Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τρέλαναν κόσμο οι «Σφουγγαρίστρες»

Την Τσικνοπέμπτη στη Βέροια, η πόλη ζούσε μια ατμόσφαιρα γεμάτη παράδοση και διασκέδαση. Ωστόσο, εκείνα που έκλεψαν τις εντυπώσεις ήταν τα καρναβάλια και όσοι επέλεξαν να ντυθούν με ευφάνταστο γούστο. Και μέσα σε αυτά, τρία ανεπανάληπτα άτομα ξεχώρισαν φορώντας κοστούμια «σφουγγαρίστρες».

Εμφανίστηκαν στις εκδηλώσεις και προκάλεσαν χαμούλη! Με τις πολύχρωμες επικαλύψεις τους, να αγκαλιάζουν τις φιγούρες τους, τράβηξαν τα βλέμματα όλων. Κάθε βήμα τους ήταν μια επίδειξη χιούμορ και δημιουργικότητας, καθώς η πόλη αναδεικνυόταν σε μια πλατωνική σκηνή γεμάτη γέλιο και χαρά.

Ο κόσμος παρακολουθούσε ενθουσιασμένος, ενώ οι φωτογραφικές μηχανές κλικάρανε συνεχώς, αιχμαλωτίζοντας τη μαγεία της στιγμής. 

Και όταν έπεσε η νύχτα, οι σφουγγαριστές μετέτρεψαν τη βραδινή ζωή της οδού Ελλής σ' έναν πανηγυρικό χώρο γεμάτο ενθουσιώδη τραγούδια και χορό. Τα μπαράκια φώτιζαν από γέλια και χαρά, με τη μουσική να διαπερνά τη νύχτα και να χορεύουν σε ρυθμούς... Λαμπάντα!

Στο τέλος, όταν η νύχτα έφτασε στο τέλος της, το κεφάλαιο «Σφουγγαρίστρες» ολοκληρώθηκε, αλλά η μνήμη της ζωηρής τους παρουσίας, θα έμενε ζωντανή στη μνήμη όλων όσων τις είχαν την τύχη να τις συναντήσουν.

12 σχόλια:

  1. Τώρα τι να πει κανείς;
    Μετά την νομιμοποίηση της ανωμαλίας, ο παγανισμός φαντάζει πταίσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία ιδέα! Μπράβο παιδια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ήμασταν 3 ήμασταν 7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ έξυπνη μεταμφίεση…μπράβο τους…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φυωχεια πεινα ανεργια εξαθλιωση ..αυτα τρελλαινουν τον κοσμο .Γραψτε κατι και για αυτα οχι μονο χορους και πανηγυρια φτανει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ήταν καταπληκτικές όλες !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο τους, κάτι έξυπνο και διαφορετικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παρατηρώ ότι περισσότερο οι ενήλικες μεταμφιέζονται πάρα τα παιδάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μπράβο για την διάθεσή σας και του χρόνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ