Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«ENA μαζί»: «Ήμασταν η μόνη παράταξη που σταθήκαμε στο ζήτημα του Ειρηνοδικείου Νάουσας - Ας μην καθυστερεί άλλο η διοίκηση»

Ιδιαίτερα χαρούμενοι και ικανοποιημένοι από τις θετικές εξελίξεις με το Ειρηνοδικείο Νάουσας είναι ο συνδυασμός 
«ΕΝΑ μαζί» και προσωπικά ο πρώην δήμαρχος Νικόλας Καρανικόλας. Η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει πως ήταν η μόνη παράταξη που στάθηκε στο συγκεκριμένο ζήτημα και ζητάει από την τωρινή δημοτική αρχή, να μην καθυστερεί άλλο και να κινηθεί με γοργούς ρυθμούς. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Ως «ΕΝΑ μαζί» αισθανόμαστε δικαιωμένοι που ήμασταν η μόνη παράταξη στην Ημαθία που σταθήκαμε στο ζήτημα του νέου δικαστικού χάρτη της χώρας και την ευκαιρία μετατροπής του Ειρηνοδικείου Νάουσας σε Περιφερειακό Πρωτοδικείο. Στο παρακάτω video φαίνεται η τοποθέτηση του επικεφαλής της παράταξης «ΕΝΑ μαζί» κ. Νικόλα Καρανικόλα στο Δημοτικό Συμβούλιο της 15ης Ιανουαρίου που ανέδειξε το συγκεκριμένο ζήτημα.



Βέβαια, θα έπρεπε ήδη να έχουν γίνει τα απαραίτητα έργα αναβάθμισης στις υποδομές του Ειρηνοδικείου Νάουσας. Ας μην καθυστερεί άλλο η διοίκηση του Δήμου. Εμείς ως παράταξη θα συνεχίσουμε με τις παρεμβάσεις μας να αναδεικνύουμε όλα τα ζητήματα σχετικά με την ανάπτυξη του Δήμου μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ