Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πήγε τελικό ο ΣΥΡΙΖΑ

Το Δημοτικό Στάδιο Βέροιας επισκέφθηκαν οι επιτελείς της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας. Πιο συγκεκριμένα, η αναπληρώτρια γραμματέας/συντονίστρια Φένια Κλετσίδη μαζί με την υπεύθυνη τομέα τοπικής αυτοδιοίκησης Πετρούλα Παπαδίνα και τον Κωνσταντίνο Λαγό βρέθηκαν στον τελικό αγώνα κυπέλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας μεταξύ των ομάδων Απόλλωνας Αγ. Γεωργίου και Νάουσα. 

Κυπελλούχος Ημαθίας αναδείχθηκε η Νάουσα, μετά από ένα συναρπαστικό ματς, με τον ΣΥΡΙΖΑ να συγχαίρει τους αθλητές για την μεγάλη προσπάθεια. Παράλληλα, τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ καυτηρίασαν την κακή κατάσταση και την εγκατάλειψη που επικρατεί στο Δημοτικό Στάδιο.

7 σχόλια:

  1. άντε ρε συντρόφια φέρτε και τον Αρχηγό σας να δούμε και εμείς οι (άπιστοι) κανένα θαύμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στον Ανώνυμο 22 Απριλίου 2024 στις 9:44 μ.μ.
      Καλύτερα (Είρωνας...) παρά (ψεύτης...) και (παραμυθάς...)

      Διαγραφή
  2. Να πιέσουν όλοι ώστε να αποκτήσουν οι Βεροιώτες αξιοπρεπείς κοινόχρηστους χώρους άθλησης όπως σε όλες τις πόλεις (και σε γειτονικές...). Αμαρτία το ταρτάν του ΕΑΚ, αφημένο στην τύχη του και τραγικό το γεγονός ότι για ελάχιστους που το χρησιμοποιούν και το "εκμεταλλεύονται" τοιουτοτρώπως, "αποκλείονται" από τις "κατάλληλες" ώρες άθλησης οι κάτοικοι αυτής της πόλης που επιθυμούν να αθληθούν. Τί να πούμε και για την "ξέρα" του κολυμβητηρίου, ούτε στο νύχι τους δεν φτάνουν τους πολιτικούς άρχοντες της Νάουσας! Αφήστε τις φωτό και πιάστε δουλειά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Όνειρα πολλά ....ενωθείτε...αφήστε τα πείσματα...δεν υπάρχει χρόνος...η καταστροφή του Κούλη είναι στην πόρτα της χωρας

      Διαγραφή
  4. συγνώμη Βεροιώτη αλλά μας τρολάρεις; ήρεμα ρωτάω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ