Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Και μαθηματικά υποβιβασμός για τη Βέροια - Έχασε από την Καβάλα με 0-1

Δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη η Βέροια στην 31η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, εκεί όπου φιλοξένησε την πρωταθλήτρια Καβάλα και παρόλο που έδειξε ένα καλό πρόσωπο, γνώρισε την ήττα με 0-1.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε έχοντας καλό ρυθμό, ωστόσο χωρίς τίποτα ουσιαστικό για τα πρώτα 20 λεπτά. Η Καβάλα είχε την μπάλα στην κατοχή της, αλλά η Βέροια έδειχνε να κουμαντάρει την ελαφρά πίεση του αντιπάλου, επιδιώκοντας ανά διαστήματα να απειλεί στην επίθεση, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ...

Στην πρώτη τελική του αγώνα ήρθε και το γκολ, με τον ΑΟΚ να προηγείται στο 21′ εκμεταλλευόμενος την αμυντική αδράνεια της Βέροιας. Μια ψηλή προωθημένη μπαλιά είχε ως στόχο τον Παπαδόπουλο, ο οποίος αν και δεν ήταν σε ευνοϊκή θέση, είδε τους Ιωαννίδη και Ζε Εσόνο να συνεννοούνται λανθασμένα κι έτσι ανενόχλητος με άδεια εστία πέτυχε το 1-0.

Ακολούθησε άμεσα cooling break και στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι φάνηκε ότι απελευθερώθηκαν επιθετικά, έχοντας δύο σημαντικές ευκαιρίες στο 24′ και το 29′ με τον Δημητριάδη και στις δύο περιπτώσεις να σουτάρει εντός της μεγάλης περιοχής και τον Ιωαννίδη να αντιδράει σε αυτές τις φάσεις αποτελεσματικά.

Προς τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου σημειώθηκε η επόμενη τελική και ήταν η πρώτη της Βέροιας, με τον Τζημογιάννη να γίνεται αποδέκτης της σέντρας του Τζόρνταν στο 43ο λεπτό και να επιχειρεί να απειλήσει με το κεφάλι, στέλνοντάς της λίγο πιο πάνω από τα δοκάρια του Τσιόπτση.

Αντίστοιχο ήταν και το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους του αγώνα, με τη Βέροια ύστερα από πολύ ωραία ομαδική προσπάθεια να φτάνει ως την αντίπαλη περιοχή, τον Φασίδη να προωθεί στον Γανόπουλο, ωστόσο ο δεύτερος βρέθηκε σε κακή θέση και το σουτ του στο 49′ δεν ήταν απειλητικό.

Η Βέροια κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Φασίδη στο 63ο λεπτό, ωστόσο ο διαιτητής ακύρωσε την προσπάθεια δίνοντας οφσάιντ.

Άλλη μία τελική είχαν οι γηπεδούχοι στο 72ο λεπτό, δείχνοντας ότι πατάνε καλύτερα επιθετικά, ωστόσο το σουτ του Ντόγου κατέληξε κι αυτό αρκετά ψηλά από την αντίπαλη εστία.

Κάπως έτσι, και χωρίς κάτι αξιόλογο μέχρι το τέλος του αγώνα, η Βέροια γνώρισε την ήττα με 0-1 από την Καβάλα για την 31η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής και “κλείδωσε” μαθηματικά ο υποβιβασμός της στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Διαιτητές: Χαράλαμπος Μαργαρίτης, Γεράσιμος Μιχαλας, Στεφανία Σατκλιφ (Κέρκυρας)

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Βέροια (ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΗΣ): ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΖΟΥΡΚΟΣ, ΤΖΗΜΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΖΟΡΝΤΑΝ, ΝΤΟΓΟΣ, ΦΑΣΙΔΗΣ, ΓΑΝΟΠΟΥΛΟΣ (ΚΕΤΟΓΛΟΥ 84′), ΖΕ ΕΣΟΝΟ, ΜΠΛΕΤΣΑΣ (ΠΑΝΤΑΖΕΛΟΣ 58′), ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΟΣ (ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ 46′).

Καβάλα (ΚΑΒΑΚΑΣ): ΤΣΙΟΠΤΣΗΣ, ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ (ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΣ 58′), ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, ΛΑΓΟΣ, ΜΕΤΣΕ, ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ (ΣΜΙΛΤΟΣ 79′), ΓΙΑΓΤΖΙΔΗΣ (ΑΛΤΙΝΤΖΗΣ 46′), ΔΑΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΑΜΠΑΝΙΔΗΣ (ΣΤΟΪΝΟΒΙΤΣ 58′), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ALRASHDI (ΓΚΕΚΑΣ 46′).

11 σχόλια:

  1. Το ηλεκτροσόκ του Γιώτη δεν πέτυχε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι του Γιώτη,του Βενγκέρ θα λες,υπάρχει εδώ ένας δικός του που τον προμοταρει. Περίμενε,όπου να ναι θα σκάσει μύτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καμποχώρι ,καλοχώρι ,καβάσιλα ,το αστικό αναχωρεί στις 12:45 μμ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που θα πάει δεν θα βρούνε ένα ΑΦΜ από καμμία αετοπλαγια; Και του χρόνου κάποιο άλλο ΑΦΜ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ομάδα θα παίζει πλεον στο τοπικό πρωτάθλημα.
    Ντροπή για όσους ασχολήθηκαν τα τελευταία χρόνια με την ομάδα.
    Μεγαλύτερη όμως ντροπή για τους οπαδούς και όχι φιλάθλους της, οι οποίοι ακολουθούν σαν πρόβατα τους εκάστοτε (σοφούς σωτήρες) χωρίς ποτέ να τους ζητήσουν ευθύνες και τιμωρία.
    Όσο κυριαρχεί αυτή η νοοτροπία κανείς δεν θα αλλάξει τίποτα και η Βασίλησα του βορά θα εξελίσσεται σε Σταχτοπούτα του βορά.
    Η ευθύνες είναι τώρα στον κόσμο της Σταχτοπούτας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν ο Αγαπιος φτιαξει την ομαδα απο τη βαση και αφοσιωθει στο τσαλουχιδη τι θα του λεει,τοτες η ομαδα θα αναιβει αηττητη,αρκει να εμπιστευτει και να στηριξει το Γιωτη,αρκει να παρει τους παιχτες που θα του πει ο Coatch,παιχτες που θα αναιβασουν την ομαδα και θα αποτελεσουν βαση για καθε χρονια.
    Ο Γιωτηε μπορει να ανεβασει την ομαδα στη supeleague,αρκει ομως ο Αγαπιος να τον σκεπασει οπως ο προεδρος της Αρσεναλ σκεπαζε το Βεγκερ,οπως ο προεδρος της Ματζεστερ σκεπαζε τον Αλεξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλώς τον!! Αδερφέ εγώ στο δίνω,δε μασάς πουθενά και είσαι σταθερός,μαρεσεις!!πες μου να πω του Αγαπίου και εγώ ποιους παίκτες οραματίζεται ο Γιώτης να τους πάρουμε! ; Έλληνες ή ξένους;πες τώρα που κληρώνει ,γιατί δε αλλάζεις γιατρό να σου κάνει άλλη συνταγή,αφού το βλέπεις αυτή η συνταγή δε σε πιάνει. Ο Άλεξ και ο Βενγκέρ ποιοι είναι εμπρός στον Γιώτη;;;;!!!γατάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κανείς δεν μπορεί να σώσει την ομάδα με το παρόν σχήμα και νοοτροπία, στο σημερινό περιβάλλον του ποδοσφαίρου .
    Δύο πράγματα μπορούν ίσως να τη σώσουν.
    Πολλά Χρήματα από κάποιον τολμηρό και ανόητο επενδυτή ή με λιγότερα χρήματα συγχώνευση των τριών μεγαλύτερων ομάδων του Νόμου σε μία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα μεγάλε, διότι τα λέω χρόνια τώρα.
      Χαίρομαι που άρχισαν να πιάνουν τόπο τα λόγια μου.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ