Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Άλλη μια Βεροιώτισσα στην μάχη των Ευρωεκλογών - Ποια είναι και με ποιο κόμμα κατεβαίνει;

Την τιμητική της έχει η Ημαθία στις προσεχείς ευρωεκλογές που θα δεξαχθούν στις αρχές Ιουνίου. Μια ακόμη Βεροιώτισσα ετοιμάζεται να ριχτεί στην μάχη του σταυρού και θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη. 

Ο λόγος για την Σοφία Παπαϊωάννου, μία από τους 14 νέους υποψήφιους και υποψήφιες που παρουσίασε ο Ανδρέας Λοβέρδος και οι «Δημοκράτες», για τις Ευρωεκλογές.

Γεννήθηκε στο Αμβούργο από γονείς μετανάστες. Ο πατέρας της είναι γεννημένος στην Ημαθία ενώ η μητέρα της έχει μικρασιατική καταγωγή. Μεγάλωσε στην πόλη της Βέροιας απ' όπου έφυγε μετά την ενηλικίωση της. Είναι παντρεμένη με τον Αλέξανδρο Καλομοίρη, έχει έναν γιο και ζει στη Νέα Ερυθραία.

Η αγάπη της για τα ζώα την οδήγησε από την παιδική της ηλικία σε έντονη φιλοζωική δράση. Παράλληλα, το ενδιαφέρον της για τον συνάνθρωπο και την κοινωνική δικαιοσύνη, ήταν τα κίνητρα της ενασχόλησης της, από την εφηβεία της ακόμη, με τα κοινά.

Δούλεψε για πολλά χρόνια στον χώρο της εξυπηρέτησης πελατών και των δημοσίων σχέσεων. Τα τελευταία χρόνια αφοσιώθηκε στη φιλανθρωπική και φιλοζωική δράση, καθώς το μεγαλύτερο διάστημα είναι άνεργη, ή εργάζεται περιστασιακά.

2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ