Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

The game is over!

Για ακόμη μια αγωνιστική η Βέροια έμεινε μακριά από το τρίποντο, γνωρίζοντας την ήττα στην Χρυσούπολη από τον τοπικό Νέστο με 4-1 για την 30η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Τι κι αν η ομάδα της Καβάλας βρίσκεται άνετα στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου, δεν χαρίστηκε ούτε δευτερόλεπτο στη Βέροια και έβαλε από νωρίς τις βάσεις για τη νίκη.

Ο Φράνκο Σέα στο 6ο λεπτό έδωσε προβάδισμα στον Νέστο, ενώ ο ίδιος παίκτης στον 15′ διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του. Σειρά στο σκοράρισμα πήρε ο πρώην παίκτης της “Βασίλισσας”, Πέτρος Ορφανίδης, ο οποίος στο 29ο λεπτό έδωσε αέρα τριών τερμάτων στη Χρυσούπολη, με το 3-0 να είναι σκορ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Βέροια έδειξε ότι έχει διαθέσεις να αντιδράσει και στο 48′ μείωσε με τον Μπάλλα σαν “χρυσή αλλαγή” να πετυχαίνει το 3-1.

Ωστόσο, τίποτα παραπάνω δεν μπόρεσε να κερδίσει το σύνολο του Γιώτη Τσαλουχίδη, το οποίο μάλιστα δέχτηκε ακόμη ένα γκολ, με τον Σέα να πετυχαίνει “χατ-τρικ” και να διαμορφώνει το τελικό 4-1 στο 87′.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Νέστος Χρυσούπολης (ΚΕΧΑΓΙΑΣ): ΝΟΜΙΚΟΣ, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΣΜΕΡΙΔΗΣ, ΚΟΤΤΑΡΙΔΗΣ, ΤΟΡΟΜΑΝΙΔΗΣ, ΧΑΛΗΛ, ΓΚΑΤΣΟΛΑΡΙ, ΣΕΑ, ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ, ΜΠΑΤΣΑΡΑΣ, ΟΚΑΝ.

ΠΑΝΤΑΖΗΣ, ΜΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΥΦΤΑΡΙ, ΝΤΕΜΠΡΟΒΑ, ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ, ΠΑΠΠΟΣ, ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ, ΚΟΥΚΟΛΗΣ, ΡΑΝΟΣ.

ΝΠΣ Βέροια (ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΗΣ): ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΖΟΥΡΚΟΣ, ΤΖΗΜΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΖΟΡΝΤΑΝ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΤΟΓΟΣ, ΦΑΣΙΔΗΣ, ΓΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΖΕ ΕΣΟΝΟ, ΜΠΛΕΤΣΑΣ, ΠΕΛΚΑΣ.

ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ, ΠΑΝΤΑΖΕΛΟΣ, ΜΠΑΛΛΑΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ΓΡΑΤΣΙΑΝΟΣ, ΤΣΑΝΑΣΙΔΗΣ, ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΟΣ.

17 σχόλια:

  1. Τσαλουχίδης εγγύηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρόσεχε τι λες για τον coach,έχει ένα φίλο εδώ που ορμάει. Τις προάλλες τον αποκαλούσε Βενγκέρ και κάτι για Μάντσεστερ,σήμερα δε ξέρω τι έπαθε και λείπει,μάλλον τελείωσε το τσίπουρο.

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Τώρα αποχαιρετούμε τον Νουπουσού και καλωσορίζουμε τον ΓΑΣ. Αρκετά παρατράβηξε το αστείο....

      Διαγραφή
  3. Κάθε ήττα της Βέροιας είναι νίκη για το ελληνικό ποδόσφαιρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πριν από καιρό βρέθηκα σε έναν αγώνα της Βέροιας εκτός έδρας και ντράπηκα από την εμφάνιση της ομάδας. Έγραψα τότε ένα σχόλιο για την ομάδα και πέσανε να με φάνε. Τώρα που δικαιώθηκα τι έχουν να πουν αυτοί που με έκραζαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και το μυαλό μας είναι θολό οι πό πο πο
    Πο πο πο πο
    Νύχτα πίνω για ποτό
    Πο
    Πο
    Πο Πο Πο Πο Πο πο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τώρα που θα πέσει, τα χρέη θα διαγραφούν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και τωρα ερασιτεχνικο ειναι η γ´ εθνικη αρα δεν διαγραφονται αφου ισχυουν και τωρα

      Διαγραφή
  7. Ρε χωρίς μουρμουρια ούτε στο τοπικό κρατιεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τον Πολλαειτίδη γιατι τον διώξατε τον άνθρωπο; Φέρατε άσχετους στην ομάδα παίχτες και τον διώξατε για να έρθει πίσω ο γυρολόγος και να τρώει η ομάδα τεσσάρες; πολύ δούλεμα έχει πέσει στον ΝΠΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ένας Νομός, Τρεις πόλεις, Μία Ομάδα και τα προβλήματα γίνονται ελάχιστα, ενώ οι προοπτικές σαφώς καλύτερες.
    Ήρθε η ώρα των Γενναίων Αποφάσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν ο προεδρος κρατησει το Τσαλουχιδη,και παρει τους παιχτες που θα του ορισει ο coatch τοτες η ομαδα θα ανεβαινει καθε χρονο, σε τεσσερα χρονια η ομαδα θα παιζει superleague και το πεμπτο χρονο ευρωπη.
    Φθανει να κρατησει το Τσαλουχιδη που ειναι η καρδια της βεροιας και του ποντου,και οποιος παιχτης σηκωνει κεφαλι να φευγει την επομενη,
    Βεγκερ, Φεργκισον....δε πινω τσιπουρα νερακι του θεου.
    Φθανει ο Αγαπιος να το πιστεψει και να μην ακουει κανεναν.
    Πλανο πενταετιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως να σκεφτείς να κόψεις και το νερό;; Σκέψου το.

      Διαγραφή
  11. Αγαπιε,τα θεμελια βαλε,φτιαξε το γηπεδο με ευρωπαικες προδιαγραφες,μιλησε με τους επιχειρηματιες της βεροιας να συμβαλουν ως χορηγοι βαζοντας ηλεκτρονικες πινακιδες around,
    Φερε τους παιχτες που θα σου πει ο Γιωτης,πηγαινε τους για τρεξιμο 20 μερες στα τρεια πεντε πηγαδια,διπλες προπονησεις,φιλικα με ομαδες superleague,τον Αδη,τον ολυμπιακο,την Αεκ,οργανωσε λιγο πριν την εναρξη της νεας χρονιας ενα φιλθκο με ομαδα ευρωπης και ο κοσμος να σκςπασει τη βεροια.
    Φθανει να εισαι η σκεπη του Γιωτη σε ολα τα χρονια,και το μαχαιρι σε οποιο παιχτη σηκωθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ