Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ένας ακόμη Ημαθιώτης θέλει να κατέβει υποψήφιος στις ευρωεκλογές

Πανέτοιμος για να ριχτεί στην μάχη του σταυρού είναι ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος. Ο γιος του στρατηγού εν αποστρατεία Θεόδωρου Σιδηρόπουλου (με καταγωγή από την Ημαθία) και της πρώην υπουργού Κατερίνας Παπακώστα συμμετείχε στις προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για μια θέση στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.

Σε λίγες ημέρες αναμένονται οι σχετικές αποφάσεις της κόμματος αφού πρώτα ολοκληρωθεί η εσωκομματική ψηφοφορία που έχει οριστεί από την ηγεσία του κόμματος.

Ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος είναι βιολόγος στο επάγγελμα, ενώ παράλληλα γράφει ποίηση, τραγούδια, συνθέτει μουσική και ζωγραφίζει. Παρά τα κινητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει από μικρό παιδί, εκφράζεται μέσω της καλλιτεχνίας, είτε πρόκειται για μουσική είτε για τη ζωγραφική. 


3 σχόλια:

  1. Μήπως η μανούλες πάλι στην πολιτική μέσω του γιου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αρρωστημένη φιλοδοξία της Κατερίνας Παπακώστα κατέστρεψε την ίδια, και στην καταστροφή παίρνει μαζί της και όσοι την ακολουθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οικογενειακή επιχείρηση έχουνε μάλλον την πολιτική αλλιώς δεν εξηγείται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ