Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (22/4 - 28/4)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Ο Μάιος θεωρείται καλός μήνας, αφού η πλειοψηφία των όψεων είναι αρμονικές. Αντίστοιχα, η Πανσέληνος και η Νέα Σελήνη που κορυφώνονται εκείνο το διάστημα σχηματίζουν ευεργετικές όψεις, οπότε το αποτέλεσμα που θα φέρουν είναι πιθανότατα θετικό. Ας δούμε, όμως, παρακάτω, ποιες ημέρες πρέπει να έχουμε το νου μας για τυχόν ανεπιθύμητες εκπλήξεις,

1 Μαΐου: Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα

Πρωτομαγιά, αλλά με αρκετή πόλωση. Η παραπάνω όψη υπόσχεται τρομερά παθιασμένες στιγμές, αλλά και πολλά παιχνίδια ελέγχου. Όσοι έχετε εγκλωβιστεί σε μία χειριστική σχέση ή έχετε τάσεις χειρισμού, τα πράγματα θα χρειαστούν μία πιο ώριμη προσέγγιση και όρια στις συμπεριφορές των άλλων. Η ζήλια και η κτητικότητα για τα πρώτα δεκαήμερα του Ταύρου, του Σκορπιού, του Λέοντα και του Υδροχόου, είναι μόνο λίγα από τα πιθανά σενάρια.

13 Μαΐου: Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό

Η ανάγκη των σταθερών ζωδίων του τρίτου δεκαημέρου (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) για απελευθέρωση από οτιδήποτε τους πνίγει στα εργασιακά και τα προσωπικά, ενδεχομένως να οδηγήσει σε εντάσεις. Πάντως, το θετικό είναι ότι κατανοούν τις πραγματικές τους ανάγκες κι εκφράζουν οτιδήποτε τους βαραίνει. Συνιστάται να το κάνουν με σεβασμό προς τους άλλους.

17 Μαΐου: Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα προκαλεί ίντριγκα, πισώπλατα χτυπήματα, ιδίως στα επαγγελματικά, καθώς και παιχνίδια μυαλού. Προκαλεί καχυποψία, όσο η πλειοψηφία θα αποκρύπτει εσκεμμένα κάποιες πληροφορίες. Η αλήθεια θα παρουσιάζεται ‘μισή’, ωθώντας τα πρώτα δεκαήμερα του Ταύρου, του Σκορπιού, του Λέοντα και του Υδροχόου για ακόμη μία φορά στην εμμονή αναζήτησης της αντικειμενικότητας.

18 Μαΐου: Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό

Μπορεί να φέρει κεραυνοβόλους έρωτες και ξαφνική επίλυση εμποδίων, αλλά να θυμάστε ότι λειτουργεί αρκετά διασπαστικά. Όσοι έχουν συσσωρευμένα νεύρα, θα λειτουργήσει καταστροφικά στις υφιστάμενες σχέσεις ή συνεργασίες τους. Η ανοικτή και ψύχραιμη επικοινωνία αποτελεί μονόδρομο προς την αποφυγή διασπάσεων. Τα τρίτα δεκαήμερα του Ταύρου, του Σκορπιού, του Λέοντα και του Υδροχόου είναι αυτά που θα επηρεαστούν.


♈ Κριός

Γενικά

Θα σε απασχολήσει ο εαυτός σου, θα κινηθείς δυναμικά αλλά και θα ταλαιπωρηθείς από την αιφνίδια εμφάνιση αντιξοοτήτων, υποχρεώσεων και ξαφνικών ανατροπών στο ήδη εύθραυστο πρόγραμμα που έχεις καταστρώσει. Βρίσκεσαι κάτω από μια σπάνια σύναξη ουρανίων σωμάτων η οποία μέσα από ένα κλίμα αναστάτωσης ιχνογραφεί νέες διαδρομές και στους τέσσερις βασικούς τομείς της ζωής σου. Προς το παρόν διατήρησε τις αναγκαίες ισορροπίες στις σχέσεις σου και προστάτευσε την ασφάλεια της δουλειάς σου ή της επιχείρησής σου. Οικονομικά θα διατηρηθεί η ασάφεια και οι καθυστερήσεις σε χρήματα που περιμένεις θα δοκιμάσουν τα νεύρα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία άκρως ερωτική εβδομάδα ανοίγεται για το δικό σου ζώδιο, γεμάτη πάθος, έντονο ερωτισμό, αλλά και ευκαιρίες να ικανοποιήσεις ένα ερωτικό απωθημένο του παρελθόντος. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο σου την Πέμπτη και μπορείς να κατανοήσεις καλύτερα τις προθέσεις τις δικές σου αλλά και των άλλων!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να κλείσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες που σε έχουν κουράσει το τελευταίο διάστημα. Λειτούργησε κάπως πιο μυστικά και παρασκηνιακά, γιατί δεν σε προσεγγίζουν όλοι στην δουλειά για καλό σκοπό! Πιέσεις τα οικονομικά αναμένονται για σένα που έχεις γεννηθεί τον Μάρτιο!

♉ Ταύρος

Γενικά

Η εβδομάδα που ακολουθεί θα σε αγχώσει αρκετά Ταύρε μου, θα νιώθεις μαχητικός και θα αντιμετωπίσεις αρκετά επικίνδυνες καταστάσεις παρασκηνιακά. Παρόλη τη σχετική εύνοια που θα έχεις στην επικοινωνία σου με το περιβάλλον και την ερωτική σου ζωή, θα αντιμετωπίσεις αναπόφευκτες καταστάσεις που θα δοκιμάσουν τη δύναμη των αισθημάτων σου για κάποιους ανθρώπους ή θα σε βάλουν αντιμέτωπο με προ τετελεσμένων γεγονότων. Προσπάθησε να διατηρήσεις τη ψυχραιμία σου και να μην εμπλέκεσαι σε συναναστροφές, σχόλια για τρίτους ή επαγγελματικά ρίσκα, γιατί θα αντιμετωπίσεις δυσάρεστες συνέπειες. Κινήσου εκ του ασφαλούς, πρόσεχε τη δουλειά σου και ας ανέχεσαι λίγο κάποιες αγγαρείες που δικοί σου άνθρωποι θα σου αναθέσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αρκετά πιο ευχαριστημένος από τα αισθηματικά σου είσαι εσύ που έχεις γεννηθεί 10-20 Μαΐου όπου υπάρχουν οι λόγοι εκείνοι για να υπάρχουν ευχάριστες εκπλήξεις και εκπλήρωση προσδοκιών! Κατ’ α τ’ άλλα η εβδομάδα μπορεί να φέρει τον κλονισμό στην εμπιστοσύνη σου προς το σύντροφό σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί τον Απρίλιο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εβδομάδα πιεστική και προκλητική για τα επαγγελματικά και τις συνεργασίες σου ξεκινά φίλε Ταύρε, αφού η Πανσέληνος από το ζώδιο του Σκορπιού φαίνεται ότι διαταράσσει την σχέση σου με άτομα που συνεργάζεσαι στενά! Στα οικονομικά διανύεις διάστημα στάσιμο.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Η εβδομάδα είναι έντονη, επεισοδιακή, συχνά ανατρεπτική αλλά και παράλληλα ενδιαφέρουσα. Έχει τα πάντα εκτός από ηρεμία και συγκρότηση. Ταιριάζει με το χαρακτήρα σου καθώς μπορείς να αναπροσαρμόζεσαι ή να αυτοσχεδιάζεις την ώρα της κρίσης ή της περιστασιακής δοκιμασίας. Οι οικονομικές υποχρεώσεις πάλι θα σε πιέσουν για την τακτοποίησή τους και πολλά ενδιαφέροντα θα προκύψουν. Αρκετά από αυτά όμως είναι μεταξύ τους ετερόκλιτα και θα χρειαστεί μεγάλη σύνεση στη διαχείριση του χρόνου σου προκειμένου να τα προλάβεις όλα αυτά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο σου και τα αισθηματικά σου μπαίνουν σε μία ευνοϊκότερη περίοδο γιατί ξέρεις καλύτερα τι θέλεις, πώς μπορείς να το κατακτήσεις, ενώ η Δευτέρα και το Σάββατο αναμένονται να είναι και οι πιο τυχερές σου ημέρες για την εξέλιξη μίας ερωτικής σου υπόθεσης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Φορτικό το εργασιακό κλίμα αυτή την εβδομάδα με πολύ έντονη πίεση και σκληρό ανταγωνισμό, γεγονός που ρίχνει την ψυχολογία σου! Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις στην δουλειά, θα σταθούν λανθασμένες. Στα οικονομικά η εποχή δεν συνιστά το ρίσκο!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Θα παρατηρήσεις εξελίξεις στον άξονα επαγγελματικής και οικογενειακής σου ζωής. Ο εκνευρισμός και η ταλαιπωρία είναι αναπόφευκτα. Η αύξηση των υποχρεώσεων στην εργασία σου θα είναι χαρακτηριστική, ενώ δεν θα λείψουν καθυστερήσεις και εκνευρισμοί στην επικοινωνία. Επίσης, κατά ένα περίεργο τρόπο, η υποχρέωση να υπερασπίσεις την εργασία σου θα έρθει σε αντίθεση με τις συνήθειες σου και ίσως περιορίσει την επαφή σου με δικούς σου ανθρώπους ή με αγαπημένα πρόσωπα. Ευτυχώς, οι άλλοι θα σε κατανοήσουν και θα σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτισμός χτυπά κόκκινο αυτή την εβδομάδα, καθώς και η τάση σου να θέλεις να ελέγξεις το σύντροφό σου ή και να τον έχεις σε έναν στενό κλοιό από φόβο μην τον χάσεις! Αν είσαι σε περίοδο ελευθερίας, μία κρυφή ερωτική ιστορία αναμένεται να διεγείρει το ερωτικό σου ένστικτο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κορυφώνονται και παίρνουν μία τελική μορφή ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου, ενώ από την Πέμπτη που ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Κριού θα είναι πιο εύκολη η ροή των επικοινωνιών στην δουλειά! Στα οικονομικά ούτε κλαις, αλλά ούτε και γελάς, σίγουρα όμως επικρατούν οι ανασφάλειες.

♌ Λέων

Γενικά

Μέσα στη γενικότερη αναστάτωση παρουσιάζεσαι ευνοημένος και έχεις μεγάλη πιθανότητα επιτυχίας στις δραστηριότητες που θα αναπτύξεις. Προγραμμάτισε ταξίδια, επαφές και βελτίωσε τις σχέσεις σου με ανθρώπους από τους οποίους κρίνονται συμφέροντα ή και το ίδιο το μέλλον σου. Προσπάθησε να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες και οικονομική βελτίωση ή στόχευσε εκεί που πρέπει για να βρεις την σχετική ενίσχυση που χρειάζεσαι. Ερωτικά έχει ενδιαφέρον η περίοδος κατά στιγμές, αλλά δεν έχει σταθερότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ένας έρωτας του παρελθόντος αποτελεί ένα αγκάθι στο λαιμό αυτό το διάστημα και εσύ καλείσαι κάτι να κάνεις για αυτό φίλε μου Λέοντα. Είναι μία εβδομάδα που τα μυστικά, οι αποκαλύψεις, το πάθος, η ζήλεια και η εμμονή θα έχουν την τιμητική τους στον έρωτα για σένα, όπου για μία ακόμα φορά γίνεσαι ο πρωταγωνιστής αισθηματικής ταινίας η οποία έχει μέσα της και δράμα, και κλάμα, αλλά και στιγμές απαράμιλλου πάθους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Κριού μπορούν να προχωρήσουν πιο ευέλικτα τα σχέδια, οι συμφωνίες και τα σχέδιά σου ιδιαίτερα από την Πέμπτη. Ο Δίας και ο Ουρανός από τον Ταύρο βάζουν τα δυνατά τους για να σε βοηθήσουν να αναρριχηθείς επαγγελματικά με κάθε τρόπο! Στα οικονομικά θέλω την προσοχή σου και την αυτοσυγκράτησή σου από την Τετάρτη και έπειτα!

♍ Παρθένος

Γενικά

Το διάστημα αυτό έχει πολλές αντιξοότητες για εσένα, αλλά η Πανσέληνος στον Σκορπιό σε βοηθά διατηρώντας το καλό κλίμα σε επαγγελματικές και αισθηματικές συνεργασίες. Οι μέρες όμως που ακολουθούν θα σε ταλαιπωρήσουν λίγο. Οι απαιτήσεις της εργασίας σου θα μεγαλώσουν, οι καθυστερήσεις δεν θα λείψουν και ένα μπλοκάρισμα στις συναλλαγές σου έστω και προσωρινό, είναι πολύ πιθανό. Έλεγξε τη διαχείριση των χρημάτων σου και προσπάθησε να μην αυξήσεις τα έξοδά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θέλεις να ξεφύγεις από την ρουτίνα, να ζεις το κρυφό σου πάθος ή και το απωθημένο σου και η εβδομάδα αυτή μπορεί να σε παρακινήσει να πάρεις αποφάσεις της στιγμής στα αισθηματικά, οι οποίες όμως θα σε βάλουν εντέλει σε διλήμματα ή σε ένα ερωτικό χάος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες εξελίξεις στα οικονομικά σε βοηθούν αυτή την εβδομάδα να κλείσεις εκκρεμότητες και να σηκώσεις επιτέλους κεφάλι! Στον επαγγελματικό τομέα αναμένονται διαξιφισμοί με συνεργάτες σου!

♎ Ζυγός

Γενικά

Όπως και τα υπόλοιπα παρορμητικά ζώδια, έτσι και εσύ περνάς ένα χαρακτηριστικό χρονικό διάστημα όπου κρίνεται το μέλλον των σχέσεων σου, τα επαγγελματικά σου συμφέροντα, η πορεία κάποιων υποθέσεων που σχετίζονται με το εισόδημά σου και οι συνθήκες στο στενό περιβάλλον ή στον οικογενειακό χώρο. Πολλά θα προκύψουν τα οποία έχουν ένα προειδοποιητικό χαρακτήρα και ειδικά όσον αφορά τις σχέσεις. Η ασάφεια θα είναι χαρακτηριστική, όπως και τα επεισόδια που θα προκύψουν. Προσπάθησε να είσαι ψύχραιμος και δίκαιος στις αποφάσεις που θα πάρεις ή στις αντιδράσεις στις οποίες θα αναγκαστείς να καταφύγεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά στον Κριό και σου είναι πιο εύκολο από την Πέμπτη να συνεννοηθείς με τον σύντροφό σου και να βρείτε ένα κοινό σημείο αναφοράς. Πιο τυχερός στα αισθηματικά σου θα σταθείς εσύ που έχεις γεννηθεί 12-22 Οκτωβρίου! Αν είσαι γεννημένος την περίοδο του Νοεμβρίου προσοχή στην ζήλεια και στην κτητικότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νιώθεις ότι θίγονται τα συμφέροντά σου είτε ότι εργάζεσαι για πολύ λίγα…Θυμήσου όμως ότι το διάστημα δεν είναι ακόμα ευνοϊκό για να διεκδικήσεις ένα καλύτερο οικονομικό αύριο! Στον επαγγελματικό τομέα αναμένονται ισχυρές πιέσεις.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Η περίοδος αυτή έχει αρκετό άγχος και ταλαιπωρία για σένα και σε αυτό συμβάλει και η Πανσέληνος στο ζώδιό σου. Οι εξελίξεις είναι ποικίλες, αλλά πρόσεχε τις αιφνίδιες αλλαγές που θα γίνουν στις συνθήκες της εργασίας σου ή τις σχέσεις με συνεργάτες που θα αλλάξουν ή θα ανατραπούν. Απόφυγε να εκτεθείς σε κινδύνους, ταλαιπωρίες, πρόσεξε την ασφάλεια της υγείας σου. Προσπάθησε να κρατηθείς ψύχραιμος την ώρα που θα εκνευριστείς και γενικότερα μην βάζεις σε κίνδυνο τα οικονομικά σου ή τη δουλειά σου, είτε από λανθασμένες εκτιμήσεις, είτε από κρίση υπεραισιοδοξίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εβδομάδα με Πανσέληνο στο ζώδιο σου και φουντώνει το πάθος, η ίντριγκα, το σασπένς καθώς και η τάση σου να θέλεις να επιβάλεις τους όρους και τους κανόνες σου, νομίζοντας ότι έτσι μπορείς να διατηρήσεις καλύτερα τον έλεγχο! Προσοχή … χαλάρωσε τις απαιτήσεις σου για να μην έρθεις αντιμέτωπος με ερωτικές απώλειες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα θα έχεις επιτυχίες, μέσα από νέες εργασίες που τώρα θα αρχίσουν να εξελίσσονται. Λειτουργείς πιο ανταγωνιστικά στα επαγγελματικά και αυτό θα σε βοηθήσει να εδραιωθείς!

♐ Τοξότης

Γενικά

Η περίοδος είναι επεισοδιακή, οι άνθρωποι που σε αφορούν όπως και η δημιουργικότητά σου ή η παραγωγικότητά σου, φαίνεται να σε απασχολούν πολύ. Κάτι τέτοιο δεν είναι υποχρεωτικά δυσάρεστο αλλά είναι σίγουρα κουραστικό. Παρόλο που το κλίμα θα είναι ευμετάβλητο, εσύ χρειάζεται να παραμείνεις σταθερός στη συμπεριφορά, στις αντιδράσεις αλλά και ψύχραιμος. Σε γενικότερες γραμμές η εποχή σου προειδοποιεί για το τι πρέπει να κάνεις και σε βοηθά να αξιοποιήσεις τις γνώσεις, τα ταλέντα αλλά και το όποιο προνόμιο σου παρέχει η κοινωνική τάξη στην οποία ανήκεις. Όσοι έχεις να ταξιδέψεις σύντομα, κινήσου με σταθερό προγραμματισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας χτυπά κόκκινο και αυτή την εβδομάδα και φαίνεται ότι μία μυστική, κρυφή ερωτική επανασύνδεση, ή μία «διπλή» μυστική ερωτική κατάσταση, εξάπτουν έντονα το ερωτικό σου ενδιαφέρον! Πιο τυχερός στα ερωτικά αυτή την εβδομάδα είσαι εσύ που έχεις γεννηθεί 11-21 Δεκεμβρίου

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πανσέληνος στο Σκορπιό μαζί με Άρη / Ποσειδώνα στους Ιχθείς και είναι γεγονός ότι η εβδομάδα κρύβει παγίδες για τα επαγγελματικά σου, μυστικά, παρασκήνιο, αποκαλύψεις και ίντριγκα αποτελούν την μεγάλη παγίδα που πρέπει να αποφύγεις διακαώς! Στον οικονομικό τομέα δεν βάλλονται τα συμφέροντα σου αλλά δεν υπάρχουν μεγάλες διαφοροποιήσεις.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Περνάς ακόμα ένα δύσκολο διάστημα και αυτό έχει φανεί από την αρχή του μήνα. Η προσωπική σου ζωή αλλά και το οικογενειακό σου περιβάλλον, βρίσκονται σε κομβικό σημείο ή σε κρίσιμη φάση. Πολλά θα συμβούν και θα σε αναταράξουν, αλλά θα επινοήσεις έναν καινούργιο τρόπο διαβίωσης. Διατήρησε άμυνα απέναντι σε ένα καινούργιο σκηνικό που συναρμολογείτε και σε μια νέα πραγματικότητα η οποία σε επιστρατεύει σε δύσκολη θέση. Στα αισθήματά σου χρειάζεται σωστή αντίληψη των όσων διαδραματίζονται, αντοχή, υπομονή και αποφυγή αντιδράσεων που θα σε ταλαιπωρούσαν ψυχολογικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας σε συναρπάζει αυτή την εβδομάδα ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 10-19 Ιανουαρίου όπου οι μέρες αυτές σου επιφυλάσσουν όμορφες εκπλήξεις! Ένα κρυφό ερωτικό πάθος, ή μία μυστική ερωτική επιθυμία, σε κάνει να ξεφεύγεις από τον έλεγχο της λογικής και των πρέπει αν είσαι γεννημένος τον Δεκέμβριο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε διλήμματα είσαι στα επαγγελματικά σου εξαιτίας ειδήσεων και συζητήσεων που τώρα γίνονται που σε μπερδεύουν ή και σε παραπλανούν! Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να ψάξεις να βρεις το δίκιο σου, αλλά ούτε και να εφαρμόσεις μία τελική σου απόφαση!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Η εποχή αυτή είναι ενδιαφέρουσα επικοινωνιακά. Έχεις πολλά να ακούσεις, να δεις και να κάνεις. Οι νέες γνωριμίες που θα τύχουν θα σε συναρπάσουν αλλά θα υπάρξουν και άνθρωποι που θα σε προβληματίσουν. Αξιοποίησε τις επικοινωνιακές σου δυνατότητες διατηρώντας όμως τις απαραίτητες ισορροπίες και αποφεύγοντας να πάρεις θέσεις οι οποίες δεν είναι τόσο συμφέρουσες για το μέλλον σου. Αισθηματικά τα πράγματα είναι υπέρ σου. Ό,τι βιώνεις τώρα είναι τα πρώτα μηνύματα μιας νέας εποχής στην οποία πρόσφατα έχεις περάσει. Φρόντισε να κάνεις σωστά ξεκινήματα και επωφελείς συμφωνίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εβδομάδα επικοινωνιακή για τον αισθηματικό τομέα, με συναντήσεις, ραντεβουδάκια και … εσύ λειτουργείς αρκετά παθιασμένα και πεισματικά να πάνε τα πράγματα στο ρυθμό που εσύ θέλεις! Οι ισορροπίες είναι ευαίσθητες, για αυτό, κράτησε λίγο πιο χαμηλό προφίλ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά αποτελούν έναν βραχνά αυτή την εβδομάδα που σου προκαλεί ανασφάλεια και η στασιμότητα συνεχίζεται! Στα επαγγελματικά δίνεις μεγάλο αγώνα καταξίωσης, θα πρέπει να αποφύγεις την επιμονή σου να θέλεις πάση θυσία κάποια πράγματα να προχωρήσουν αυτή την στιγμή όπως τα θέλεις, για να αποφύγεις τις συγκρούσεις!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Η εποχή αυτή είναι σημαντική για να λύσεις οικονομικά προβλήματα με τη βοήθεια τρίτων, με την πρόσκαιρη βελτίωση της δουλειάς σου ή με το απίθανο μιας ξαφνικής οικονομικής προσφοράς. Το δύσκολο είναι ότι θα παρασυρθείς συναισθηματικά είτε στην προσωπική σου ζωή είτε στην κοινωνική. Μια τέτοια παρόρμηση θα σε οδηγήσει σε μια ασύμφορη κατάσταση που, προσπαθώντας να βοηθήσεις ανθρώπους οι οποίοι το ζητούν, θα συνειδητοποιήσεις ότι χωρίς να το καταλάβεις θα έχεις γίνει αντικείμενο οικονομικής εκμετάλλευσης. Οι συγκινήσεις θα είναι χαρακτηριστικές όπως και οι εκνευρισμοί, οι αντιθέσεις με κάποιους δικούς σου, οι πιέσεις, αλλά και το ενδεχόμενο μιας νέας επιτυχίας που μπορείς να έχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σύνοδος Άρη – Ποσειδώνα σε παρακινεί να εκφραστείς ρομαντικά, τρυφερά, ονειροπόλα και να κάνεις τις θυσίες σου για έναν έρωτα. Αξίζει όμως τον κόπο ή πλανάσαι οικτρά; Αυτό θα πρέπει να σκεφτείς στα αισθηματικά σου φίλε μου Ιχθύ αφού το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί σε σένα τουλάχιστον αρκετές απογοητεύσεις, λόγω πλάνης ή εξαπάτησης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα γίνονται συζητήσεις / διαβουλεύσεις για ένα νέο ξεκίνημα και σταδιακά ανοίγει ο ορίζοντας για τελικές αποφάσεις ή και υπογραφές. Στα οικονομικά ξεμπλοκάρει η κατάσταση και λαμβάνεις χρήματα που περίμενες καιρό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ