Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

48χρονος καλλιεργούσε χασισόδεντρα μέσα στο σπίτι του στη Βέροια


Συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης 11 Απριλίου 2024 στη Βέροια, από αστυνομικούς του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ένας 48χρονος ημεδαπός άνδρας, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, σε έρευνα που έγινε στην οικία του στη Βέροια, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί 9 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 45 έως 90 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, όπως και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούσε για την καλλιέργειά τους (λάμπες θερμότητας, ανεμιστήρες, ψηφιακό θερμό-υγρόμετρο, χρονοδιακόπτης, μεταλλικοί συμπιεστές κ.α.).




Επιπλέον στην οικία του βρέθηκαν - μεταξύ άλλων - και κατασχέθηκαν:

· ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 152 γραμμαρίων,
· 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
· σπόροι κάνναβης,
· ένας ηλεκτρονικός τρίφτης κάνναβης και
· το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

2 σχόλια:

  1. Για πρεζέμπορους δεν ακούω κάτι. γιατί άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι τα οικονομανε. Δεν δουλευουν οπως εμεις με 6ωρα και 8ωρα. Και μετα τους βλεπεις με αμαξαρες και γλεντια στα νυχτερινα κεντρα χωρις να το ξερουν οι συγγενεις και γονεις. Ολα στα κρυφα. Το νου σας αν δειτε κατι η αν ψαχνει καποιος ατομο για τετοιες δουλειες. Γιατι τρεχουν σαν τρελοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ