Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πανέτοιμες να κατακτήσουν την Αμερική Έλενα και Φένια

Σπουδαία διάκριση και πρόκριση στις ΗΠΑ πήρε το BC Crew, στο οποίο χορογράφοι ήταν οι δύο πανέμορφες Ναουσαίες Έλενα και η Φένια

Τσικιτίκου! Οι δυο τους μάγεψαν σε ακόμη μια διοργάνωση και τερματίζοντας στην 3η θέση στην κατηγορία τους στο Hip-Hop International της Θεσσαλονίκης, πήραν το εισιτήριο για την παγκόσμια διοργάνωση που θα διεξαχθεί στο Phoenix της Arizona στις ΗΠΑ.

«Διότι, ό,τι μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς και να το πετύχεις», είναι το μήνυμα που θέλουν να περάσουν μέσα από τα social media.


To Hip-Hop International Greece/Cyprus είναι ένας διαγωνισμός hip-hop χορογραφίας που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη από το 2010. Πρόκειται για το μεγαλύτερο event χορού της Ελλάδας, φιλοξενώντας επισκέπτες και διαγωνιζόμενους από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, και κριτές από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Συγχαρητήρια και ευχόμαστε να τις δούμε στην κορυφή του κόσμου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ