Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνάντηση στο Δημαρχείο Βέροιας για τα αδέσποτα ζώα

Στo πλαίσιο της ημέρας των αδέσποτων ζώων στις 4-4-2024, ύστερα από πρόσκληση του Τμήματος Προστασίας Ζώων Συντροφιάς του Δήμου Βέροιας, στα αντίστοιχα Τμήματα των όμορων Δήμων (Κοζάνης, Αλεξάνδρειας, Νάουσας), πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Δημαρχείο Βέροιας μεταξύ του Αντιδημάρχου Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Στέλιου Ασλάνογλου και της Προϊσταμένης της Δ/νσης Περιβάλλοντος Δήμου Βέροιας, κα Βίλμας Μαυροματίδου με την εκπρόσωπο του αντίστοιχου Τμήματος στον Δήμο Αλεξάνδρειας κα Σταυρούλα Δέβρη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα στη διαχείριση των αδέσποτων ζώων στους δύο δήμους, διατυπώθηκαν προτάσεις για την αντιμετώπιση του θέματος, όπως επίσης κατατέθηκαν απόψεις σχετικά με την καλή συνεργασία των δύο τμημάτων. 

14 σχόλια:

  1. 1.Στειρωση όλων των αδέσποτων
    2.Σε συνεργασία με τους κτηνίατρους του Νομου (και οικονομική στήριξη του εγχειρήματος)στείρωση των δεσποζωμενων ζώων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλεος με τα αδέσποτα. Σκυλοτροφες από δω γατοτροφες μέσα σε κύπελλα σε κάθε είσοδο οικοδόμης. Ακαθαρσίες σε όλα τα πεζοδρόμια πάρκα έξω από ταχυφαγεια....Φτάνει πια .Οι ζωόφιλοι να τα στα σπίτια τους. Βρωμα και δυσοσμία παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε μου δυστυχως πολλοι πανε και τα ταιζουν κατω απο πολυκατοικιες αλλων, εχουν το κεφαλι τους ησυχο και μια χαρα.. αντε βρες ποιοι ειναι

      Διαγραφή
  3. ευτυχως πλεον εχουν σταματησει οι πολυ συχνες επιθεσεις σε ανθρωπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κάνεις λάθος...τις προάλλες (5-10 μέρες πριν) 70χρονος στο νοσοκομείο από επίθεση αδέσποτου στο Τσερμένι

      Διαγραφή
  4. Τα αδέσποτα ζώα έχουν ξεφύγει σε πληθυσμό κατά γειτονιές έχουν κάνει αγέλες, σε αυτό φταίνε οι πρώην ιδιοκτήτες και οι τωρινοί φροντιστές των δρόμων υποτίθεται. Τα ζώα χρειάζονται φροντίδα σε Κατάλληλο χώρο του Δήμου, όχι στους δρόμους δήθεν ελεύθερα ζώντας παρασιτικά, επειδή κάποιοι το θέλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σιγα μας πειραξαν τωρα τα αδεσποτα και οι τροφες και τα κυπελακια με νερο , αν ολοι βαζαμε απο ενα κυπελακι με νερο και λιγη τροφη ουτε θα ορμουσαν ουτε τιποτε, αλλα δυστυχως ο ανθρωπος ειναι χειροτερος απο τα ζωα. δινω συγχαρητηρια σε καποιες οικοδομες που εχουν κατω στην εισοδο τους σκυλο και το ταιζουν ολοι οι συγκατικοι και τον εχουν και φυλακα. ενα καλο κανεις στο σκυλο και δεν το ξεχναει.Και να ξερετε οτι πολοι παιρνουν σκυλια και τα παρατανε ,αυτοι θελουν προστιμο .






    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ ζεις στον κόσμο σου και να μη δίνεις "συγχαρητήρια σε κάποιες οικοδομές" , δεν σε βάλαμε κεχαγιά , όλοι σας είστε ψυχανώμαλοι , εμείς τα έχουμε πάρει στο κεφάλι με τους .....νόμους , συλλόγους , αντιδημάρχους , κυνοκομεία , προστασία στα ζώα κλπ......ενώ περισσότερα ζώα είστε εσείς που δήθεν τα προστατεύετε .Σεν υπάρχουν αδέσποτα σκυλιά .........αδέσποτοι άνθρωποι υπάρχουν .

      Διαγραφή
  6. ΕΛΕΟΣ μας πειραξαν τα αδεσποτα αν τα αγαπουσατε δεν θα ειχαμε ουτε επεισοδια ουτε τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ζωόφιλοι έπρεπε να είμαστε όλοι, κ όχι εγωιστές να κοιτάμε μόνο τον εαυτό μας,ακόμα κ τα μπολάκια με φαγητό κ νερό που ταίζουν κ ξεδιψούν ψυχές αλήθεια που μπορεί να σε ενοχλούν;Μάλλον την αναισθησία σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τάισε τα και πότισε τα...
      μετά μάζεψε τα όπως, αν κάνεις στο σπίτι σου τα αποφάγια.
      απλό είναι αλλά σας αρέσει να έρχεστε σε αντιπαράθεση με πρόσχημα τη φιλοζωία.

      Διαγραφή
  8. Ζωόφιλοι=σκυλόφυλοι; Μετά τα σκυλιά, το χάος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποια και πόσα ειναι τα ευρωπαϊκα κονδύλια για την φροντίδα των αδέσποτων στις τριτοκοσμικές χώρες όπως ειναι και η ελλάδα, γνωρίζουμε;;;
    Ξοδεύονται αυτα τα χρήματα όπως πρέπει;
    Σε καμία χώρα σοβαρή δεν υπάρχει αυτό το φαινόμενο.
    Για ακόμα μια φορά έχουμε ό,τι μας αξίζει.
    Εχουμε αδέσποτα ζωα γιατι είμαστε ένας σκουπιδολαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άλλη μία καινοτομία του Ελλαδιστάν, πρωτοπορεί παντού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ