Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε ρυθμούς «Τζουντόκα» κινήθηκε το Σαββατοκύριακο η Βέροια

Με τη συμμετοχή 200 τζουντόκα στις κατηγορίες παίδων/κορασίδων Α’ (από 34 σωματεία) και 186 σε παίδες/κορασίδες Β’ (από 55 σωματεία), διεξήχθη το Σαββατοκύριακο (6-7 Απριλίου) στη Βέροια, η τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος στις δύο αυτές ηλικιακές κατηγορίες.

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας φιλοξενήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Φιλίππειο Γυμναστήριο Βέροιας. 

Τον δήμο Βέροιας εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μιχάλης Τζαφερόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Ηλίας Τσιφλίδης. Το παρών στις αθλητικές εκδηλώσεις έδωσε ο πρόεδρος της Ε.Ο. Τζούντο, Δημήτρης Μιχαηλίδης

Σε δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μιχάλης Τζαφερόπουλος ανέφερε τα εξής: «Είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε στην πόλη μας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Judo Παίδων-Κορασίδων με μεγάλη συμμετοχή αθλητών και κοινού. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ομοσπονδία Judo που τίμησε την Βέροια και εμένα προσωπικά. Ο Δήμος Βέροιας πάντα αρωγός και δίπλα στον αθλητισμό».

Δείτε φωτογραφίες:









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ