Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ενημερωτική εκδήλωση για την σωστή χρήση και τις ανεπιθύμητες ενέργειες κοινών φαρμάκων


Ανοιχτή για επαγγελματίες υγείας και γενικό κοινό
Ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας (ΙΣΗ) διοργανώνει εκπαιδευτική συνάντηση με θέμα «Ανεπιθύμητες ενέργειες και αλληλεπιδράσεις κοινών φαρμάκων».

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 και ώρα 19:00, στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Ημαθίας (Πλατεία Ρακτιβάν 1, Βέροια, πλατεία Ωρολογίου, 3ος όροφος, στον ίδιο όροφο με τα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας).

Καλεσμένο ομιλητής θα είναι ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ κ. Γεώργιος Παπαζήσης, με την συμμετοχή ιατρών του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας.

Το θέμα αφορά τους ιατρούς ΟΛΩΝ των ειδικοτήτων και όλους τους επαγγελματίες υγείας. Αν και η συνάντηση απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας θα είναι ανοικτή και στο γενικό κοινό στο οποίο στην αρχή της συνάντησης θα παρουσιαστεί ο «Δεκάλογος της σωστής χρήσης των φαρμάκων».

Επιπλέον θα υπάρχει η δυνατότητα το κοινό να υποβάλλει ερωτήσεις προς τον ομιλητή μετά το τέλος της παρουσίασης.

Οι ιατροί του ΙΣΗ παρακαλούνται να παρακολουθήσουν με φυσική παρουσία. Στους παρευρισκόμενους θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Το βιογραφικό του κ. Παπαζήση μπορείτε να το δείτε εδώ

https://medicalwebinars.blogspot.com/2024/04/farmaka.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ