Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το Λύκειο Ελληνίδων ντύνει μικρούς μαθητές με παραδοσιακές στολές

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024 μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Λυκείου των Ελληνίδων Βέροιας στα πλαίσια του προγράμματος «Το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας ντύνει τα νιάτα του τόπου μας», επισκέφθηκαν το 7ο Νηπιαγωγείο Βέροιας.

Επίστης, τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024, μέλη του διοικητικού συμβουλίου επισκέφθηκαν το 10ο νηπιαγωγείο Βέροιας. Τα παιδιά είχαν την μοναδική ευκαιρία να δουν από κοντά τις παραδοσιακές φορεσιές του τόπου μας, να μάθουν τις ονομασίες τους, σε ποιες περιστάσεις τις φορούσαν, αλλά και να τις δοκιμάσουν και τα ίδια τα παιδιά, γεγονός που τα ενθουσίασε πραγματικά! Τέλος, όλοι μαζί χορέψανε κάποιους παραδοσιακούς χορούς.






1 σχόλιο:

  1. Άλλο ένα τριήμερο για τους αργόσχολους εκπαιδευτικούς, που πάντα φροντίζουν Δευτέρα ή Παρασκευή να βρουν κάποια δραστηριότητα για να λουφάρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ