβισμού.

Το 1ο πρότυπο καλοκαιρινό αθλητικό Camp διοργανώνεται από τον Πανημαθιακό Αθλητικό Σύλλογο Βέροιας, με συνδιοργανωτές τους Συλλόγους: ΟΚΑ Βικέλας, ΑΟΚ Βέροιας, AEK Βέροιας, Ο.Α. Βέροιας.

Εκμεταλλευτείτε τις απίστευτες προσφορές για το αθλητικό camp! 

Κάντε προεγγραφή τώρα και κερδίστε 10% έκπτωση στη συμμετοχή. Επιπλέον, για οικογένειες με περισσότερα από ένα παιδιά που εγγράφονται, προσφέρουμε επιπλέον 20% έκπτωση για κάθε δεύτερο παιδί και μετά!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στα τηλέφωνα: 6983942337 - 6932254124 - 6976788366.

Φόρμα Δήλωσης παιδιού
https://forms.gle/vZ5otFew6AZv6QsN8

Αυτή είναι η ομάδα του 1ου Πρότυπου Αθλητικού Camp










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ