Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το νέο εγχείρημα του Νίκου Μουρτζίλα στο χώρο της εκπαίδευσης!

Ηχηρή είσοδο στον χώρο της Μέσης Εκπαίδευσης ετοιμάζεται να υλοποιήσει ο Νίκος Μουρτζίλας. Ο ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης εκπαιδευτικής δομής ενηλίκων Easy Education, μετά από μια 15ετή αναπτυξιακή πορεία στην εκπαίδευση ενηλίκων, επενδύει τώρα και στη μαθητιώσα νεολαία δημιουργώντας ένα πρότυπο φροντιστηριακό κέντρο για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου με στόχο τη μαθησιακή ανάπτυξη και τελικό στόχο την είσοδο των μαθητών στις σχολές Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. 

Οι εργασίες στον χώρο που θα στεγαστεί το νέο Φροντιστήριο στην καρδιά της Βέροιας, έχουν ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να είναι σε ακόμα υψηλότερα standards από τις υπερσύγχρονες εκπαιδευτικές δομές της Easy Education.

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις, με έμφαση στο καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και τις ανταγωνιστικές παροχές του νέου φροντιστηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ