Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

4 υποψήφιοι για την θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη: Ούτε τώρα βγήκε «λευκός καπνός» από το Δημαρχείο

Κατέθεσαν υποψηφιότητα Αποστολόπουλος, Δαβόρας, Τσακαλίδου, Μούρνος 

Για μια ακόμη φορά, το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας, δεν κατάφερε να εκλέξει τον Συμπαραστάτη του Δημότη. Και ενώ υπήρξαν 4 υποψηφιότητες, στήθηκαν κάλπες, με τους Δημοτικούς Συμβούλους να περιμένουν καρτερικά για να ψηφίσουν, τελικά κανείς δεν εξελέγη, αφού για να πάρει κάποιος την συγκεκριμένη θέση, χρειαζόταν τα 2/3 του Δημοτικού Συμβουλίου, δηλαδή 23 ψήφοι.

Αρχικά, για την συγκεκριμένη θέση κατέθεσαν υποψηφιότητα οι:

1) Θανάσης Αποστολόπουλος
2) Παναγιώτης Δαβόρας
3) Ολυμπία Τσακαλίδου
4) Δημήτρης Μούρνος

Στην συνέχεια, τον λόγο πήραν οι υποψήφιοι, οι οποίοι συστήθηκαν στο Σώμα και ζήτησαν την ψήφο των Δημοτικών Συμβούλων. Μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών, στήθηκαν κάλπες και έγιναν δύο ψηφοφορίες. Στην πρώτη οι υποψήφιοι έλαβαν:

1) Αποστολόπουλος: 13
2) Δαβόρας: 8
3) 
Τσακαλίδου: 5
4) Μούρνος: 3


Στην δεύτερη ψηφοφορία, υπήρξε μια αλλαγή, αφού ο δικηγόρος Δημήτρης Μούρνος αποφάσισε να αποχωρήσει από την κούρσα. Και πάλι όμως δεν εκλέχθηκε Συμπαραστάτης του Δημότη, αφού οι τρείς υποψήφιοι έλαβαν:

1) Αποστολόπουλος:15
2) Δαβόρας: 12
3) Τσακαλίδου:2

Είναι η τρίτη φορά στα χρονικά που γίνεται η προσπάθεια εκλογής του Συμπαραστάτη του Δημότη. Η πρώτη φορά ήταν στο μακρινό 2011, όταν υπήρξαν περίπου 20 υποψηφιότητες, ενώ η διαδικασία επαναλήφθηκε ξανά το 2021, Τότε είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον 4 υποψήφιοι. Για την ιστορία είχαν πάρει από 13 ψήφους ο Γιώργος Γεωργίου και ο Θεόδωρος Κουροπαλάτης, 5 ψήφους είχε πάρει ο Πρόδρομος Αβραμίδης και 2 ψήφους η Φραντζέσκα Μουρτζίλα.

2 σχόλια:

  1. Η δημοτικη ομαδα ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ συμπαραστατη , γιατι δεν θελει ελεγχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για αυτό ο δημότης δεν βλέπει άσπρη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ