Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αγροτικός Σύλλογος Βέροιας: Η καλοκαιρία δεν επέτρεψε την καρπόδεση των βερίκοκων


«Άμεση αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ, καταγραφή ζημιών και αποζημιώσεις»

Ανακοίνωση σχετικά με το πρόβλημα στην καρπόδεση εξέδωσε ο Αγροτικός Σύλλογος Βέροιας, ζητώντας άμεση αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ, καταγραφή ζημιών και καταβολή αποζημιώσεων.

Αναφέρει συγκεκριμένα:

Για άλλη μία χρονιά αποδεικνύεται ότι η κλιματική αλλαγή είναι εδώ και επηρεάζει την καρπόδεση στις καλλιέργειες. Φέτος συγκεκριμμένα η παρατεταμένη καλοκαιρία μέσα στον χειμώνα δεν επέτρεψε μέχρι στιγμής την καρπόδεση στα βερύκοκκα.

Για τον λόγο αυτό απευθυνθήκαμε σε κυβερνητικούς παράγοντες και ενημερώσαμε την πολίτική ηγεσία του ΥΠΑΑΤ.

Είναι επιτακτική η ανάγκη άμεσης αλλαγής του κανονισμού του ΕΛΓΑ (κάτι που το ζητούμε χρόνια τώρα) καθώς τα προβλήματα οξύνονται και τα αδιέξοδα μεγαλώνουν.

Κάνουμε έκκληση στον ΕΛΓΑ να προχωρήσει στην άμεση καταγραφή των ζημιών σε ότι αφορά τους νομούς μας Ημαθίας και Πέλλας, και στην πολιτική ηγεσία να προχωρήσει στην αναγκαία στήριξη (αποζημίωση) των παραγωγών ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις υψηλές απαιτήσεις των καιρών.

5 σχόλια:

  1. Για να μην κλαίγονται οι αγρότες.θα σας αλλάξουν κωδικό θα πάρετε αποζημίωσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γράψε επώνυμα ρε μάστορα και μετά να δεις ποιος θα κλάψει,από το πληκτρολόγιο είσαι μόνο έξυπνος,μόνο από το πληκτρολόγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσένα πως σε είπαμε ?

      Διαγραφή
    2. Είδες τελικά που δεν είσαι έξυπνος; Βάζω στοίχημα ότι θα είσαι από τους πρώτους που αν πεινάσει ο αγρότης της Ημαθίας εσύ θα είσαι ο επόμενος που θα πεινάσει και μην αρχίσεις τώρα το παραμύθι ότι είσαι δουλευταρας ανεξάρτητος και δεν έχεις ανάγκη κτλ γιατί ακόμη και μια γλάστρα βασιλικού είσαι ικανός να μην μπορείς να περιποιηθείς.

      Διαγραφή
  3. Χαλκιδική τι λένε τε ντεμινιμς που σε είπε ο δικός σου παπαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ