Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Herbstore.gr»: Αλόη Βέρα Έλαιο και Ανθόνερο!

Η Αλόη Βέρα είναι γνωστή ως το "φυτό της αθανασίας" και θεωρείται ελιξίριο μακροζωίας. Η ονομασία της πιθανότατα προέρχεται από την αραβική λέξη "alloeh", που σημαίνει "πικρή και γυαλιστερή ουσία". Χρησιμοποιείται ως καταπραϋντικό σε διάφορους ερεθισμούς του δέρματος, όπως εγκαύματα, κάλους, ουλές και έρπη. 

Το Έλαιο Αλόης είναι εξαιρετικό για αφυδατωμένο δέρμα από τον ήλιο, προσφέροντας προστασία και σύσφιξη, ενώ ενυδατώνει και καταπραΰνει το δέρμα. Επιπλέον, ενεργοποιεί την αναδόμηση των κυττάρων και δρα ως αναπλαστικό αντιφλογιστικό, ενώ περιέχει πλούσια ποσότητα βιταμίνης Ε, προβιταμίνης Α και ουσιώδη λιπαρά οξέα. 

Το Ανθόνερο Αλόης ενισχύει τη γρήγορη επούλωση του δέρματος και το κρατάει απαλό, αφού απορροφάται γρηγορότερα από το νερό. Επιπλέον, χρησιμοποιείται για την περιποίηση του σώματος και των μαλλιών, ενυδατώνοντας, αυξάνοντας την παραγωγή κολλαγόνου και ενισχύοντας τη φυσική τους άμυνα.

Η Αλόη Βέρα είναι διαθέσιμη σε πολλές μορφές όπως έλαιο, τζελ, βούτυρο, κρέμα, ανθόνερο, κάψουλες, κεραλοιφή και σε σαπούνι στο Herbstore.gr.

Τα προϊόντα της Herbstore.gr θα τα βρείτε και στο κατάστημα της εταιρείας Κεντρικής 71 Βέροια, στο E-shop καθώς και στα social media της εταιρείας: Facebook & Instagram.



























☎ +30 23310 62472,

+30 2331 502 411,

+30 698 5729561


Κεντρικής 71 Βέροια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ