Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Από την Σχολή Αστυφυλάκων Νάουσας ο 41χρονος Αρχιφύλακας που πέθανε στην Αθήνα

Έπαθε ανακοπή καρδιάς

Στην θλίψη έχει βυθιστεί το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας μετά την είδηση του θανάτου του Σπύρου Τζεραβίνη. Ο 41χρονος Αρχιφύλακας υπέστη ανακοπή καρδιάς μέσα στο σπίτι του. 

Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη 2 Απριλίου συμμετείχε σε διαδικτυακή συζήτηση, όταν ξαφνικά αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και κατέρρευσε. Συμμετέχων στη διαδικτυακή συζήτηση, ο οποίος είχε επικοινωνία με τον 41χρονο Αρχιφύλακα της ΕΛ.ΑΣ., μετέβη στο σπίτι του και καθώς δεν έλαβε ανταπόκριση, καθώς γνώριζε ότι διέμενε μόνος του, ενημέρωσε τις Αρχές. Αστυνομικοί από το Α.Τ. Παγκρατίου, μετέβησαν στο διαμέρισμά του και εντόπισαν νεκρό το συνάδελφό τους.

Από τον έλεγχο στο φάκελο του Αρχιφύλακα, προέκυψε ότι τελούσε σε μακρά αναρρωτική άδεια λόγω προβλήματος υγείας που είχε διαγνωστεί. Υπέρμαχος της υγιεινής ζωής και των γυμναστηρίων ο 41χρονος Αρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ., κατέληξε προδομένος από την καρδιά του.

Υπηρετούσε στις Πεζές Περιπολίες, ενώ για πολλά χρόνια υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Μέτρων Τάξης. Ο άτυχος άνδρας ξεκίνησε την σταδιοδρομία του ως Δόκιμος από την Σχολή Αστυφυλάκων Νάουσας (εκπαιδευτική σειρά 2000-2002), όπου και υπηρέτησε για σχεδόν 2,5 χρόνια. 

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών

«Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών και ιδίως οι υπηρετούντες στη Δ.Α.Ε.Α., θρηνούν για την απροσδόκητη απώλεια του συναδέλφου και φίλου μας ΤΖΕΡΑΒΙΝΗ Σπύρου, ο οποίος έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή σε ηλικία μόλις 41 ετών.

Ο Σπύρος υπηρέτησε επί σειρά ετών το συνδικαλιστικό κίνημα, αφού από το έτος 2013 εκλεγόταν ανελλιπώς ως αντιπρόσωπος της Ε.ΑΣ.Υ.Α., έχοντας κερδίσει την εκτίμηση των συναδέλφων για τη διαρκή, αγόγγυστη και ανιδιοτελή συμμετοχή και προσφορά του στον κοινό αγώνα. Κυρίως όμως υπήρξε μάχιμος αστυνομικός του πεζοδρομίου, υπηρετώντας με ζήλο επί 20 έτη στις διμοιρίες της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης.

Με βαθύ πόνο αποχαιρετούμε τον καλό συνάδελφό μας και ένα από τα παλαιότερα στελέχη της Ένωσής μας, εκφράζοντας τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…»

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών
Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης
Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

1 σχόλιο:

  1. στο τελος θα μεινει μονο ο τσιορδας και η παγωνη οι υπολοιποι τρεχατε να βγαλετε ακρη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ