Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Την δική του «Αλήθεια» είπε στους Βεροιώτες ο Αλέξανδρος Τσουβέλας - Γέλιο μέχρι δακρύων

Η Βέροια είχε χρόνια να απολαύσει έναν τόσο ταλαντούχο 
Stand-up Comedian

Με επιτυχία και με μεγάλη προσέλευση κοινού πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 9 Μαρτίου στο «ΣΤΑΡ», η νέα παράσταση του διάσημου Stand-up Comedian Αλεξάνδρου Τσουβελα. O διάσημος καλλιτέχνης παρουσίασε ένα «διαστημικό» χιούμορ και τρέλανε τους Βεροιώτες με τα «γλυκόπικρα» αστεία του.

Που τον χάνεις που τον βρίσκεις ο Αλέξανδρος Τσουβέλας ή σε βιντεάκια στο YouTube θα πρωταγωνιστεί ("Οδηγίες χρήσης", "Τίνος είσαι συ"), ή θα τον ακούς από το ραδιόφωνο, ή θα περιοδεύει στην Περιφέρεια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μετά από την χθεσινή του εμφάνιση στην περιοχή μας, κατανοήσαμε πλήρως το πηγαίο ταλέντο που κρύβει μέσα του.

Μια παράσταση με πολλά εμπλουτισμένα προσωπικά βιώματα και ιστορίες απείρου κάλλους, σε συνδυασμό με τη σάτιρα, τον αυτοσχεδιασμό, την μοναδική επαφή του με το κοινό και φυσικά τους χαρακτήρες (διάσημους ή της διπλανής πόρτας) που υποδύθηκε, με αποτέλεσμα να κερδίσει το θερμό χειροκρότημα των θεατών.

Η χθεσινή παράσταση του Αλεξάνδρου Τσουβελα είπε πολλές «Αλήθειες». Αλήθειες της καθημερινότητας. Αλήθειες της διπλανής πόρτας. Αλήθειες για την ζωή του. Αλήθειες για την ζωή μας. Όπως και να χει ο Αλέξανδρος Τσουβέλας είπε στους Βεροιώτες την δίκη του αλήθεια, με μια ιδιαίτερη οπτική που όλοι νιώθουμε και ζούμε!

6 σχόλια:

  1. Ενα μπραβο για το δημοτικο παρκιγγκ απεναντι που ειχε ανοιχτες τις πυλες μεχρι να ξεκινησει η παρασταση με την προφαση οτι ειναι εκτος λειτουργιας, και στο τελος πληρωσαμε 5 ευρω εκαστος για οσο χρονο και να αφησαμε τα αυτοκινητα μας. Ειτε το αφησες σαν εμενα 2 ωρες ειτε 5 θα πληρωνες τα ιδια. Τετοια κοροιδια 1η φορα στην Βεροια. Καλυτερα να αφηνω αλλου τα λεφτα μου αλλη φορα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας το άφηνες 5 ώρες εσύ να τους έπιανες και κορόιδα. Αει βρε τσομπάνε που μου ήθελες και κλειστό πάρκινγκ που ήρθες από το χωριό σου.

      Διαγραφή
  2. Αν τα πέντε ευρώ σου είναι όλα τά λεφτά σου και κλαίς για το πάρκινγκ να το άφηνες εκτός, ή πάνε σέ άλλη πόλη νά επενδύσεις, αντί να πεις και ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπορείς να γνωρίζεις την οικονομική κατάσταση του καθενός και το πόσο απαραίτητα είναι για τον καθένα τα 5 ευρώ. Σταμάτα να κρίνεις λοιπόν Ωνάση.

      Διαγραφή
  3. Το πάρκινγκ κάτω από το δημαρχείο δεν είναι δημοτικό! αλλά το διαχειρίζεται ιδιώτης, απ'ότι ξέρουμε;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ καλη η παράσταση παιδια, μακάρι να βλεπουμε περισσοτερα τέτοια στην πόλη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ