Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εσπερινός Σταυροπροσκυνήσεως και ομιλία του Ιερομ. Βενέδικτου Νεοσκητιώτη στη Νάουσα


Το απόγευμα του Σαββάτου, 6ης Απριλίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων χοροστάτησε στον Εσπερινό της Σταυροπροσκυνήσεως στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης, όπου στο τέλος μίλησε ο Ιερομόναχος Βενέδικτος Νεοσκητιώτης, ο οποίος μίλησε με θέμα: «Περί φθόνου».


Με την πατρική μέριμνα του Ποιμενάρχου μας κ. Παντελεήμονος συνεχίζονται για ακόμη μία χρονιά οι ομιλίες των Αγιορειτών Πατέρων στο τέλος των Αναστάσιμων – Κατανυκτικών Αρχιερατικών Εσπερινών της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων ευχαρίστησε τον σεβαστό ομιλητή, ο οποίος ανταποκρίθηκε για ακόμη μία φορά στην πρόσκληση της Ιεράς μας Μητροπόλεως, λέγοντας μεταξύ άλλων:

Σεβαστέ Γέροντα, σᾶς καλωσορίζουμε στήν Ἱερά Μη­τρόπολή μας, σᾶς εὐχαριστοῦμε θερμά γιά τήν παρουσία σας καί σᾶς παρακαλοῦμε νά λάβετε τόν λόγο καί νά μᾶς παρουσιάσετε ἀκριβῶς τόν φθόνο, ὁ ὁποῖος πολλές φορές εἶναι αἰτία πνευματικῆς καταστροφῆς.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ