Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (19/3 - 24/3)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και το 2024 έχουμε την κορύφωση κάποιων εκλείψεων. Η πρώτη είναι αυτή στις 25 Μαρτίου, μίας συμβολικής ημέρας για την Ελλάδα. Γίνεται στο ζώδιο του Ζυγού και βρίσκεται σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό, στοιχείο που συχνά μας αναγκάζει να αποχωριστούμε κάτι, για να κάνουμε χώρο για κάτι καινούριο στη ζωή μας.
Τα πρώτα δεκαήμερα των Κριών, των Ζυγών, των Καρκίνων και των Αιγόκερων στις μοίρες από 3ο – 7ο, θα επηρεαστούν με κομβικές μεταβολές στη ζωή τους. Είναι θετικό στοιχείο το τρίγωνο του φαινομένου με τον Πλούτωνα, που δωρίζει φοβερές δυνατότητες εξέλιξης, ως και τις 8 Απριλίου, όπου τότε ‘αναλαμβάνει’ η έκλειψη στον Κριό, για την οποία θα μιλήσουμε σε μελλοντικό άρθρο. Ακόμη κι αν κάτι σας ‘πάει στραβά’ εκείνο το διάστημα, εμπιστευθείτε το σύμπαν. Πρόκειται για την έναρξη μίας καινούριας και πολλά υποσχόμενης εποχής. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τι σας προβλέπεται για το δικό σας ζώδιο, με βάση την έκλειψη της 25ης Μαρτίου του 2024.

♈ Κριός

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσει πολύ η σχέση σου με τους άλλους και η κάλυψη των τρεχουσών αναγκών σου. Μεσοβδόμαδα θα ζήσεις πρόσκαιρες εντάσεις καθώς άνθρωποι θα σε πιέσουν προερχόμενοι από τον κοινωνικό χώρο. Θα έχεις επίσης κάποια θετικά γεγονότα γενικά στον επαγγελματικό τομέα ή χρήσιμες πληροφορίες για το πώς μπορείς να τον συντηρήσεις. Ανεβαίνει επίσης το ποσοστό της τύχης στα ερωτικά σου, επιθυμίες πραγματοποιούνται και το μόνο δυσάρεστο είναι οι ανατροπές προγραμμάτων εξαιτίας της συμπεριφοράς τρίτων. Και εδώ θα χρειαστείς ψύχραιμη αντιμετώπιση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η περίοδος των γενεθλίων σου σε βρίσκει με την διάθεση να θέλεις να κάνεις μία οριστική εκκαθάριση της αισθηματικής σου ζωής, γιατί συνειδητοποιείς ότι έχουν υπάρξει γεγονότα που πλήγωσαν τον εγωισμό σου και έχεις ανάγκη από χρόνο και δραστικές κινήσεις προκειμένου να ξεπεράσεις πληγές του χτες. Η παραπάνω δικτύωση θα σε βοηθήσει να είσαι ανοιχτός σε νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπαίνεις σε μία περίοδο απαιτητική για τα επαγγελματικά σου καθώς ο Άρης περνά στο τέλος της εβδομάδας στο ζώδιο του Ιχθύ όπου αναμένεται κατά κάποιο τρόπο να σε ταλαιπωρήσει σε θέματα που αφορούν την εργασία! Αξιοποιώντας την εμπειρία που έχεις αποκομίσει ως σήμερα δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. Η Αφροδίτη και ο Κρόνος από τους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Δία προσφέρουν σιγουριά μέσω οικονομικής εξασφάλισης.

♉ Ταύρος

Γενικά

Η εβδομάδα αυτή θα χαρακτηριστεί πιο αποτελεσματική και πιο συμφέρουσα. Θα μπορέσεις να παρακολουθήσεις πιο σωστά τις εξελίξεις και να ενισχύσεις την άμυνά σου σε καθημερινή βάση. Θα επιμεληθείς καλύτερα τις προσωπικές σου σχέσεις και θα βρεις λύσεις στα οικονομικά σου. Βέβαια, δεν θα λείψουν οι αντιξοότητες αλλά θα είναι πιο παροδικές. Παρόλα αυτά, το προνόμιο που διαθέτεις είναι η Αφροδίτη από τους Ιχθύς, διότι κάνει τις στιγμές σου μοναδικές και κυρίως αποτελεί αφετηρία εκκίνησης για να ενισχυθούν οι φιλοδοξίες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Καθώς ο κυβερνήτης του ζωδίου σου η Αφροδίτη πορεύεται στο ζώδιο του Ιχθύ, σχηματίζοντας γωνίες με Δία και με Κρόνο είναι η κατάλληλη στιγμή για να νιώσεις σταθερότητα και σιγουριά στον αισθηματικό σου τομέα! Αυτή την εβδομάδα ξέρεις πολύ καλύτερα που πατάς, που βρίσκεσαι και τονώνεται η αυτοπεποίθησή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Διανύεις την τελευταία εβδομάδα που ο Άρης από τον Υδροχόο θα ταλαιπωρεί τον επαγγελματικό σου τομέα, όμως ως το Σάββατο αυτό που έχω να σου πω είναι πως όποιος βιάζεται σκοντάφτει για αυτό και εσύ θα πρέπει να κάνεις πολύ μετρημένες και σοβαρές επιλογές στα εργασια
κά! Στα οικονομικά ούτε κλαις αλλά ούτε και γελάς.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Η περίοδος αυτή σε βοηθάει να βρεις λύσεις και να περάσεις σε μια φάση αποσυμπίεσης, μετά τις εντάσεις που αντιμετώπισες τις προηγούμενες ημέρες. Σου δίνει την ευκαιρία να την εκμεταλλευτείς εργασιακά, να βρεις εναλλακτικές λύσεις σε οικονομικά προβλήματα, να αποκτήσεις έναν καινούριο σύμμαχο, να εξυπηρετηθείς από τρίτους που σε αγαπούν και σε πιστεύουν σε νευραλγικά σου ζητήματα που είναι αρκετά περιπλεγμένα. Κυρίως υπερασπίσου τις δημόσιες εμφανίσεις σου, την εργασία σου και ελέγξε τι κάνεις χωρίς να εκτίθεσαι στα μάτια των άλλων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι στόχοι που έχεις θέσει για την μελλοντική πορεία μίας σχέσης, φαίνεται ότι βρίσκονται σε «αμφισβήτηση» μέσα στις επόμενες μέρες και πολλά τείνουν να αλλάξουν συναισθηματικά μέσα σου μέσα στο διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας. Μοιραίες στιγμές λοιπόν προβλέπονται για την αισθηματική σου ζωή, για αυτό μην δίνεις υποσχέσεις που δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι η τελευταία εβδομάδα που είσαι λίγο πιο χαλαρός στα επαγγελματικά σου! Θα μου πεις «τι λες» αφού με πηγαίνει «τραίνο»! Θα σου πω ότι από το τέλος της εβδομάδας καθώς περνά ο Άρης στο ζώδιο του Ιχθύ, θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις, για αυτό τις επόμενες μέρες απόλαυσε την νηνεμία πριν την καταιγίδα! Στον οικονομικό τομέα, λύνονται κάποιες εκκρεμότητες.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Οι μέρες αυτές δίνουν βελτιωμένη ατμόσφαιρα στις σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα, πρόσκαιρη νευρικότητα στον εργασιακό χώρο που θα την ξεπεράσεις εύκολα, αύξηση ή βελτίωση της κοινωνικής σου ζωής μέσα από την οποία θα βοηθηθείς ή θα εξυπηρετηθείς. Εξελίξεις παρουσιάζονται επίσης σε θέματα νομικά, σπουδών, εμπορίου και πραγματοποίησης ταξιδιών. Σημαντικό είναι το διάστημα για σένα που είσαι περισσότερο ανήσυχος και θέλεις να κάνεις μια αλλαγή είτε στον τόπο διαμονής είτε στον τόπο εργασίας. Κινήσου με βάση το ένστικτο αλλά ελέγξε τους θυμούς και τους εκνευρισμούς σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εβδομάδα που ξεκινά επίσημα η Άνοιξη και μαζί της φέρνει μία θετική όψη ανάμεσα σε Αφροδίτη – Δία – Κρόνο που εσένα σου εγγυάται σταθεροποίηση αισθηματική! Σιγουρεύεσαι για τα αισθήματα του προσώπου που σε ενδιαφέρει ή είσαι σε σχέση και η ερωτική ζωή μπαίνει σε μία πιο σταθερή τροχιά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Ήλιος και ο Ερμής από την κορυφή του ωροσκόπιου σου φέρνουν σε πρώτο πλάνο τα επαγγελματικά σου και η εβδομάδα επιφυλάσσει σημαντικές επαφές που θα κριθούν άκρως θετικές και για το μέλλον των οικονομικών σου! Είναι μία καλή ευκαιρία να θεμελιώσεις τα σχέδια σου ή και να προβείς σε μία νέα οικονομική συμφωνία.

♌ Λέων

Γενικά

Αυτή η εβδομάδα είναι λίγο κουραστική αλλά όχι κακή. Επίσης τα προβλήματα αυτής της εποχής δεν πρέπει να τα αγνοήσεις, ενώ η τύχη εδρεύει στο στενό περιβάλλον σου και αξίζει να την αξιοποιήσεις όπου μπορείς. Από την άλλη πλευρά, ο αγώνας για την οικονομική σου συντήρηση συνεχίζεται και θα πρέπει να είσαι ρεαλιστής, ψύχραιμος και προγραμματισμένος στις κινήσεις σου. Στο θέμα των οικονομικών, σου δίνονται κάποιες χρήσιμες πληροφορίες ή κάποια γεγονότα που θα έχουν προειδοποιητικό χαρακτήρα για να λάβεις νέα μέτρα ασφάλειας των κεκτημένων σου. Συναισθηματικά δεν θα λείψουν οι καλές στιγμές στο μέτρο των άλλων και όχι των δικών σου απαιτήσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ερμής, ο Β. Δεσμός και ο Χείρωνας μαζί από το ζώδιο του Κριού σε βοηθούν να φιλοσοφήσεις με έναν τρόπο διαφορετικό την ζωή και τα προσωπικά σου σχέδια. Ξεπερνάς κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος και είσαι έτοιμος να αφεθείς συναισθηματικά σε κάτι καινούργιο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η περίοδος που ανοίγεται μπροστά σου φέρνει κάποιες επαγγελματικές κόντρες που οφείλονται ότι εσύ αρχίζεις πλέον και ανελίσσεσαι επαγγελματικά αποκτώντας περισσότερους ανταγωνιστές. Στα επαγγελματικά είναι κερδοφόρα η εβδομάδα, αρκεί να κρατήσεις κάποια χρήματα στην άκρη!

♍ Παρθένος

Γενικά

Ταχύτερη σε εξελίξεις θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσένα. Σημαντικές είναι οι στιγμές στον τομέα των σχέσεων όπου διαμορφώνεται μια καινούργια κατάσταση. Ο Άρης από τον Υδροχόο συμβάλλει στο να ταλαιπωρηθείς παρά να κερδίσεις τον ανταγωνισμό. Πρόσεχε τι κάνεις και πως κατευθύνεσαι. Απόφυγε τις αντιθέσεις εκείνες που κοστίζουν ψυχολογικά είτε σε εκθέτουν σε οικονομικούς κινδύνους. Τέλος, μην θέλεις να διορθώσεις πράγματα που κρίνονται πλέον μη αναστρέψιμα, κυρίως αν αυτά αφορούν επαγγελματικές συνεργασίες ή προσωπικές σχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ιχθύ λειτουργεί σαν «ενεσούλα» τόνωσης στα αισθηματικά πυρπολώντας με ρομαντισμό , ζεστασιά, τρυφερότητα την σχέση σου! Η εβδομάδα φέρνει ωστόσο και την προοπτική μίας πιο ουσιαστικής δέσμευσης, ή μίας νέας γνωριμίας που θα έχει πολύ καλές – δυνατές προοπτικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ηρεμείς ψυχολογικά γιατί έρχονται χρήματα στα χέρια σου και καλύπτεις τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου, όμως ξέρεις και μυρίζεσαι ότι ο τομέας των οικονομικών αναμένεται να σε ζορίσει στην πορεία του μήνα! Η επιμονή και το πείσμα σου θα σε βοηθήσουν σε επαγγελματικό πλαίσιο!

♎ Ζυγός

Γενικά

Αυτή η εβδομάδα είναι σημαντική για την ανασυγκρότηση των δυνάμεών σου και τη λήψη μέτρων για την επαγγελματική σου ασφάλεια ή σε άλλες περιπτώσεις για την επαγγελματική σου ανάπτυξη. Θα χρειαστεί να διασφαλίσεις τα συμφέροντά σου ή να εκμεταλλευτείς ορατές ευκαιρίες για την ενίσχυση του αντικειμένου της δουλειάς σου. Γενικότερα, το κλίμα θα παραμείνει ρευστό και εσύ δεν θα μπορέσεις να ελέγξεις ανθρώπους και καταστάσεις. Οι μεγάλες εκκρεμότητες παραμένουν το ίδιο απειλητικές και δεν πρέπει να της ξεχνάς. Αισθηματικά περνάς σε μια νέα φάση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έφτασε η εβδομάδα που θα ακούσεις από το άτομο που σε ενδιαφέρει λόγια τα οποία περίμενες εδώ και καιρό. Θα σου εξομολογηθεί τα παράπονά του, τα προβλήματά του, ή και τις ανησυχίες του όμως τώρα δίνεται και η ευκαιρία να ξεπεράσετε κάποιες καταστάσεις αρκεί εσύ ο ίδιος να λειτουργήσεις πιο συμβιβαστικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Άρχισε να προετοιμάζεις το έδαφος στα επαγγελματικά γιατί η περίοδος που ανοίγεται μπροστά σου θα είναι εξαιρετικά απαιτητική και πιεστική! Αυτή την εβδομάδα όμως, αναμένεται να λάβεις κάποια καλά χρήματα στα χέρια σου!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Εσύ εξακολουθείς να ευνοείσαι στο πλαίσιο των προοπτικών που σου δίνει αυτή η εποχή. Επιμένεις να λες ότι συγκριτικά με άλλους είσαι πιο διασφαλισμένος. Συναισθηματικά υπάρχει μια καλύτερη προοπτική ακόμα και αν δεν έχει φανεί ξεκάθαρα στον ορίζοντα. Οι μέρες θα σε απασχολήσουν με πολύ προσωπικά ζητήματα και είναι καλό να βάλεις και μια τάξη στην προσωπική σου ζωή. Προχωρώντας, θα έχεις ένα μικρό οικονομικό πρόβλημα που θα μπορέσεις να το διευθετήσεις. Συνεχίζονται όμως τα προβλήματα με συγγενείς και συνεργάτες και δεν έχεις παρά να αποστασιοποιηθείς από αυτούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σε γαληνεύει και σε ικανοποιεί στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα, πόσο μάλλον τώρα που αρχίζεις να διακρίνεις ότι μία σχέση σου έχει προοπτικές και μία πολύ πιο ελπιδοφόρα εξέλιξη! Η εβδομάδα είναι κατάλληλη για την απόφαση μίας δέσμευσης

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι μέρες που ακολουθούν μπορεί να έχουν ένταση και ταραχή στα επαγγελματικά όμως θα καταφέρεις να συντονίσεις τις υποχρεώσεις σου και θα μπεις και σε μία νέα τροχιά στα επαγγελματικά! Κάποιες συνεργασίες θα σταθούν συμφέρουσες στον οικονομικό σου τομέα.

♐ Τοξότης

Γενικά

Σύνθετο αυτό το διάστημα του Μαρτίου, με πολλές εντυπώσεις που θα σου δοθούν από τη ροή των γεγονότων, αλλαγές και επιμέρους αναθεωρήσεις στα σχέδια και στην τακτική σου, αρκετές διευκολύνσεις στην εργασία και καλύτερη συνεννόηση στο χώρο της εργασίας από εδώ και πέρα. Πάντως, τα σημάδια του Μαρτίου μιλούν για μια εξέλιξη που θα έχεις αυτήν την άνοιξη τόσο στην αλλαγή του τρόπου ζωής σου όσο και στην ανανέωση στο χώρο των σχέσεων σου. Καλό είναι να μην παρασυρθείς σε έξοδα αλλά και μην τρομάζεις με τις κινδυνολογίες της εποχής και την καλλιέργεια του οικονομικού φόβου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ξεπερνιούνται κάποιες συναισθηματικές δυσκολίες που βίωσες σε μία σχέση σου και τώρα σας δίνεται μία δεύτερη ευκαιρία για να είστε μαζί! Αρχίζεις και βλέπεις πιο ώριμα και σταθερά την προοπτική ενός δεσμού είτε σκέφτεσαι ακόμα και την συμβίωση ή και την δημιουργία οικογένειας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Άρης κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Ιχθύ στο τέλος της εβδομάδας και οι πιέσεις στα επαγγελματικά δεν θα λείπουν. Θα εκδηλωθούν και κάποιες ανασφάλειες και αμφιβολίες από πλευράς σου! Στον οικονομικό τομέα λειτουργείς πιο συγκρατημένα, προκειμένου να τακτοποιήσεις τρέχουσες υποχρεώσεις σου!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Για σένα αυτή η εβδομάδα είναι, θα έλεγα, πιο χειριστική. Απόφυγε να αφεθείς στη γνωστή παρόρμηση και μην πιέζεις καταστάσεις τη στιγμή που δεν θα έπρεπε. Τα απρόοπτα γεγονότα σε βοηθούν πρακτικά και συναισθηματικά και αυτό είναι ένα καλό εφόδιο μέσα στις δύσκολες γενικότερες στιγμές. Ο Ερμής στο πέρασμά του στον Κριό θα σε ταλαιπωρήσει λίγο στο περιβάλλον της εργασίας σου εξαιτίας μιας ανατροπής σχεδίου ή ενός προγράμματος σου. Φρόντισε να είσαι υπομονετικός και καλλιέργησε εναλλακτικές για να καλύψεις κενά που θα δημιουργηθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τρυφερά λόγια καρδιάς και όρκους αγάπης ανταλλάσσεις αυτή την εβδομάδα φίλε μου Αιγόκερε. Αν είσαι σε σχέση παίρνετε αποφάσεις για το μέλλον και την πορεία σας και οι συζητήσεις σας, σας φέρνουν πιο κοντά. Αν δεν έχεις σχέση, οι μέρες είναι ιδανικές για να κάνεις μία σοβαρή και ουσιαστική γνωριμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά αποτελούν ένα μεγάλο αγκάθι αυτή την εβδομάδα που τα έξοδα τρέχουν από παντού ενώ οι ανάγκες της οικογένειας, είναι ολοένα και αυξανόμενες. Στον επαγγελματικό τομέα μην θίγεσαι από συζητήσεις που γίνονται γύρω σου, δεν σε αφορούν και δεν σε επηρεάζουν!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Χωρίς να αλλάξει ιδιαίτερα το κλίμα, η εβδομάδα αυτή προσφέρεται για διεκπεραίωση υποθέσεων, τις οποίες δεν μπόρεσες ή δεν πρόλαβες να ολοκληρώσεις. Η θαλπωρή και η ατμόσφαιρα του στενού περιβάλλοντος ή η αγάπη ενός ανθρώπου για σένα αποτελεί σημαντικό εφόδιο αυτήν την περίοδο και κυρίως τις μέρες που θα ακολουθήσουν. Οι εκνευρισμοί και οι καθυστερήσεις σε απλές υποθέσεις ή σε καθημερινές συναλλαγές δεν θα λείψουν και αυτήν την εβδομάδα. Κάτι όμως που μπορείς να πετύχεις είναι η τελική αποδοχή ενός αιτήματος, το οποίο έμεινε για ένα μεγάλο διάστημα σε κατάσταση αναμονής χωρίς απάντηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Βλέπεις πιο αισιόδοξα την αισθηματική σου ζωή και σου δίνονται οι απαντήσεις για μία ερωτική υπόθεση που σου είχε κάτσει σαν βραχνάς στο λαιμό! Αυτή την εβδομάδα αξιολογείς καλύτερα τι θες και τι αξίζεις στα αισθηματικά και εφαρμόζεις αλλαγές πορείας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετά κερδοφόρα θα αποδειχθεί η εβδομάδα στα οικονομικά, όμως φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι και εσύ δεν πρέπει να κάνεις βιαστικές επιλογές ή βιαστικά έξοδα! Στον επαγγελματικό τομέα η εβδομάδα είναι ιδανική για να προχωρήσουν συμφωνητικά ή για να κάνεις σημαντικές συναντήσεις.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αυτήν την εβδομάδα του Μαρτίου τα σημάδια είναι έκδηλα. Ξέρεις πολύ καλά ότι αυτή η περίοδος ανά τους αιώνες ήταν πάντα σημαδιακή όχι μόνο για σένα αλλά και για τους άλλους. Το διάστημα λοιπόν απαιτεί πολύ ψυχραιμία και γερά νεύρα. Ό,τι προκύψει σαν γεγονός, σαν είδηση, σαν σύμπτωση θα είναι σημαντικό σαν πληροφορία για το εγγύς και για το απώτερο μέλλον. Η ανασυγκρότηση των βασικών τομέων της ζωής σου γίνεται υποχρεωτική. Ό,τι αλλάζει και ό,τι ματαιώνεται τώρα είναι σκόπιμο. Ο έρωτας μπορεί να σου χαμογελάσει αλλά ο χρόνος σου είναι ελάχιστος για να διαθέσεις. Καλλιέργησε εναλλακτικές και προνόησε ιδιαίτερα για τα οικονομικά σου και για την ασφάλεια της εργασίας σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εβδομάδα που πολλά αλλάζουν στην αισθηματική σου πορεία, κυρίως από δική σου επιλογή γιατί πλέον βλέπεις πιο ώριμα και ξεκάθαρα κάποια πράγματα και ξεφεύγεις από την πλάνη και την ουτοπία που βρισκόσουν! Αν είσαι σε περίοδο ελευθερίας, μία νέα γνωριμία θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις και θα είναι ακριβώς αυτό που πάντα ζητούσες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπαίνεις σε περίοδο δράσης και σημαντικών εξελίξεων τόσο επαγγελματικά όσο και οικονομικά! Στον οικονομικό τομέα λαμβάνεις είδηση που σε χαροποιεί και σου λύνει τα χέρια. Στα επαγγελματικά δεσμεύεσαι σε ένα νέο εργασιακό σχέδιο που έχει απίστευτα καλές προοπτικές για την πορεία σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ