Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χρυσάφι στα πόδια του Σαββίδη - Πάει για πρωτάθλημα αυτός ο Ολυμπιακός

Κataskopos speaking
Τι βραδιά και η χθεσινή για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Πριν ξεκινήσουν τα ματς, όλοι δίναμε πρόκριση στον ΠΑΟΚ γύρω στο 20% και μόλις 5% με 10% στον Ολυμπιακό. Κι όμως και οι δύο ομάδες τα κατάφεραν. Μόλις ξεκίνησαν τα παιχνίδια, ακόμα και ο πιο άσχετος από μπάλα, καταλάβαινε πως οι ομάδες θα προκριθούν. Ήταν τέτοια η αύρα, τέτοια η λύσσα τους να κερδίσουν, που οι αντίπαλοι δεν γλίτωναν με τίποτα. 5άρα ο ένας, 6άρα ο άλλος! Aντίο ζωή το έργο...

Τι χρόνια φέτος για τον ΠΑΟΚ; Από την κόλαση στον παράδεισο. Το είπε και ο Λουτσέσκου. Ο Δικέφαλος στην τελευταία στροφή πριν του πρωταθλήματος έδειξε πως είναι ζωντανός. Διαθέτει το μέταλλο για μεγάλα πράγματα. Αν συνεχίσει με τέτοιες εμφανίσεις, δεν έχει τίποτα να φοβάται και θα κοντράρει στα ίδια το πρωτάθλημα. 

Το να πηγαίνεις μέσα σε 3 χρόνια, δύο φορές στους «8» μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, την ώρα που μεγάλα κλάμπ της ευρώπης, όπως η Γιουβέντους, η Τσέλσι, η Νάπολι, η Ίντερ, η Μονακό, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Πόρτο, η Τότεναμ, η Λάτσιο κ.α. με πάνω από 200 εκατομμύρια μπάτζετ αράζουν στο καναπέ τους, ενώ εσύ συνεχίζεις, είναι τεράστια επιτυχία. 

Όλα τα λεφτά ο Κουλιεράκης. Και αναρωτιέμαι, αν αυτό το παιδί, τα κάνει όλα αυτά στα 20 του χρόνια, τότε στα 25 που θα είναι η πιο παραγωγική του ηλικία, τι θα κάνει; Νομίζω πως η Μίλαν δεν θα αργήσει να κάνει πρόταση 15 εκατομμυρίων ευρώ για να τον αποκτήσει. Πλάκα-πλάκα, ο Σαββίδης, έχει στα ταμεία του κοντά στα 50 εκατομμύρια ευρώ, αν θελήσει να πουλήσει. 15 Κουλιεράκης, 15 Κωνσταντέλιας και 15 Κοτάρσκι. Χρυσάφι στα πόδια του!

Βέβαια να λέμε και του στραβού το δίκιο πως θα βλέπαμε άλλο ματς, αν ο Κοτάρσκι δεν έκανε αυτές τις δύο σωτήριες αποκρούσεις στο 3-1. Οι Κροάτες θα είχαν πάρει ψυχολογία και θα είχαν την πρόκριση στην τσέπη τους.

Πραγματικά, είχα χρόνια να δω τόσο καυτή Τούμπα και να σκεφτεί κανείς πως δεν γέμισε ασφυκτικά. Είχε άδεια καθίσματα στις απέναντι θύρες. Πάντως, το πάθος της κερκίδας, μου θύμισε εποχές 1970 και 1980. Τότε που οι αντίπαλοι έμπαιναν στον αγωνιστικό χώρο και έχαναν 3-0 από τα αποδυτήρια.

Για τον Ολυμπιακό τι να πω; Ποιος θα πίστευες πως θα έριχνε εξάρα και ότι θα πήγαινε στους «8»; Έβλεπα το ματς και αντιλαμβανόμουν πως η πρόκριση, με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, έρχεται! Ο Μεντιλίμπαρ κατάλαβε πως με το 4-4-2 δεν πάει πουθενά (έφαγε 4 από την Μακάμπι στο «Καραϊσκάκης» και 3 απο τον Παναθηναϊκό), το γύρισε στο 4-3-3 σφικτό, με τον Φορτούνη να παίζει σαν ψεύτικο δεξί εξτρέμ. Από την άλλη πλευρά, ο Ποτένσε έκανε παπάδες και ο Ελ Καμπί τα παστέλωνε, Τόσο απλά, τόσο όμορφα! 

Καλά δεν μιλάω για τον αντίπαλο προπονητή, αυτός ξύπνησε στην παράταση και έκανε αλλαγές, ενώ είχε φάει ήδη τα 6 γκολάκια. Τουρίστας κανονικός! Το ματς το πήραν οι τρεις χάφαροι. Χέσε, Όρτα και Τσικίνιο. Με τέτοιο κέντρο ο γαύρος, βάζει γερή υποψηφιότητα για το φετινό πρωτάθλημα. Προσοχή, στα ματς ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ. Μπορεί να δούμε νίκες των φιλεξενούμενων και να πάρει «φωτιά» το πρωτάθλημα. Μην ξεγράφετε τέτοιες ομάδες, με τόσο καλούς και ποιοτικούς παίκτες.

5 σχόλια:

  1. Ρε πράκτωρ της κακιάς ώρας θες και τα γράφεις ή σε ξεφεύγουν θέλεις έμμεσα να βάλεις στον ίδιο κουβά ΠΑΟΚ,ΟΣΦΠ,με Γιουβέντους, Νάπολι, Μάντσεστερ, Τσέλσι , Πόρτο,κτλ. Πόσες πιθανότητες έχουν σε δίπλα παιχνίδια οι ελληνικές ομάδες με αυτές τις ομάδες 5% ή έβαλα πολύ,όσο για τα 15αρια μύρια ,αυτά οι ομαδουλες αυτές του καναπέ τα ξοδεύουν για την Κ15. Εντάξει μεγάλη επιτυχία για τις ελληνικές ομάδες αλλά οι Κροάτες και οι Εβραίοι μακριά από την χώρα τους ούτε τρίχα από τα μεζεα των ανωτέρω ομάδων είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενστασι
      η θα κερδισουν η θα χασουν η χ
      λογαριασε

      Διαγραφή
  2. Κατάσκοπε είσαι Κατάσχετος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι η μυλωνού τον άνδρα της με τους πραματευτάδες (τον συνέκρινε...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ