Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παρουσία Εξαδάκτυλου και προέδρων Ιατρικών Συλλόγων ο χορός των Υγειονομικών στη Βέροια


Τον ετήσιο χορό των Υγειονομικών διοργάνωσε το βράδυ του Σαββάτου 9 Μαρτίου 2024 ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Αιγές, παρουσία του προέδρου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιου Εξαδάκτυλου και προέδρων Ιατρικών Συλλόγων όλης της χώρας, οι οποίοι φιλοξενούνται αυτό το Σαββατοκύριακο στη Βέροια, στο πλαίσιο της Συνόδου Προέδρων Ιατρικών Συλλόγων που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στην πόλη μας (δείτε εδώ σχετικά).


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Νάουσας Κώστας Λυκοστράτης, η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ημαθίας Σοφία Κατή και η πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αλίκη Καλοΐδου.


Την εκδήλωση χαιρέτισε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας Πρόδρομος Ισαακίδης, ενώ όπως κάθε χρόνο, απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες σε ιατρούς που αποχωρούν από την ενεργό δράση.


Φέτος, τιμήθηκαν για την μακροχρόνια προσφορά τους οι, Κωνσταντίνος Πέτρου, Γρηγόρης Ιακωβίδης και Σταύρος Ζούτης, ενώ ο κ. Ισαακίδης πρόσφερε στον κ. Εξαδάκτυλο και ένα αναμνηστικό δώρο, ένα αντίγραφο του διαδήματος του Φιλίππου Β'.

Ακολούθησε το καλλιτεχνικό πρόγραμμα με παραδοσιακά χάλκινα.


Οι φιλοξενούμενοι ιατροί, το διήμερο παραμονής τους στη Βέροια, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν σε αρχαιολογικούς χώρους και αξιοθέατα της Ημαθίας, επισκέφθηκαν την Βεργίνα, το Μουσείο και το Ανάκτορο των Αιγών, ενώ το πρωί της Κυριακής θα επισκεφθούν την Νάουσα, όπου θα ζήσουν από κοντά το παραδοσιακό δρώμενο «Γενίτσαροι και Μπούλες».

Δείτε φωτογραφίες:































































6 σχόλια:

  1. Άξιος ο Ισαακίδης για πρόεδρος το γιατρών οι κομπλεξικοί δεν ήταν εκεί Μάκη ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπε ο γάιδαρος τον πέτρινο Κεφαλα, γιατί κάλεσε ο ισαακιδης αυτούς που δεν γουστάρει,αυτοί γιατι να έρθουν??

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ πολύ για τους φιλόφρονες λόγους σας!!!

      Διαγραφή
  2. Υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Εξαδάκτυλος με την Ν.Δ. Δεν πήγε χαμένος ο κόπος του την εποχή covid, να μας πείσει να κάνουμε το μπόλι, το κόμμα τον αντάμειψε με την υποψηφιότητά του για την Ευρωβουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με σταυρό είναι κι όχι με λίστα σε εκλόγιμη σειρά. Οπότε, ότι πει ο λαός

      Διαγραφή
  3. υποψήφιο ευρωβουλευτή αγρότη δεν είδα να έχει η ΝΔ όμως

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ