Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (8/4 - 14/4)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Την Τετάρτη στις 10 Απριλίου 2024, ο Άρης και ο Κρόνος από το ζώδιο του Ιχθύ σχηματίζουν την μεταξύ τους σύνοδο, προκαλώντας ισχυρές πιέσεις και περιορισμούς εντείνοντας όμως και τις δυσκολίες πάσης φύσεως. Αυτή η δυσμενής αστρολογική όψη θα κορυφωθεί στην 14ο40’ μοίρα του Ιχθύ και η επιρροή της είναι έντονη από τις 8-12 Απριλίου, κάτω από την επιρροή της Ηλιακής Έκλειψης στον Κριό!
Η σύνοδος Άρη – Κρόνου στραγγίζει τα αποθέματα ενέργειας μας, ο Άρης είναι η δύναμη, η ορμητικότητα, ή αλλιώς το «γκάζι» στην ζωή μας, ενώ ο Κρόνος είναι το «φρένο» ο πλανήτης που σε προειδοποιεί ότι πρέπει να λειτουργήσεις οργανωμένα, συγκροτημένα και πειθαρχημένα.
Όταν λοιπόν δύο «κακεργέτες» του ζωδιακού ενώνουν τις αντίθετες δυνάμεις τους, είναι αναμενόμενο ότι το κλίμα γύρω μας είναι πολεμικό, επίπονο, περιοριστικό.
Χαρακτηριστικά των ημερών είναι η ασθενικότητα, η αδυναμία, ο πόνος, ο ισχυρός θυμός, οι τιμωρικές διαθέσεις αλλά και τα γεγονότα / εξελίξεις που εμποδίζουν, μπλοκάρουν και πικραίνουν!
Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο άμεσα από την σύνοδο Άρη – Κρόνου στον Ιχθύ είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου καθώς και τα ωροσκόπια που έχουν προσωπικό πλανήτη κοντά στην 12-16 μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

♈ Κριός

Γενικά

Μια σειρά από γεγονότα που οφείλονται στην έκλειψη του Ήλιου στο ζώδιό σου επηρεάζουν τις πρακτικές σου υποθέσεις και πρέπει να κερδίσεις το χαμένο χρόνο. Η εποχή εξακολουθεί να είναι δύσκολη και εκεί που πρέπει να προσέξεις τη συμπεριφορά σου είναι σε σχέσεις αγάπης αλλά και σε ό,τι αφορά τη δημιουργικότητά σου ή την εμπλοκή σου σε συλλογικές δραστηριότητες. Ο Απρίλιος προχωρώντας θα σου τονίσει την ανάγκη δράσης και την επιθυμία να βγεις νικητής. Η εβδομάδα σου δίνει το περιθώριο να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου. Το διάστημα αυτό ξέρεις τι δεν πήγε καλά στις σχέσεις και στις συνεργασίες και τι πρέπει από εδώ και πέρα να αποφύγεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εβδομάδα σκληρή και δοκιμαστική για τις σχέσεις σου, αν διατηρείς έναν μόνιμο δεσμό, είναι πολύ πιθανό κάποιες προκλήσεις να επαναληφθούν και να βρεθείς αντιμέτωπος με τελικές επιλογές για την πορεία της. Αν δεν έχεις σχέση, είναι ένα διάστημα κατάλληλο για συναισθηματική κάθαρση, προκειμένου στην συνέχεια να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. Πιο κερδισμένος στον έρωτα είσαι αυτή την εβδομάδα εσύ που έχεις γεννηθεί τον Μάρτιο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπάρχουν μπλοκαρίσματα στα επαγγελματικά σου, όμως οι συνθήκες σε εξυπηρετούν για να κλείσεις εκκρεμότητες που σε βάραιναν μέχρι σήμερα. Στον οικονομικό τομέα βρίσκεσαι σε σταδιακή άνοδο, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 10-15 Απριλίου!

♉ Ταύρος

Γενικά

Η εβδομάδα της έκλειψης σου ενεργοποιεί σε εσένα τον Ταύρο την ανάγκη να υπερασπιστείς κάθε τρέχον συμφέρον σου. Η μικρή εστία πολέμου στο στενό περιβάλλον εξακολουθεί να υπάρχει και ο οικογενειακός τομέας απαιτεί προνοητική αντιμετώπιση. Επαγγελματικά θα υπάρξουν μερικές καθυστερήσεις ή πιέσεις κάποια στιγμή, αλλά η όλη κατάσταση συγκρινόμενη με το πρόσφατο παρελθόν διαμορφώνεται καλύτερα. Μην ξεχνάς ότι είσαι από τους λίγους που έχουν μια καλύτερη προστασία αυτή την εποχή της κρίσης που διανύουμε. Τέλος, αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα έχεις στα ερωτικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα θα χρειαστεί να συγκρατήσεις την καχυποψία και την επιφυλακτικότητα. Δεν θεωρώ ότι είσαι σε ερωτικό mood αυτή την εβδομάδα, τρώγεσαι με τα ρούχα σου να βρεις ελαττώματα και πιάνεσαι στις λεπτομέρειες για να παρεξηγείσαι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην στηρίζεσαι σε άλλους, προκειμένου να εξελιχθεί η εργασία σου έτσι όπως θέλεις. Αφοσιώσου στις δικές σου δυνάμεις και να ξέρεις ότι οι συνθήκες θα σε βρουν ευνοημένο!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Η έκλειψη του Ήλιου επηρεάζει έντονα φίλε Δίδυμε. Σε αναγκάζει να επισπεύσεις το κλείσιμο υποθέσεων, να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου, να μειώσεις χρεωστικά υπόλοιπα και όλο αυτό γιατί θα βοηθηθείς από τη βελτίωση του εισοδήματος και από προσφορές τρίτων. Επίσης, καινούρια πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σου ή κάποιοι άλλοι που είχαν για λίγο εξαφανιστεί ξαναπαρουσιάζονται και σου δίνουν καινούργια κίνητρα. Στο μεταξύ, μια σειρά από περιστατικά δείχνει ότι κάτι καινούργιο διαμορφώνεται στα επαγγελματικά σου, ικανό να καλύψει αντιξοότητες που μεσολάβησαν το τελευταίο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία νέα γνωριμία αναμένεται να ανάψει ξαφνικά τη φλόγα του έρωτα για το ζώδιο σου φίλε μου Δίδυμε. Με την Αφροδίτη από τον Κριό αρχίζεις να βλέπεις πιο χαλαρά την αισθηματική σου ζωή και αφήνεις περιθώρια για να περάσεις καλά και να νιώσεις πιο ανέμελος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σκληρή και δοκιμαστική για τα επαγγελματικά σου η εβδομάδα. Καλείσαι να θέσεις τα όρια σου αλλά πιθανότατα έρχεσαι αντιμέτωπος και με ευθύνες του παρελθόντος. Στα οικονομικά βρίσκονται λύσεις εντελώς ξαφνικά και αυτό σε βοηθά να αναπτερωθεί το ηθικό σου!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Προσπάθησε να μην λειτουργείς βιαστικά και με άγχος, Καρκίνε μου. Η έκλειψη του Ήλιου επηρεάζει σε πρακτικό επίπεδο, ενώ ο τομέας που επηρεάζεται περισσότερο είναι ο επαγγελματικός. Εσύ συμβάλεις στις προκλήσεις κάνοντας το καλύτερό σου ανεβάζοντας τις μετοχές σου σε αυτό το χώρο, αλλά τα αποτελέσματα δεν φαίνονται ακόμα. Δεύτερος κατά σειρά είναι ο ερωτικός ή ο συντροφικός τομέας, όπου έχεις καινούργια περιστατικά που ενεργοποιούν την αγάπη σου ή την επιθυμία σου για έναν άνθρωπο. Τρίτο σε εξέλιξη είναι το περιβάλλον, το οποίο είναι και αυτό μέσα στα πλαίσια της αναδόμησης. Δεν έχεις παρά να υποχωρήσεις σε αυτό που το πεπρωμένο επιβάλει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θέλεις να λάβεις κάποιες ξεκάθαρες απαντήσεις στα αισθηματικά σου, προκειμένου να ξέρεις που πατάς και πού βρίσκεσαι, δυστυχώς όμως η εβδομάδα φέρνει ένταση και εκνευρισμό στα αισθηματικά, γιατί εσύ ο ίδιος δεν έχεις την υπομονή και την καρτερικότητα να αφήσεις κάποια πράγματα να έρθουν στον χρόνο τους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αξιοποίησε τη γνώση και την εμπειρία που έχεις αποκομίσει ως σήμερα και μη σε πιάνει πανικός, από τα ευτράπελα που δημιουργούνται τώρα στον επαγγελματικό τομέα, λύση θα δοθεί! Στα οικονομικά αναμένεται ανταμοιβή και ικανοποίηση!

♌ Λέων

Γενικά

Νευρικός, δημιουργικός και επεκτατικός είναι ο μήνας και το διάστημα που ακολουθεί την έκλειψη του Ήλιου, Λιοντάρι μου. Πληθαίνουν τα γεγονότα στα οποία πρέπει να τα χειριστείς έξυπνα. Αρκετές οι προτάσεις που σου γίνονται, αλλά μην δεσμεύεσαι πριν αφήσεις το χρόνο να τις δοκιμάσεις λίγο, όχι μόνο σαν αλήθεια αλλά και σαν περιεχόμενο. Αν έχεις την ευχέρεια μπορείς να κάνεις μια αλλαγή ή μια ανανέωση στην εργασία σου, ενώ πιθανό είναι να προγραμματίσεις μια αγοραπωλησία. Ερωτικά, η ένταση δεν θα υποχωρήσει και η πιθανότητα να κάνεις ένα σύντομο ταξίδι είναι μεγάλη και θα σε ανανεώσει ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη κινείται στον Κριό και σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο σου, τονώνεται η αυτοπεποίθησή σου, και αρχίζεις να νιώθεις πιο παιχνιδιάρικα στα αισθηματικά! Μία ερωτική πρόταση θα σε συναρπάσει! Αν είσαι σε σχέση, προσπάθησε να μην τεντώνεις το σκοινί λόγω διαφορετικών απόψεων με το σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά υπάρχουν δυνατές προοπτικές για να κάνεις νέα, σημαντικά βήματα που θα σε καταξιώσουν. Αξιοποίησε ιδέες, προτάσεις και γνωριμίες. Στον οικονομικό τομέα, υπάρχουν πιέσεις αρκετές ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 2-5 Αυγούστου!

♍ Παρθένος

Γενικά

Τα πράγματα δείχνουν να είναι πιο στρωτά για εσένα, Παρθένε, την εβδομάδα της έκλειψης που ακολουθεί. Οι επιδιώξεις που είχες πριν είναι τώρα ευκολότερο να πετύχουν και να εξελιχθούν γρηγορότερα. Παραμένεις όμως ευάλωτος συναισθηματικά και οικονομικά, οπότε πρέπει να προσέχεις πώς θα διαχειριστείς τον εαυτό σου και τα χρήματά σου. Απέφυγε τις πολλές κουβέντες με όσους δεν σε καταλαβαίνουν και μην εμπλέκεσαι σε περιττά σχόλια. Τέλος, μην μιλάς για την ερωτική σου ζωή σε αναξιόπιστους φίλους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το πάθος είναι κυρίαρχο το ίδιο και η ζήλεια, η επιμονή και η διάθεσή σου να επιβληθείς για να λυθούν καταστάσεις του παρελθόντος. Προσοχή όμως το αστρολογικό κλίμα όχι απλά δεν σε ευνοεί, αλλά μπορεί να φέρει και μία οριστική ρήξη αν δεν υποχωρήσεις λίγο! Αν είσαι σε περίοδο ελευθερίας, προσωρινά θα κάνεις λίγη υπομονή ακόμα (επανασύνδεση δεν βλέπω, ξέρω ότι αυτό θα ρώταγες)!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά αποτελούν ένα μεγάλο βραχνά αυτή την περίοδο και εσύ καλείσαι να κάνεις λεπτές, χειρουργικές κινήσεις για να αποκαταστήσεις το υπάρχον κλίμα. Προσοχή σε οικονομικές επενδύσεις. Στον επαγγελματικό τομέα, είναι κατάλληλο διάστημα για να εξετάσεις νέες προοπτικές.

♎ Ζυγός

Γενικά

Ενδιαφέρον το διάστημα αυτό στην καρδιά της άνοιξης, Ζυγέ. Η έκλειψη του Ήλιου σε αναγκάζει να καλύψεις ιδιαιτερότητες και να εξισορροπήσεις διαφωνίες και διαφορές στις σχέσεις σου με τους άλλους από προηγούμενους μήνες. Δεν θα λείψουν κάποιες αναστατώσεις και είναι σίγουρο ότι μπορείς να βγεις περισσότερο κερδισμένος από μια δουλειά ή μια συναλλαγή, εφόσον την προχωρήσεις μεθοδικά και ρεαλιστικά. Προνόησε από τώρα για κάποιες καθυστερήσεις και κυρίως στήριξε περισσότερο στις δυνάμεις σου παρά στις υποσχέσεις των άλλων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εύφλεκτο είναι το κλίμα στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα φίλε Ζυγέ! Πικραίνεσαι από κάποιες εξελίξεις που υπάρχουν στην σχέση σου ή από κάποια νέα που μαθαίνεις από μία ιστορία του παρελθόντος. Δεν είναι στιγμή για σοβαρές συζητήσεις, μην πεις ότι δεν σε προειδοποίησα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Άρης και Κρόνος μαζί, στο ζώδιο του Ιχθύ αναμένεται να ταλαιπωρήσουν τον επαγγελματικό σου τομέα φίλε Ζυγέ , πολλές οι ευθύνες αλλά και τα εμπόδια που δέχεσαι! Προσοχή για καβγαδάκια στα επαγγελματικά! Στον οικονομικό τομέα ανοίγονται καλές προοπτικές!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Ενδιαφέρουσα η εποχή για εσένα, Σκορπιέ. Υπάρχει γρήγορη εξέλιξη στα εργασιακά σου θέματα. Η δυσκολία και η ευκολία εμπλέκονται και εναλλάσσονται μεταξύ τους όπως και η ευκαιρία και η πίεση, λόγω της έκλειψης του Ήλιου. Οι στόχοι που βάζεις τώρα θα πετύχουν αρκεί να μην θελήσεις να ολοκληρωθούν γρήγορα. Επίσης, ενδιαφέρον θα παρουσιάσει και η κοινωνική πλευρά της ζωής σου. Όσοι είστε μόνοι, κάνε ή κάνετε μια αξιόλογη γνωριμία ή έστω ζήστε έναν έρωτα ο οποίος, αν και σύντομος, θα σας εμπνεύσει για ένα σημαντικό εγχείρημα αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σύνοδος μεταξύ Άρη και Κρόνου από το ζώδιο των Ιχθύων σε πιέζει στα αισθηματικά, προκειμένου να πάρεις αποφάσεις ενώ μπορεί να βλέπεις λίγο παγερό το κλίμα στα προσωπικά σου αυτή την εβδομάδα. Κάνε λίγη υπομονή, γιατί σιγά – σιγά πλησιάζει η σύνοδος Δία/Ουρανού που θα σε αποζημιώσει, φέρνοντας νέες ευκαιρίες – έκπληξη στον έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Ηλιακή Έκλειψη φορτίζει το πρόγραμμά σου, τις ευθύνες σου και την εργασία σου! Εσύ αναγκαστικά πρέπει να κάνεις κάποιες περικοπές, ενώ οι συνθήκες που θα επικρατούν, μάλλον φαίνεται ότι θα σε απογοητεύσουν στην δουλειά! Στον οικονομικό τομέα βρίσκεις λύσεις και διορθώνεις καταστάσεις!

♐ Τοξότης

Γενικά

Η εβδομάδα είναι νευρική αλλά παραγωγική για σένα, Τοξότη. Πρόσεξε τις συνέπειες της ηλιακής έκλειψης στις 8 και θα διαπιστώσεις ότι η εποχή είναι καλύτερη για να προχωρήσεις τις υποθέσεις σου. Βάλε μια καλύτερη τάξη, μην σπαταλάς χρόνο άσκοπα και μην ελπίζεις στη θεραπεία ανθρώπων που είναι «αγιάτρευτοι» ή απλώς αγύριστοι. Ανασυγκρότησε λοιπόν καλύτερα τη ζωή σου και τις καταστάσεις της καθημερινότητάς σου ενόψει ενός απαιτητικού καλοκαιριού που σε περιμένει. Ερωτικά, αρκέσου σε ό,τι καλό μπορεί να σου δώσει αυτή η περίοδος χωρίς να το σχολιάζεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου βρίσκονται σε πολύ καλύτερη κατάσταση αυτή την εβδομάδα! Πέρα από κάποιες παρεξηγήσεις κι εντάσεις με το ταίρι σου, εφόσον έχεις, το σύμπαν σε βοηθά να έχεις σημαντικές εξελίξεις. Η έκλειψη θα αφήσει μόνιμα στην ερωτική σου ζωή οτιδήποτε πραγματικά αξίζει, προκαλώντας περεταίρω εντάσεις αν δεν υπάρχουν ισχυρά θεμέλια. Ο τυχερότερος είσαι εσύ που επιδιώκεις μία επανασύνδεση και η τύχη είναι με το μέρος σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η σύνοδος Άρη – Κρόνου στους Ιχθείς σε κάνει να αισθάνεσαι καταπιεσμένος από το υπάρχον κλίμα στα επαγγελματικά! Οι προσπάθειες και ο αγώνας σου θα πιάσουν τόπο, αρκεί να μην χάνεις την υπομονή σου! Στον οικονομικό τομέα η εβδομάδα έχει αρκετές απαιτήσεις.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Η ηλιακή έκλειψη του Απριλίου αυτήν την εβδομάδα δημιουργεί ένταση και νευρικότητα για εσένα, Αιγόκερε μου. Τα γεγονότα θα διαδεχτούν γρηγορότερα το ένα το άλλο, προσπαθώντας να ισχυροποιήσουν τη βάση της ζωής σου και να σε κάνουν να αισθανθείς περισσότερο ασφαλής. Η εβδομάδα σου δίνει περιθώρια να βελτιώσεις τη διαχείριση και τη συμπεριφορά σου στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και να ασχοληθείς καλύτερα με μια περιουσιακή εκκρεμότητα ή μια νομική υπόθεση. Όσον αφορά στα ερωτικά, συγκαταλέγεσαι στους πιο ευνοούμενους αυτής της περιόδου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αιγόκερε, ήρθε η ώρα να ασχοληθείς με τα προσωπικά σου, κάνοντας για λιγάκι στην άκρη τα επαγγελματικά. Η έκλειψη στον Κριό θα σε βοηθήσει να αψηφήσεις, επιτέλους, τη γνώμη τρίτων και να ακολουθήσεις μονάχα αυτό που λέει η καρδιά σου. Αν συζούσες με το ταίρι σου, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει επανασύνδεση με αυτό, αφού ο ανάδρομος Ερμής σε ωθεί να επιστρέψεις σε ένα σπίτι ή μία παλιά γειτονιά. Εσύ που είσαι ελεύθερος, πάρε το χρόνο σου και ‘σκάψε’ μέσα σου, επαναφέροντας τον χαμένο αυθορμητισμό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι οξύθυμος με συνεργάτες και επαναστατείς από γεγονότα που διαδραματίζονται στα επαγγελματικά! Πιθανότατα να ανταλλάξεις και λόγια βαριά στον εργασιακό τομέα! Στα οικονομικά ανοίγουν νέες ευκαιρίες πολλά υποσχόμενες.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Η εβδομάδα της ηλιακής έκλειψης θα έχει πιέσεις, εντάσεις, διαφωνίες αλλά και ενδιαφέρουσες προκλήσεις για εσένα, Υδροχόε. Ο άξονας στενού περιβάλλοντος και επαγγελματικού χώρου θα παρουσιάσει εξαιρετική κινητικότητα, μέσα από την οποία διαμορφώνεται ένα καινούργιο μέλλον για εσένα. Επίσης, η περίοδος αυτή είναι αρκετά κατάλληλη για να κλείσεις συμφωνίες ή να βρεις μια νέα φόρμουλα που θα σε βοηθήσει να έχεις λιγότερες συνέπειες από τη γενικότερη κρίση. Τέλος, δεν θα λείψει η αγάπη κάποιων ανθρώπων και η προσφορά τους στα δικά σου συμφέροντα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Υδροχόε, πρόσεξε τον τρόπο που μιλάς, στα αισθηματικά σου, αφού κάποιες εντάσεις αναμένεται να έρθουν στο προσκήνιο. Είναι άκρως σημαντικό να δουλέψεις με την αυτό-εικόνα σου, γιατί η συντετριμμένη σου αυτοεκτίμηση αποτελεί το λόγο που τα βρίσκεις σκούρα στα ερωτικά σου. Η σύνοδος μεταξύ Άρη και Κρόνου προκαλεί εμπόδια στον να αγαπήσεις τον εαυτό σου και να κατανοήσεις πως το να θέσεις όρια στους άλλους, μπορεί να σε απομακρύνει από αυτούς, μόνο στην περίπτωση που δεν σε λαμβάνουν στα σοβαρά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι πιέσεις στα οικονομικά είναι αναμενόμενες ειδικά αυτή την εβδομάδα με την σύνοδο Άρη – Κρόνου, παρέμεινε λοιπόν εγκρατής και κάνε ένα καλό πρόγραμμα. Στον επαγγελματικό τομέα ξέρω πώς θέλεις να δώσεις απαντήσεις, να κάνεις αλλαγές, δεν είναι η ώρα κατάλληλη, μην βιάζεσαι!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Για εσένα φίλε μου Ιχθύ το διάστημα είναι πιο ευάλωτο συναισθηματικά και ελάχιστα εξυπηρετικό. Στο μεταξύ, συμβάλλουν γεγονότα είτε τα συνειδητοποιείς είτε όχι στα αισθηματικά σου και για άλλους στις συνεργασίες σου. Θα χρειαστεί όμως να περάσει ακόμα λίγος καιρός μέχρι να ολοκληρωθεί η πρώτη φάση αυτής της ηλιακής έκλειψης. Ενίσχυσε την αυτοπεποίθησή σου και αξιοποίησε τη διορατικότητα που σε χαρακτηρίζει, η οποία είναι απαραίτητη στις συναλλαγές σου και στον τρόπο που θα υπερασπιστείς από εδώ και πέρα την ασφάλεια των κεκτημένων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η έκλειψη έρχεται να σου μάθει ότι η σκληρή αυτοκριτική είναι δίκοπο μαχαίρι. Από την μία μπορείς να αναστοχάζεσαι και να γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος, από την άλλη αντικατοπτρίζεται προς τα έξω και αργά ή γρήγορα θα την κάνεις στους άλλους, προκαλώντας αποστασιοποίηση. Αυτή η εβδομάδα Ιχθύ μου, απαιτεί πίστη στον εαυτό σου και ανοικτή επικοινωνία αναφορικά με όσα νιώθεις προς τον ερωτικό σου στόχο, ανεξάρτητα από την κατάστασή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Άρης και Κρόνος στο ζώδιο σου, σχηματίζουν αυτή την εβδομάδα σύνοδο γεγονός που σε κάνει να αισθάνεσαι πιεσμένος από τις εκάστοτε συνθήκες των επαγγελματικών, λειτουργείς όμως οργανωμένα, συγκροτημένα, προκειμένου να διαχειριστείς την στασιμότητα της περιόδου! Στον οικονομικό τομέα, δείξε προσοχή, η Ηλιακή Έκλειψη φέρνει περιορισμούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ