Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κανένας από τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ το 2015, δεν βρίσκεται πλέον στο κόμμα

Ραγδαία είναι η μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ, από την στιγμή που κυβέρνησε, την περίοδο που βρέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση και τώρα στην μετά... Τσίπρα εποχή. Με τον Στέφανο Κασσελάκη πλέον στην ηγεσία του κόμματος, αρκετά πρόσωπα, ειδικά της παλιάς φουρνιάς, έχουν αποχωρήσει και βρίσκονται σ' άλλα κόμματα. 

Ενδεικτικό παράδειγμα αποτελεί η Ημαθία. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση των βουλευτών που είχαν εκλεγεί τον Ιανουάριου του 2015 με το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα (Λαπαβίτσας, Καρασαρλίδου, Ουρσουζίδης). Μετά από 9 χρόνια, κανένας από τους τρεις, δεν βρίσκεται στον ΣΥΡΙΖΑ και την έχουν κάνει για άλλες πολιτείες. Ο πρώτος είχε πάει στη Λαϊκή Ενότητα, η δεύτερη εντάχθηκε στη Νέα Αριστερά και ο τρίτος ενσωματώθηκε στο ΚΚΕ. 

Ωστόσο, η Κουμουνδούρου δεν δείχνει να ενοχλείται και πολύ, μιας και υπάρχει η απόφαση του Προέδρου για να βγούνε στην επιφάνεια νέα και άφθαρτα πρόσωπα, που θα οδηγήσουν το κόμμα και πάλι σε τροχιά εξουσίας.

10 σχόλια:

  1. Πρέπει να αναγνωρίσουμε το έγρο που αφήσαν όμως πίσω τους,την συμφωνία Πρεσπών(είμαστε και ο Νομος που έχουμε και την Βεργίνα)
    Ενα θεμα εθνικο,που δεν τολμησαν αν το αγγιξουν κατα σειρα,Κωνσταντινος Μητσοτακης,Ανδρεας Παπανδρεου,Κωστας Σημιτης,Κωστας Καραμανλης,Γιωργακης Παπανδρεου,Αντωνης Σαμαρας ηρθε ο πανμεγιστος Τσιπρας και το ελυσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξακολουθείς να μην έχεις διαβάσει την συμφωνία και να έχεις γνώμη.

      Διαγραφή
    2. Εξακολουθείς να υπερασπίζεσαι τα χαλιά σας,θυμίζεις το ναυαγό στη ταινία που στο τέλος τα κατάφερε μετά από χρόνια,όμως σύντροφε;ούτε σε ταινία δε βλέπεις καρέκλα! Καλύτερα 41% παρά ξανά αριστερά,χίλιες φορές μνημόνια από συντροφιά σαν εσένα,το κασκόλ το φοράς ακόμα;;

      Διαγραφή
  2. Ευτυχώς που κανένας του ΣΥΡΙΖΑ τότε δεν ενδιαφερόταν για καρέκλες...ξεκάθαρα φενεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα καλύτερα έρχονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπαγασα Κυριακο, σου εχει φεξει με ολους αυτους τους ανικανους και ασχετους που εχεις για δηθεν αντιπολιτευση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ εσύ Κούλη και άσχετος και ανίκανος βασιζόμενος στο 21% των άσχετων και ανίκανων ψηφοφόρων σου κανείς πως κυβερνάς.

      Διαγραφή
  5. Τι να κάνουν και αυτοί οι κακομοίρηδες τρέχουν όπου να είναι αρκεί να βρεθεί καμιά καρέκλα και για τους ίδιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λογικό όσο έβγαζαν λεφτά τρέχανε τώρα που πρέπει να βάλουν το χέρι στην τσέπη όπου φύγει φύγει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν σε βλεπω να σχολιαζεις που το μισο ΚΙΝΑΛ του Σημιτη ειναι στον Μητσοτακη,,,εμπαθεια πολυ που σας εκανε ο Τσιπρας πολιτες με οραμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ