Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κυπελλούχος Ημαθίας η ομάδα της Νάουσας

Ο ΦΑΣ Νάουσα είναι ο Κυπελλούχος Ημαθίας για τη σεζόν 2023-24! Η αρμάδα του Γιάννη Κερλίδη κατέκτησε το Κύπελλο Ημαθίας, νικώντας στον μεγάλο τελικό την ομάδα του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου με 3-0. Δύο γκολ πέτυχε ο Τάσος Τασιώνας, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Αργύρης Τούφας.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του αγώνα με κλικ εδώ

Το απόγευμα του Σαββάτου, 20 Απριλίου 2024, διαξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας ο Τελικός Κυπέλλου Ημαθίας μεταξύ του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου και του ΦΑΣ Νάουσα.

Η ομάδα της Νάουσας ήταν εξ αρχής το φαβορί του αγώνα, κάτι που αποτυπώθηκε και στον αγωνιστικό χώρο, εκεί όπου βρήκε απέναντί του το αξιόμαχο σύνολο του Αγίου Γεωργίου.

Ο τυπικά φιλοξενούμενος ΦΑΣ μπήκε πολύ επιθετικά στον αγώνα κυνηγώντας ένα γρήγορο γκολ που θα έβαζε σε δύσκολη θέση τον Απόλλωνα. Από την άλλη, ο Άγιος Γεώργιος έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνα, αναζητώντας κάποιον κενό χώρο στην αντεπίθεση και μάλλον ο Αντώνης Καρολίδης ήταν ικανοποιημένος, αφού στο πρώτο 45λεπτο η ομάδα του κατάφερε να κρατήσει το μηδέν παρά την ασφυκτική πίεση της Νάουσας.

Όμως, στο δεύτερο μέρος ο Τασιώνας το πήρε πατριωτικά και με δύο προσωπικά γκολ, αλλά και μία ασίστ, ήταν σίγουρα ο MVP του αγώνα. Το πρώτο γκολ ήρθε μόλις στο 48ο λεπτό, με τον επιθετικό της Νάουσας να βγαίνει τετ-α-τετ απέναντι στον Καμπά και να γράφει το 0-1, ενώ οι Ναουσαίοι είχαν αρκετές ευκαιρίες να πετύχουν ακόμη ένα τέρμα, με τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα να υψώνει τείχος μπροστά από το τέρμα του και να κρατάει χαμηλά το σκορ.

Παρόλα αυτά, ο ΦΑΣ βρήκε ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα στο 62′, με τον Λογγινίδη να ελίσσεται εξαιρετικά στην αντίπαλη περιοχή και να βρίσκει τον Τασιώνα, ο οποίος σχεδόν εξ επαφής έγραψε το 0-2. Πέντε λεπτά αργότερα, οι ρόλοι αντιστράφηκαν με τον Τασιώνα να είναι αυτός που σεντράρει, αλλά τον Τούφα αυτή τη φορά να σκοράρει και στο 67′ να γράφει το τελικό 0-3 του ΦΑΣ Νάουσα κόντρα στον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου.


Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια, ωστόσο είχε δύο δοκάρια για την κάθε ομάδα και κάπως έτσι ο τελικός έφτασε στο τέλος του, με τον ΦΑΣ Νάουσα να γράφει για ακόμη μια φορά το όνομά του στα βιβλία της ιστορίας της ΕΠΣ Ημαθίας.

Διαιτητές: ΠΑΠΑΡΓΥΡΙΟΥ, ΓΚΟΓΚΟΣ, ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ (4ος ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ).

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου (ΚΑΡΟΛΙΔΗΣ): ΚΑΜΠΑΣ, ΝΤΡΙΖΙ (ΣΑΡΑΦΗΣ 77’), ΣΑΡΑΚΑΤΣΙΑΝΟΣ, ΛΙΑΤΣΟΣ, ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ (ΚΟΥΚΟΤΣΙΚΑΣ 69’), ΣΟΥΓΚΑΡΗΣ, ΣΠΥΡΙΔΩΝΙΔΗΣ, ΓΕΡΜΑΝΗΣ (ΦΟΥΡΚΙΩΤΗΣ 77’), ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ (ΕΜΜΑΝΟΥΛΙΔΗΣ 77’), ΣΑΡΚΑΤΖΗΣ, ΣΤΑΥΡΙΑΝΙΔΗΣ (ΤΣΙΟΤΣΙΟΣ 63’).

ΦΑΣ Νάουσα (ΚΕΡΛΙΔΗΣ): ΚΩΣΤΟΓΛΙΔΗΣ, ΠΙΤΟΣ, ΛΑΦΑΡΑΣ, ΒΑΚΑΛΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (ΧΙΣΑ 73’), ΑΡΓΥΡΙΟΥ, ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ (ΤΟΥΦΑΣ 63’), ΤΑΣΙΩΝΑΣ (ΤΖΙΜΟΥΛΙΚΟΣ 83’), ΜΠΙΓΚΑΝΟΣ, ΛΟΓΓΙΝΙΔΗΣ (ΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ 73’), ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ (ΤΣΙΑΚΙΡΗΣ 73’).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ