Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (11/3 - )

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Πολλά έχουν να μας πει το σύμπαν κατά τη διάρκεια όπου ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιο του Κριού, δηλαδή από τις 10 Μαρτίου, αγκαζέ με τη Νέα Σελήνη και αποχωρεί στις 15 Μαΐου. Στο διάστημα μεταξύ 2 – 25 Απριλίου γυρίζει φαινομενικά ανάδρομος, μειώνοντας τον -καμιά φορά- υπερβολικό ενθουσιασμό και την περιποίηση του ζωδίου του Κριού και βοηθώντας μας να κάνουμε νέα ξεκινήματα που συνδυάζουν μελέτη και τόλμη. Οι επανασυνδέσεις ευνοούνται, ενώ την περίοδο της Μάρτης, σε περίπτωση που επιλέξαμε να αποχωρήσουμε κάτι, μας βάζει στη διαδικασία να επαναλάβουμε. Παρακάτω αναλύεται ο τρόπος με τον οποίο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο η διέλευση του Ερμή στον Κριό.

♈ Κριός

Γενικά

Κριέ, χωρίς να αλλάξει πολύ η κατάστασή σου από κοινωνικής πλευράς, υπάρχει ένα καινούργιο ξεκίνημα και μια καλύτερη προοπτική τουλάχιστον από αστρολογικής πλευράς. Οι μέρες δίνουν ευκαιρίες να κερδίσεις το χαμένο χρόνο και τις καθυστερήσεις που έχεις υποστεί. Έτσι και εσύ τώρα μπορείς να πατήσεις γκάζι, να νικήσεις αντιπάλους και να υποσκελίσεις εμπόδια. Αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν προσωπικά θέματα και οικονομικά ζητήματα. Πρόσεχε τις καταστάσεις στην εργασία σου και υπερασπίσου τα συμφέροντα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα σου δίνονται κάποια προειδοποιητικά σημάδια στα αισθηματικά σου, τα οποία και οφείλεις να ακούσεις. Καθώς περνάει η Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων, σου δίνει το μήνυμα ότι η αγάπη θέλει χρόνο, θυσίες αλλά και αφοσίωση. Μία ενδιαφέρουσα γνωριμία προβλέπεται για σένα που είσαι γεννημένος 21-23 Μαρτίου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, φαίνεται ότι επικρατεί το παρασκήνιο, όμως εσύ είσαι ενεργός, δραστήριος και έτοιμος να αντιμετωπίσεις κάθε κατάσταση, κυνηγώντας μαχητικά τους στόχους σου! Ο Ερμής κινείται στο ζώδιο σου και οι έξυπνες, γρήγορες λύσεις θα αποτελέσουν τον άσσο στο μανίκι σου!

♉ Ταύρος

Γενικά

Ταύρε, η Νέα Σελήνη της 10ης Μαρτίου σε βοηθά να βάλεις τάξη σε ό,τι έφυγε από την πορεία τις προηγούμενες εβδομάδες και κυρίως να διαχειριστείς ευκολότερα εργασιακά και κοινωνικά θέματα που σε αφορούν. Η εργασία, βέβαια, θα απαιτήσει καινούργιο κόπο και υπομονή, διότι δεν θα λείψουν οι αντιξοότητες, μικρές ή μεγάλες. Οι επιδόσεις σου, όμως, θα είναι καλύτερες σε αυτόν τον τομέα. Αλλαγές θα υπάρξουν στα ερωτικά σου, ενώ αιφνιδιασμοί που θα προκύψουν στην καθημερινότητά σου θα οδηγήσουν τα πράγματα σε έναν καλύτερο δρόμο. Εκμεταλλεύσου τις επόμενες μέρες για να προωθήσεις τις δραστηριότητές σου, να λύσεις προβλήματα και να αξιοποιήσεις νέες γνωριμίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αρκετά τρυφερό προβλέπεται το κλίμα στην αισθηματική σου ζωή από αυτή την εβδομάδα που η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Ιχθύ. Μία προσδοκία σου εκπληρώνεται και φαίνεται ότι αφήνεσαι στα μονοπάτια της φαντασίωσης κάνοντας σχέδια, τα οποία όμως θα μπορέσεις να κάνεις πραγματικότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Άρης, συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου και στα επαγγελματικά βρίσκεσαι σε έναν αγώνα δρόμου, για την κατάκτηση στόχων. Η εβδομάδα είναι εξαιρετική για να πάρεις πρωτοβουλίες και να κάνεις τα βήματα εκείνα για να πετύχεις αυτά που θέλεις πολύ! Στον οικονομικό τομέα, υπάρχει αστάθεια, αλλά αντιμετωπίζεις την κάθε κατάσταση!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Δίδυμε, ξεκινά για σένα μια καλύτερη εποχή κάτω από πιο φιλικά φεγγάρια που θα σε βοηθήσουν πιο αποτελεσματικά για την ολοκλήρωση σχεδίων και τη διεκπεραίωση υποθέσεων σου. Είναι κατάλληλη εποχή να κλείσεις νέες συμφωνίες, να ταξιδέψεις, να πάρεις πρωτοβουλίες κοινωνικές ή επαγγελματικές, και να υπερασπιστείς τις φιλοδοξίες σου. Προσπάθησε να μειώσεις τις εκκρεμότητές σου, να διαχειριστείς πιο προνοητικά τα οικονομικά σου, αλλά και μια ευαίσθητη ερωτική υπόθεση. Οι άλλοι θα αποσπάσουν την προσοχή σου από τα δικά σου ενδιαφέροντα, και καλό θα ήταν να μην παρασύρεσαι από τεχνητές εντυπώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι συνθήκες στον αισθηματικό τομέα, δεν είναι και τόσο ξεκάθαρες αυτή την εβδομάδα. Το βέβαιο είναι ότι εσύ ζητάς πλέον κάτι απόλυτα συγκεκριμένο για το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής, όμως οι επιλογές σου θα πρέπει να είναι ξεκάθαρες. Μήπως ψάχνεις το «τέλειο» και το «ιδανικό» κάτι το οποίο δεν είναι εφικτό εκ των πραγμάτων να το έχεις;

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέα δημιουργικά σχέδια καταστρώνονται στα επαγγελματικά σου και οραματίζεσαι ένα καλύτερο μέλλον. Κάνεις κινήσεις που αφορούν μία εργασιακή έναρξη, όμως θα χρειαστεί να είσαι αρκετά προσεχτικός στις επιλογές σου και να λειτουργείς αρκετά προσγειωμένα. Στα οικονομικά ανταμείβονται οι κόποι σου!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, η εβδομάδα σου δίνει μεγαλύτερα περιθώρια κίνησης και σε βοηθά να ασχοληθείς περισσότερο με σπουδές, εμπόριο, μετακινήσεις και αξιοποίηση κοινωνικών σχέσεων. Τα αισθηματικά σου είναι υπαρκτά αλλά λίγο περίεργα. Δηλαδή, λείπει ο χρόνος για να ασχοληθείς με αυτά. Ο αγώνας για θέματα σπιτιού και εργασίας συνεχίζεται, ενώ οι άλλοι τομείς παραμένουν σταθερά σε δεύτερη και τρίτη θέση. Βάλε καινούργιους στόχους και κλείσε εκκρεμότητες, συναισθηματικές και οικονομικές. Προστάτευσε την ιδιωτική σου ζωή και κρατήσου μακριά από πειρασμούς που καραδοκούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το πλανητικό σκηνικό σε γεμίζει με αισιοδοξία και την ανάγκη για έκφραση, ενώ στα αισθηματικά αρχίζουν να εμφανίζονται πολύ καλύτερες προοπτικές, είτε για να μπορέσεις να ισορροπήσεις την σχέση σου και να κάνεις με το ταίρι σου νέα σχέδια για την πορεία σας, είτε για να ανοιχτείς σε μία νέα γνωριμία αν είσαι ελεύθερος. Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σε γεμίζει με συναίσθημα και ανάγκη για τρυφερές στιγμές, κάτι το οποίο και σου προσφέρεται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Ερμής κινείται στο ζώδιο του Κριού και η εβδομάδα είναι δραστήρια στα επαγγελματικά, με συζητήσεις, συναντήσεις και νέα, τα οποία σου δίνουν και την ελπίδα για καλύτερες μέρες στα οικονομικά! Η ετοιμότητα στις αποφάσεις σου, θα σε στηρίξει σημαντικά στην επιτυχία!

♌ Λέων

Γενικά

Λιοντάρι μου, ο Μάρτιος συνεχίζει να είναι σημαντικός, βοηθώντας σε να περάσεις σε ένα καινούργιο στάδιο της προσωπικής σου ζωής. Προοιωνίζεται μια άνοιξη που θα διαταράξει τη ζωή σου και θα σε φέρει πιο κοντά στους στόχους σου. Η πορεία του Ερμή στον Κριό δείχνει μεγάλη κινητικότητα στις φιλίες και τις αγάπες σου. Κάποιες τελευταίες δυσκολίες στα επαγγελματικά θα σε απασχολήσουν με αίσιο τέλος. Έλεγξε τα εκφραστικά σου μέσα και μην παρασύρεσαι σε λογομαχίες ή δραστηριότητες που δεν σου αρμόζουν. Ξεκίνησε μια νέα δραστηριότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσπαθείς να αφουγκραστείς τα συναισθήματά σου και αντιλαμβάνεσαι ότι δεν έχεις ξεπεράσει απόλυτα κάποιες καταστάσεις που έχουν μεσολαβήσει στα αισθηματικά σου, ενώ διαπιστώνεις ότι έχει κλονιστεί και η εμπιστοσύνη σου σε ένα πρόσωπο που κάποτε κατείχε σημαντικό ρόλο στην ζωή σου. Μην προσκολλάσαι στο παρελθόν. Η ερωτική λίμπιντο αρχίζει και ανεβαίνει αυτή την περίοδο, ενώ η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ιχθύ σου δημιουργεί την ανάγκη, να ζήσεις ένα πάθος με ρομαντισμό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συζητήσεις για νέες επαγγελματικές προοπτικές ή και για νέες συνεργασίες γίνονται κατά την διάρκεια της νέας εβδομάδας για σένα φίλε μου Λέοντα. Τα οικονομικά σου μπαίνουν σε μία πολύ ευνοϊκή πορεία, αρκεί να μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα που θα σε κάνουν να χάσεις τον μπούσουλα!

♍ Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, αρχίζει για σένα μια νέα εποχή που θα δώσει έμφαση στα αισθηματικά σου και πρόοδο στα επαγγελματικά σου. Όλα θα λειτουργήσουν μέσα από καθορισμένα πλαίσια, γεγονός που ταιριάζει απόλυτα στη ψυχοσύνθεσή σου. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα εκεί που πρέπει, απόφυγε ανθρώπους που δεν σε καταλαβαίνουν και μην παγιδεύεσαι σε έναν έρωτα ή σε μια αγάπη που κρύβουν κινδύνους ή το ενδεχόμενο να σε παραπλανήσουν. Αξιοποίησε αισθηματικές και άλλες ευκαιρίες, απόφυγε αντιθέσεις, ενίσχυσε συμμαχίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου τα κάνεις «σαλάτα» αυτή την εβδομάδα φίλε μου Παρθένε. Με άλλο άτομο είσαι, άλλο άτομο σκέφτεσαι, άλλο άτομο συναντάς και άλλο άτομο ποθείς πραγματικά! Η ανάγκη σου για συντροφικότητα είναι τονισμένη, ενώ το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ιχθύ έρχεται για να σου δώσει το μήνυμα ότι σιγά σιγά θα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τί θέλεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες αποφάσεις που αφορούν τον οικονομικό τομέα θα σε βοηθήσουν να βάλεις σε μία τάξη και σειρά το πορτοφόλι σου! Στον επαγγελματικό τομέα, προσπάθησε να μην αποσυντονίζεσαι από συνεργάτες, που φαίνεται ότι γίνονται πολύ κουραστικοί με την συμπεριφορά και τις απαιτήσεις τους!

♎ Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, η εποχή που περιμένεις έχει φτάσει. Ο Άρης από τον Υδροχόο καθιστά το Μάρτιο πολύ σημαντικό μήνα για τη διόρθωση καταστάσεων, την αποκατάσταση σχέσεων και για νέα ξεκινήματα στον τομέα των δραστηριοτήτων σου. Οι πλανητικές δυσαρμονίες προσχωρούν και οι ορίζοντες ανοίγουν. Ωστόσο, θα πρέπει να ελέγχεις την καθημερινότητά σου που θα παραμείνει νευρική και έντονη. Θα έχεις μια ερωτική κατάκτηση, αλλά και μια συναισθηματική δοκιμασία. Λειτούργησε έξυπνα και στις δύο περιπτώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού φέρνει ειδήσεις και μαντάτα στα ερωτικά σου, ενώ αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 23-25 Σεπτεμβρίου μπορείς να περιμένεις μία δυνατή και παθιασμένη ερωτική γνωριμία, ή μία είδηση που θα εκπληρώσει ένα βαθύτερο ερωτικό ζητούμενό σου. Ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου και η ερωτική σου ζωή είναι φουλ ενεργοποιημένη, αυτή την εβδομάδα θα έχεις μεγάλες ερωτικές εξελίξεις εσύ που έχεις γεννηθεί 12-22 Οκτωβρίου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μία παλιά λαϊκή παροιμία λέει πως όποιος βαριέται να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει και αυτό είναι κάτι που σε σκιαγραφεί απόλυτα στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ζυγέ. Αναβάλεις, καθυστερείς, μπερδεύεσαι, δεν ξέρεις ποιο είναι το λάθος και ποιο το σωστό. Στα οικονομικά λαμβάνεις είδηση – έκπληξη!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, ο Μάρτιος είναι πιο φιλικός και δημιουργικός για σένα. Σου δίνεται η ευκαιρία να πάρεις αποφάσεις που θα διευκολύνουν την εξέλιξή σου και άλλες που θα σε απαλλάξουν από άγχος και επικίνδυνες επιθυμίες. Το καλό αυτό το μήνα συνάδει με τον ρεαλισμό που πρέπει να επιδείξεις και την αύξηση του παράγοντα της τύχης που χρειάζεσαι και που σου έλειψε χαρακτηριστικά. Ο έρωτας θα παίξει μια νέα παρτίδα, προσπαθώντας να σε μπερδέψει. Εδώ θα δώσεις εξετάσεις αντίληψης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το όμορφο συναισθηματικό κλίμα συνεχίζει και αυτή την εβδομάδα ενώ κορυφώνονται πολύ ρομαντικές στιγμές για σένα φίλε μου Σκορπιέ. Καθώς περνά η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ιχθύ, φαίνεται ότι αρχίζεις και μπαίνεις επιτέλους σε περίοδο άνθισης και εκπλήρωσης στην αισθηματική σου ζωή. Ένα νέο ρομαντικό love story αναμένεται να φέρει το ουράνιο τόξο στην ζωή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ιδανική εβδομάδα για να βάλεις σε μία τάξη και σειρά εργασίες σου, για να κάνεις κάποιες επαγγελματικές συναντήσεις που θα σου φέρουν άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα! Στα οικονομικά κυριαρχούν καλές συνθήκες.

♐ Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, ο Μάρτιος είναι έντονος, αποτελεσματικότερος και εγκαινιάζει μια νέα εποχή, βάζοντας σε τάξη πολλά πράγματα τόσο της προσωπικής σου ζωής όσο και της επαγγελματικής. Σου δίνεται μεγαλύτερο περιθώριο κίνησης και διευκολύνεσαι να πετύχεις τους στόχους που δεν κατάφερες. Μπορείς επίσης να ολοκληρώσεις διαπραγματεύσεις, να δημιουργήσεις καινούργιες εντυπώσεις και να δεχθείς περισσότερες ευκαιρίες για την επίλυση οικονομικών προβλημάτων που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Η οικογένεια θα σε πιέσει αρκετά, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε παρασύρει. Αντίθετα, χωρίς να την αγνοήσεις, να διατηρήσεις ψυχραιμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ερμής έχει κάνει το πέρασμα του στον Κριό και η ανάγκη για φλερτ, γίνεται μία επιτακτική ανάγκη αυτή την περίοδο, όπου κυνηγάς πολύ περισσότερο το παιχνίδι στην αισθηματική σου ζωή. Ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 23-25 Νοεμβρίου, φαίνεται ότι αυτή την εβδομάδα αφήνεσαι στο παιχνίδι του έρωτα και κάνεις συζητήσεις που θα αφήσουν την δική τους ιστορία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τον Άρη να συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου, οι μέρες σου είναι πολύβουες σε επαφές, συζητήσεις, ραντεβού , ωστόσο χρειάζεται να είσαι προσεχτικός στις επιλογές σου, γιατί η βιασύνη μπορεί να σε παρασύρει σε μπελάδες που θα σε μπερδέψουν.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, η αλλαγή της εποχής διευκολύνει αρκετά την εφαρμογή των σχεδίων σου. Η Αφροδίτη ετοιμάζεται να περάσει στους Ιχθύς, και εσύ έχεις να κάνεις έναν ικανοποιητικό απολογισμό τόσο στα συναισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά σου δρώμενα. Αυτή η εβδομάδα του μήνα θα είναι χαρακτηριστική και σημαντική. Μην βιαστείς να κάνεις επιλογές ούτε να πάρεις αποφάσεις. Άλλο τόσο, όμως, μην αφήνεις το χρόνο να φεύγει αναξιοποίητος και δες τα καλά της εποχής που πάντα υπάρχουν. Προστάτευσε τα οικονομικά σου από εξαπατήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Ιχθύ αυτή την εβδομάδα, στην ίδια θέση κινούνται ο Ήλιος, ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας, η πολυαστρία λοιπόν στον 3ο οίκο φανερώνει ότι βρίσκεσαι στο μεταίχμιο σημαντικών αποφάσεων για το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής , ενώ είναι πολύ πιθανό να βλέπεις πιο τρυφερά και ευαισθητοποιημένα κάποια ζητήματα στα προσωπικά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην παίρνεις κάποιες καταστάσεις τόσο προσωπικά στα επαγγελματικά σου. Διανύεις μέρες που θίγεσαι εύκολα με το κάθε τι ενώ υπάρχει η τάση να δημιουργούνται λεκτικά μπερδέματα στον χώρο εργασίας σου! Στα οικονομικά η περίοδος φέρνει άγχος και έξοδα!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, ο Μάρτιος είναι προθάλαμος για την άνοιξη που έρχεται ραγδαία και που θα δοκιμάζει τα νεύρα, την αντοχή, και την αντίληψή σου. Νέα σενάρια μπαίνουν σε εφαρμογή και νέα γεγονότα διαμορφώνουν ένα εντελώς διαφορετικό κλίμα. Οι μέρες θα είναι έντονες, οι εντάσεις μεγάλες, και μέσα σε όλα κάτι σημαντικό προκύπτει και στην αισθηματική σου ζωή. Αυτό δεν έρχεται για να σε δυσκολέψει αλλά για να σε εμπνεύσει στις άλλες επιδόσεις σου. Μην αγνοείς το γενικότερο κλίμα, τα όρια που έχεις στη δράση, και την πραγματικότητα που κυριαρχεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αναζητάς το απόλυτο αυτό το διάστημα στα αισθηματικά σου και επιθυμείς να βρεις το λιμάνι που θα ρίξεις επιτέλους άγκυρα! Μην χάνεις ωστόσο ευκαιρίες, επειδή έχει κολλήσει το μυαλό σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που αυτό το διάστημα είναι «μη διαθέσιμο» για αυτό που ζητάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον οικονομικό τομέα, αφιερώνεις όλη την ενέργειά σου για να τονώσεις τους οικονομικούς σου πόρους, όμως η εβδομάδα φέρνει καθυστερήσεις. Στα επαγγελματικά σου κάνεις μία συνάντηση που θα φέρει πολύ θετικά αποτελέσματα!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Ιχθύς, η Άνοιξη είναι περίοδος ανανέωσης και ο Μάρτιος είναι προσωπική σου υπόθεση, καθώς είναι η περίοδος των γενεθλίων σου. Κάτω από περισσότερες αρμονικές όψεις, μπορείς να χαρείς κάποιες μοναδικές στιγμές, αφήνοντας πίσω την κούραση και τη δυσκολία του χειμώνα. Οι δραστηριότητές σου θα πρέπει να είναι καλά οργανωμένες. Αξιοποίησε τη μεγάλη κινητικότητα γύρω σου, χαλιναγώγησε τις επιθυμίες σου και μην παρασύρεσαι σε καταστάσεις δαπανηρές. Τα γεγονότα αυτών των ημερών έχουν και προειδοποιητικό χαρακτήρα, προσπάθησε να το παραβλέψεις για το δικό σου καλό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο δικό σου ζώδιο και σταδιακά βλέπουμε να φιλοξενείς 4 πλανήτες και να βρίσκεσαι σε ένα πολύ δυναμικό στάδιο ζωής, έτοιμος να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. Τα αισθηματικά σου έρχονται σε πρώτο πλάνο και μπορείς να έλξεις κοντά σου αυτό που θέλεις, λαμβάνοντας ικανοποίηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κουραστικές είναι οι συνθήκες στα επαγγελματικά σου, όπου αυτή την εβδομάδα πατάς γκάζι για να ολοκληρώσεις πράγματα που σε βοηθήσουν για την πορεία! Ο Ερμής από τον Κριό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, φέρνει στο προσκήνιο συζητήσεις και επαφές για τον οικονομικό τομέα, όπου και θα κριθούν με επιτυχία!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ